Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:42:42
| Nuoroda
Vaida93 rašė:
Agnyte94 rašė:
Vaida93 rašė:
eyeful rašė:
Oi,kaip nervus tampo.. Net lb Labai ..:D sia vasara tj rmt vien tik nervai,,,, egzai, stojimai ir man dar teisiu laikymas prisideda.. kosmaras tiesiog Per tuos nervus Vasaros kaip nebuta Panos, bet jei pasirašai vnf sutartį, ten į kokią specialybę, tai per antrą turą dėl vf negali į tą pačią, tik į kitą man atrodo specialybę, ką? |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:42:43
| Nuoroda
A kada dingo tos diagramos, kur galima buvo pasižiūrėti laisvas vietas? |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:42:48
| Nuoroda
eyeful rašė:
Vaida93 rašė:
Agnyte94 rašė:
Vaida93 rašė:
eyeful rašė:
Oi,kaip nervus tampo.. Net lb Labai ..:D sia vasara tj rmt vien tik nervai,,,, egzai, stojimai ir man dar teisiu laikymas prisideda.. kosmaras tiesiog Per tuos nervus Vasaros kaip nebuta Man tas pats panos.. Jau kokia sita vasara ziauri.. Greiciau viskas baigtusi.. ;x Vasaros tai tikrai nejauciau...o dabar jau paskutinis jos menuo... kai viskas baigsis ir vasara bus pasibaigus |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:44:35
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
Vaida93 rašė:
Agnyte94 rašė:
Vaida93 rašė:
eyeful rašė:
Oi,kaip nervus tampo.. Net lb Labai ..:D sia vasara tj rmt vien tik nervai,,,, egzai, stojimai ir man dar teisiu laikymas prisideda.. kosmaras tiesiog Per tuos nervus Vasaros kaip nebuta Panos, bet jei pasirašai vnf sutartį, ten į kokią specialybę, tai per antrą turą dėl vf negali į tą pačią, tik į kitą man atrodo specialybę, ką? Kiek zinau kad gali |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:44:48
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
Vaida93 rašė:
Agnyte94 rašė:
Vaida93 rašė:
eyeful rašė:
Oi,kaip nervus tampo.. Net lb Labai ..:D sia vasara tj rmt vien tik nervai,,,, egzai, stojimai ir man dar teisiu laikymas prisideda.. kosmaras tiesiog Per tuos nervus Vasaros kaip nebuta Panos, bet jei pasirašai vnf sutartį, ten į kokią specialybę, tai per antrą turą dėl vf negali į tą pačią, tik į kitą man atrodo specialybę, ką? Galima |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:45:24
| Nuoroda
Agnyte94 rašė:
fainamergaite rašė:
Vaida93 rašė:
Agnyte94 rašė:
Vaida93 rašė:
eyeful rašė:
Oi,kaip nervus tampo.. Net lb Labai ..:D sia vasara tj rmt vien tik nervai,,,, egzai, stojimai ir man dar teisiu laikymas prisideda.. kosmaras tiesiog Per tuos nervus Vasaros kaip nebuta Panos, bet jei pasirašai vnf sutartį, ten į kokią specialybę, tai per antrą turą dėl vf negali į tą pačią, tik į kitą man atrodo specialybę, ką? Kiek zinau kad gali Bet jei negali keist nieko tam prašyme, o pas tave buvo vnf padaryta, tai kaip gausi vf?:DDD |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:46:08
| Nuoroda
Stride rašė:
eyeful rašė:
Pvz mano balas yra 7.78, o paskutinis ystojas y mokama su balu 8.12. Tai man yra galimybe ystoti dabar per 2 etapa ar ne?? . Ziurejau yra like 20 laisvu vietu. ( cia y mokama) Tuo ir supuvus mūsų švieitmo sistema, kad net tokie kaip tu gaus (nusipirks) diplomą, nors neturėtų net būti gavę atestato. Baisu. Bet vadinasi gavau atsestata ,jeigu stoju.. ar irgi nusipirkau? Na tavo komentaras tikrai nevykes.. jeigu as nelaikiau 1 reikiamo egzamino ir mano balas mazesnis mano norimoje spec.. tai ka?? as negaliu stoti y mokama?? jeigu neturi ka pasakyti protingo, tada vps tylek |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:46:55
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
Agnyte94 rašė:
fainamergaite rašė:
Vaida93 rašė:
Agnyte94 rašė:
Vaida93 rašė:
eyeful rašė:
Oi,kaip nervus tampo.. Net lb Labai ..:D sia vasara tj rmt vien tik nervai,,,, egzai, stojimai ir man dar teisiu laikymas prisideda.. kosmaras tiesiog Per tuos nervus Vasaros kaip nebuta Panos, bet jei pasirašai vnf sutartį, ten į kokią specialybę, tai per antrą turą dėl vf negali į tą pačią, tik į kitą man atrodo specialybę, ką? Kiek zinau kad gali Bet jei negali keist nieko tam prašyme, o pas tave buvo vnf padaryta, tai kaip gausi vf?:DDD Tada lauk papildomo etapo ir galesi D |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:47:57
