Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-18
13:38:18
| Nuoroda
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
As irgi tiek pat. Anais metais min buvo kuris istojo 15.36 bet tikriausiai antram ture istojo Tai va, man ir įdomu sužinoti su kokiais balais įstojo pirmame. Nepergyvenk, istosi i vf pirmame ture Tuomet pasimatysim:) Kad tavo zodziai butu Dievui i ausi ir visi norintys istotu Aš kaip tik jam į ausį ir pakuždėjau:) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-18
13:39:14
| Nuoroda
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
As irgi tiek pat. Anais metais min buvo kuris istojo 15.36 bet tikriausiai antram ture istojo Tai va, man ir įdomu sužinoti su kokiais balais įstojo pirmame. Nepergyvenk, istosi i vf pirmame ture Tuomet pasimatysim:) Kad tavo zodziai butu Dievui i ausi ir visi norintys istotu Aš kaip tik jam į ausį ir pakuždėjau:) Tik, kad Jis Tavo pakuzdejima isgirstu |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-18
13:41:23
| Nuoroda
O kodel tu pasirinkai butent LEU o ne VU ar kita universiteta? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-18
13:42:16
| Nuoroda
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
As irgi tiek pat. Anais metais min buvo kuris istojo 15.36 bet tikriausiai antram ture istojo Tai va, man ir įdomu sužinoti su kokiais balais įstojo pirmame. Nepergyvenk, istosi i vf pirmame ture Tuomet pasimatysim:) Kad tavo zodziai butu Dievui i ausi ir visi norintys istotu Aš kaip tik jam į ausį ir pakuždėjau:) Tik, kad Jis Tavo pakuzdejima isgirstu 27d sužinosim, ar išgirdo |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-18
13:50:24
| Nuoroda
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
As irgi tiek pat. Anais metais min buvo kuris istojo 15.36 bet tikriausiai antram ture istojo Tai va, man ir įdomu sužinoti su kokiais balais įstojo pirmame. Nepergyvenk, istosi i vf pirmame ture Tuomet pasimatysim:) Kad tavo zodziai butu Dievui i ausi ir visi norintys istotu Aš kaip tik jam į ausį ir pakuždėjau:) Tik, kad Jis Tavo pakuzdejima isgirstu 27d sužinosim, ar išgirdo Manau, kad garsiai Jam tai pasakei ir isgirdo |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-19
09:55:32
| Nuoroda
Kokie jusu balai,jei ne paslaptis? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-19
11:45:21
| Nuoroda
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
As irgi tiek pat. Anais metais min buvo kuris istojo 15.36 bet tikriausiai antram ture istojo Tai va, man ir įdomu sužinoti su kokiais balais įstojo pirmame. Nepergyvenk, istosi i vf pirmame ture Tuomet pasimatysim:) Kad tavo zodziai butu Dievui i ausi ir visi norintys istotu Aš kaip tik jam į ausį ir pakuždėjau:) Tik, kad Jis Tavo pakuzdejima isgirstu 27d sužinosim, ar išgirdo Manau, kad garsiai Jam tai pasakei ir isgirdo Jis man linktelėjo |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-19
15:05:27
| Nuoroda
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
ale rašė:
Ciabuvis rašė:
As irgi tiek pat. Anais metais min buvo kuris istojo 15.36 bet tikriausiai antram ture istojo Tai va, man ir įdomu sužinoti su kokiais balais įstojo pirmame. Nepergyvenk, istosi i vf pirmame ture Tuomet pasimatysim:) Kad tavo zodziai butu Dievui i ausi ir visi norintys istotu Aš kaip tik jam į ausį ir pakuždėjau:) Tik, kad Jis Tavo pakuzdejima isgirstu 27d sužinosim, ar išgirdo Manau, kad garsiai Jam tai pasakei ir isgirdo Jis man linktelėjo O, tai puiku zinosiu pas ka kreiptis jeigu iskils problemu |