Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-08-04
09:24:29
| Nuoroda
Jei aš noriu perlaikyti chemijos egzaminą kitais metais, pasimokinusi tai turi kreiptis į savo mokyklą? ir ar gavus blogesnį įvertinimą jis bus įrašytas prie mano atestato? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-08-04
11:02:33
| Nuoroda
smile1 rašė:
Jei aš noriu perlaikyti chemijos egzaminą kitais metais, pasimokinusi tai turi kreiptis į savo mokyklą? ir ar gavus blogesnį įvertinimą jis bus įrašytas prie mano atestato? Nebūtinai į savo mokyklą. Galima bet kur O gavus blogesnį tai jis ir bus rasoma į atestatą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-08-04
11:07:49
| Nuoroda
bet jeigu perlaikius ir gavus blogesnį įvertinimą, tai konkursinį balą skaičiuoja su senesniu įvertinimu? ar jau būtinai ima perlaikytą rezultatą? |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-04
12:13:19
| Nuoroda
Citrinukė rašė:
bet jeigu perlaikius ir gavus blogesnį įvertinimą, tai konkursinį balą skaičiuoja su senesniu įvertinimu? ar jau būtinai ima perlaikytą rezultatą? Tai jeigu tu gauni blogesnį rezultatą ir jis įrašomas į atestatą, bet kokiu atveju senasis atestatas nebegalioja ir KB skaičiuojamas pagal „šviežiausią“ atestatą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-08-04
15:14:14
| Nuoroda
Saulens93 rašė:
smile1 rašė:
Jei aš noriu perlaikyti chemijos egzaminą kitais metais, pasimokinusi tai turi kreiptis į savo mokyklą? ir ar gavus blogesnį įvertinimą jis bus įrašytas prie mano atestato? Nebūtinai į savo mokyklą. Galima bet kur O gavus blogesnį tai jis ir bus rasoma į atestatą aišku,tai reiks žiūrėti tada,žinosiu dėkui už informaciją ;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-08-04
17:31:56
| Nuoroda
Perlaikytu egzaminu rezultatus iraso i prieda prie atestato,o kb skaiciuoja su geriausias egzaminu rezultatais...jei perlaikai blogiau skaiciuoja su geresniais neperlaikytais |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-08-04
19:20:23
| Nuoroda
Sakura rašė:
Perlaikytu egzaminu rezultatus iraso i prieda prie atestato,o kb skaiciuoja su geriausias egzaminu rezultatais...jei perlaikai blogiau skaiciuoja su geresniais neperlaikytais o tai tada labai gerai,jei geresnis rezultatas rašosi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-08-04
22:28:08
| Nuoroda
Kitaip tiek daug perlaikinejanciu nesusirinktu...beje laikyti reikia eiti kartu su bazinemis mokyklomis kurias skelbia per nec.lt apytiksliai sausio vasario menesiais... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-08-05
23:23:25
| Nuoroda
Saulens93 rašė:
smile1 rašė:
Jei aš noriu perlaikyti chemijos egzaminą kitais metais, pasimokinusi tai turi kreiptis į savo mokyklą? ir ar gavus blogesnį įvertinimą jis bus įrašytas prie mano atestato? Nebūtinai į savo mokyklą. Galima bet kur O gavus blogesnį tai jis ir bus rasoma į atestatą Ka tu cia vejus kalbi, nieko nezinodamas |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-05
23:24:11
| Nuoroda
Ramaška rašė:
Saulens93 rašė:
smile1 rašė:
Jei aš noriu perlaikyti chemijos egzaminą kitais metais, pasimokinusi tai turi kreiptis į savo mokyklą? ir ar gavus blogesnį įvertinimą jis bus įrašytas prie mano atestato? Nebūtinai į savo mokyklą. Galima bet kur O gavus blogesnį tai jis ir bus rasoma į atestatą Ka tu cia vejus kalbi, nieko nezinodamas as perlaikiau siais metais, kreipkis i mane |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-06
00:17:37
| Nuoroda
Ramaška rašė:
Ramaška rašė:
Saulens93 rašė:
smile1 rašė:
Jei aš noriu perlaikyti chemijos egzaminą kitais metais, pasimokinusi tai turi kreiptis į savo mokyklą? ir ar gavus blogesnį įvertinimą jis bus įrašytas prie mano atestato? Nebūtinai į savo mokyklą. Galima bet kur O gavus blogesnį tai jis ir bus rasoma į atestatą Ka tu cia vejus kalbi, nieko nezinodamas as perlaikiau siais metais, kreipkis i mane Veju nekalbu. Kalbu oru pirmiausia Tai gerai, pataisiai mane - džiugu! valio |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-08-06
09:59:57
| Nuoroda
Saulens93 rašė:
Ramaška rašė:
Ramaška rašė:
Saulens93 rašė:
smile1 rašė:
Jei aš noriu perlaikyti chemijos egzaminą kitais metais, pasimokinusi tai turi kreiptis į savo mokyklą? ir ar gavus blogesnį įvertinimą jis bus įrašytas prie mano atestato? Nebūtinai į savo mokyklą. Galima bet kur O gavus blogesnį tai jis ir bus rasoma į atestatą Ka tu cia vejus kalbi, nieko nezinodamas as perlaikiau siais metais, kreipkis i mane Ramaška,tai kur man kreiptis,kad galėčiau perlaikyti egzaminą ir kada geriausia kreiptis?:)
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-08-06
13:34:20
| Nuoroda
smile1 rašė:
Saulens93 rašė:
Ramaška rašė:
Ramaška rašė:
Saulens93 rašė:
smile1 rašė:
Jei aš noriu perlaikyti chemijos egzaminą kitais metais, pasimokinusi tai turi kreiptis į savo mokyklą? ir ar gavus blogesnį įvertinimą jis bus įrašytas prie mano atestato? Nebūtinai į savo mokyklą. Galima bet kur O gavus blogesnį tai jis ir bus rasoma į atestatą Ka tu cia vejus kalbi, nieko nezinodamas as perlaikiau siais metais, kreipkis i mane Ramaška,tai kur man kreiptis,kad galėčiau perlaikyti egzaminą ir kada geriausia kreiptis?:)
atsakiau privačiai:) |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2012-08-24
13:24:20
| Nuoroda
Aš irgi prisidedų prie chebros. 2013 laikysių chemiją. |
Žinutė parašyta:
2012-09-10
14:54:18
| Nuoroda
|
|
Žinutė parašyta:
2012-09-11
11:50:32
| Nuoroda
tegu katinas jum laime nesa! www.meu.lt/origami-kate/ |
|
Žinutė parašyta:
2013-03-11
08:53:24
| Nuoroda
O kaip man reikės perkelti savo rezultatus į LAMA BPO sistemą,ar jie jau bus įkelti jei geresni po perlaikymo?;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-03-17
21:12:24
| Nuoroda
pilkas rašė:
Aš irgi prisidedų prie chebros. 2013 laikysių chemiją. Ir ką planuoji studijuoti?:D |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2013-03-19
00:12:44
| Nuoroda
Li" rašė:
pilkas rašė:
Aš irgi prisidedų prie chebros. 2013 laikysių chemiją. Ir ką planuoji studijuoti?:D Žiūrėsiu pagal horskopą. |
Žinutė parašyta:
2013-03-19
22:02:26
| Nuoroda
pilkas rašė:
Li" rašė:
pilkas rašė:
Aš irgi prisidedų prie chebros. 2013 laikysių chemiją. Ir ką planuoji studijuoti?:D Žiūrėsiu pagal horskopą. mat kaip ,o jei rimčiau aha jau žinau,buvau mokykloje paklausti |
|
|