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
Vaida93 rašė:
Agnyte94 rašė:
Vaida93 rašė:
eyeful rašė:
Oi,kaip nervus tampo.. Net lb Labai ..:D sia vasara tj rmt vien tik nervai,,,, egzai, stojimai ir man dar teisiu laikymas prisideda.. kosmaras tiesiog Per tuos nervus Vasaros kaip nebuta Panos, bet jei pasirašai vnf sutartį, ten į kokią specialybę, tai per antrą turą dėl vf negali į tą pačią, tik į kitą man atrodo specialybę, ką? Galima
LamaBPO ''Papildomame priėmime asmeniui: galima dalyvauti tiek dėl valstybės finansuojamos, tiek dėl valstybės nefinansuojamos studijų vietos (ir studijų stipendijos), jeigu jis pasirašė valstybės nefinansuojamų studijų sutartį su aukštąja mokykla arba jeigu negavo arba nepriėmė jokio kvietimo studijuoti.'' Kauno Kolegija ''Pasirašiusieji valstybės nefinansuojamų studijų sutartį ir pirmojo etapo metu negavę pasiūlymo studijuoti 1–2 pageidavimais įrašytoje valstybės finansuojamoje studijų vietoje antrajame priėmimo etape galės dalyvauti tiek dėl valstybės finansuojamos, tiek ir dėl valstybės nefinansuojamos (ir studijų stipendijos) studijų vietos.'' |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:48:02
| Nuoroda
Agnyte94 rašė:
fainamergaite rašė:
Agnyte94 rašė:
fainamergaite rašė:
Vaida93 rašė:
Agnyte94 rašė:
Vaida93 rašė:
eyeful rašė:
Oi,kaip nervus tampo.. Net lb Labai ..:D sia vasara tj rmt vien tik nervai,,,, egzai, stojimai ir man dar teisiu laikymas prisideda.. kosmaras tiesiog Per tuos nervus Vasaros kaip nebuta Panos, bet jei pasirašai vnf sutartį, ten į kokią specialybę, tai per antrą turą dėl vf negali į tą pačią, tik į kitą man atrodo specialybę, ką? Kiek zinau kad gali Bet jei negali keist nieko tam prašyme, o pas tave buvo vnf padaryta, tai kaip gausi vf?:DDD Tada lauk papildomo etapo ir galesi D Aš nerašiau vnf, bet čia tik pamąstymas buvo.Nu tik per 3 turą jie gali tą vf gaut. |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:49:12
| Nuoroda
Vaida93 rašė:
fainamergaite rašė:
Vaida93 rašė:
Agnyte94 rašė:
Vaida93 rašė:
eyeful rašė:
Oi,kaip nervus tampo.. Net lb Labai ..:D sia vasara tj rmt vien tik nervai,,,, egzai, stojimai ir man dar teisiu laikymas prisideda.. kosmaras tiesiog Per tuos nervus Vasaros kaip nebuta Panos, bet jei pasirašai vnf sutartį, ten į kokią specialybę, tai per antrą turą dėl vf negali į tą pačią, tik į kitą man atrodo specialybę, ką? Galima
LamaBPO ''Papildomame priėmime asmeniui: galima dalyvauti tiek dėl valstybės finansuojamos, tiek dėl valstybės nefinansuojamos studijų vietos (ir studijų stipendijos), jeigu jis pasirašė valstybės nefinansuojamų studijų sutartį su aukštąja mokykla arba jeigu negavo arba nepriėmė jokio kvietimo studijuoti.'' Kauno Kolegija ''Pasirašiusieji valstybės nefinansuojamų studijų sutartį ir pirmojo etapo metu negavę pasiūlymo studijuoti 1–2 pageidavimais įrašytoje valstybės finansuojamoje studijų vietoje antrajame priėmimo etape galės dalyvauti tiek dėl valstybės finansuojamos, tiek ir dėl valstybės nefinansuojamos (ir studijų stipendijos) studijų vietos.'' Tu biomedicinos diagnostikoj rašei ir vnf ir vf, taip? 1 ture |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:50:05
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
Agnyte94 rašė:
fainamergaite rašė:
Vaida93 rašė:
Agnyte94 rašė:
Vaida93 rašė:
eyeful rašė:
Oi,kaip nervus tampo.. Net lb Labai ..:D sia vasara tj rmt vien tik nervai,,,, egzai, stojimai ir man dar teisiu laikymas prisideda.. kosmaras tiesiog Per tuos nervus Vasaros kaip nebuta Panos, bet jei pasirašai vnf sutartį, ten į kokią specialybę, tai per antrą turą dėl vf negali į tą pačią, tik į kitą man atrodo specialybę, ką? Kiek zinau kad gali Bet jei negali keist nieko tam prašyme, o pas tave buvo vnf padaryta, tai kaip gausi vf?:DDD Mano atveju Tai 1Nr. KK Biomedicinos diagnostika vf, o 9Nr. Biomedicinos diagnostika vnf, todel II etape palikau siuos du pasirinkimus, nes jau sutarti i vnf pasirasiau tik tikiuosi db gauti vf vieta |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:50:41
| Nuoroda
Ir dar. One more thing. Jei pasirašiau sutartį dėl pirmam etape pakviestos studijų programos ir perstoju kitur antrame etape. Kaip nutraukti sutartį? Reik vykti į mokymo įstaigą kur ir pasirašiau?? Gal kas nors žino tiksliai tiksliai? |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:51:03
| Nuoroda
Vaida93 rašė:
fainamergaite rašė:
Agnyte94 rašė:
fainamergaite rašė:
Vaida93 rašė:
Agnyte94 rašė:
Vaida93 rašė:
eyeful rašė:
Oi,kaip nervus tampo.. Net lb Labai ..:D sia vasara tj rmt vien tik nervai,,,, egzai, stojimai ir man dar teisiu laikymas prisideda.. kosmaras tiesiog Per tuos nervus Vasaros kaip nebuta Panos, bet jei pasirašai vnf sutartį, ten į kokią specialybę, tai per antrą turą dėl vf negali į tą pačią, tik į kitą man atrodo specialybę, ką? Kiek zinau kad gali Bet jei negali keist nieko tam prašyme, o pas tave buvo vnf padaryta, tai kaip gausi vf?:DDD Mano atveju Tai 1Nr. KK Biomedicinos diagnostika vf, o 9Nr. Biomedicinos diagnostika vnf, todel II etape palikau siuos du pasirinkimus, nes jau sutarti i vnf pasirasiau tik tikiuosi db gauti vf vieta Tada taip, tai tu ir gausi tą vf |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:51:07
| Nuoroda
o čia tik gandas ar tikrai papildomam ture jei norėsi dalyvaut reiks susimokėt ? |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:52:11
| Nuoroda
Neiro rašė:
Ir dar. One more thing. Jei pasirašiau sutartį dėl pirmam etape pakviestos studijų programos ir perstoju kitur antrame etape. Kaip nutraukti sutartį? Reik vykti į mokymo įstaigą kur ir pasirašiau?? Gal kas nors žino tiksliai tiksliai? As sio klausimo klausiau jau anksciau, bet taip ir nesulaukiau atsakymo..:) |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:52:20
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
Vaida93 rašė:
fainamergaite rašė:
Vaida93 rašė:
Agnyte94 rašė:
Vaida93 rašė:
eyeful rašė:
LamaBPO ''Papildomame priėmime asmeniui: galima dalyvauti tiek dėl valstybės finansuojamos, tiek dėl valstybės nefinansuojamos studijų vietos (ir studijų stipendijos), jeigu jis pasirašė valstybės nefinansuojamų studijų sutartį su aukštąja mokykla arba jeigu negavo arba nepriėmė jokio kvietimo studijuoti.'' Kauno Kolegija ''Pasirašiusieji valstybės nefinansuojamų studijų sutartį ir pirmojo etapo metu negavę pasiūlymo studijuoti 1–2 pageidavimais įrašytoje valstybės finansuojamoje studijų vietoje antrajame priėmimo etape galės dalyvauti tiek dėl valstybės finansuojamos, tiek ir dėl valstybės nefinansuojamos (ir studijų stipendijos) studijų vietos.'' Tu biomedicinos diagnostikoj rašei ir vnf ir vf, taip? 1 ture Aha , nes lb noriu ja studijuoti P.S. Seip buvau gavus farmakotechnika vf vieta, bet lb jau nenorejau studiuoti, nes ji priesinga beveik BD |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:53:13
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
Vaida93 rašė:
fainamergaite rašė:
Agnyte94 rašė:
fainamergaite rašė:
Vaida93 rašė:
Agnyte94 rašė:
Vaida93 rašė:
eyeful rašė:
Oi,kaip nervus tampo.. Net lb Labai ..:D sia vasara tj rmt vien tik nervai,,,, egzai, stojimai ir man dar teisiu laikymas prisideda.. kosmaras tiesiog Per tuos nervus Vasaros kaip nebuta Panos, bet jei pasirašai vnf sutartį, ten į kokią specialybę, tai per antrą turą dėl vf negali į tą pačią, tik į kitą man atrodo specialybę, ką? Kiek zinau kad gali Bet jei negali keist nieko tam prašyme, o pas tave buvo vnf padaryta, tai kaip gausi vf?:DDD Mano atveju Tai 1Nr. KK Biomedicinos diagnostika vf, o 9Nr. Biomedicinos diagnostika vnf, todel II etape palikau siuos du pasirinkimus, nes jau sutarti i vnf pasirasiau tik tikiuosi db gauti vf vieta Tada taip, tai tu ir gausi tą vf Tikiuosi |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:56:17
| Nuoroda
Jau greit 11 val. o naujienu taip ir nera...:/ |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
10:59:03
| Nuoroda
Agnyte94 rašė:
Jau greit 11 val. o naujienu taip ir nera...:/ Parašyta iki 17h, kai vėluos, tada skusimės |