Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2013-03-21
17:25:49
| Nuoroda
Li" rašė:
pilkas rašė:
Li" rašė:
pilkas rašė:
Aš irgi prisidedų prie chebros. 2013 laikysių chemiją. Ir ką planuoji studijuoti?:D Žiūrėsiu pagal horskopą. mat kaip ,o jei rimčiau aha jau žinau,buvau mokykloje paklausti Gal farmaciją, gal mediciną, gal odontologiją, gal chemiją, gal UK braškės skinsiu. O tu? |
Žinutė parašyta:
2013-03-21
22:09:30
| Nuoroda
pilkas rašė:
Li" rašė:
pilkas rašė:
Li" rašė:
pilkas rašė:
Aš irgi prisidedų prie chebros. 2013 laikysių chemiją. Ir ką planuoji studijuoti?:D Žiūrėsiu pagal horskopą. mat kaip ,o jei rimčiau aha jau žinau,buvau mokykloje paklausti Gal farmaciją, gal mediciną, gal odontologiją, gal chemiją, gal UK braškės skinsiu. O tu? arba į biomedicininę diagnostika arba į akušeriją o geriausia į laisvo direktoriaus pareigas xD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-03-22
20:38:47
| Nuoroda
Li" rašė:
pilkas rašė:
Li" rašė:
pilkas rašė:
Li" rašė:
pilkas rašė:
Aš irgi prisidedų prie chebros. 2013 laikysių chemiją. Ir ką planuoji studijuoti?:D Žiūrėsiu pagal horskopą. mat kaip ,o jei rimčiau aha jau žinau,buvau mokykloje paklausti Gal farmaciją, gal mediciną, gal odontologiją, gal chemiją, gal UK braškės skinsiu. O tu? arba į biomedicininę diagnostika arba į akušeriją o geriausia į laisvo direktoriaus pareigas xD Vilniuj ar Kaune? Ką dabar veiki? |
Žinutė parašyta:
2013-03-23
14:59:44
| Nuoroda
pilkas rašė:
Li" rašė:
pilkas rašė:
Li" rašė:
pilkas rašė:
Li" rašė:
pilkas rašė:
Aš irgi prisidedų prie chebros. 2013 laikysių chemiją. Ir ką planuoji studijuoti?:D Žiūrėsiu pagal horskopą. mat kaip ,o jei rimčiau aha jau žinau,buvau mokykloje paklausti Gal farmaciją, gal mediciną, gal odontologiją, gal chemiją, gal UK braškės skinsiu. O tu? arba į biomedicininę diagnostika arba į akušeriją o geriausia į laisvo direktoriaus pareigas xD Vilniuj ar Kaune? Ką dabar veiki? Kur priims o tu? ai atostogauju egzaminams ruošiuosi o tu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-03-24
01:22:40
| Nuoroda
Egzams ruošiuos, ilsiuos... Pirmenybė Vilniui. |
Žinutė parašyta:
2013-03-24
09:06:22
| Nuoroda
pilkas rašė:
Egzams ruošiuos, ilsiuos... Pirmenybė Vilniui. Vieną ar du oerlaikinėsi?:D aišku arčiau namų:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-03-24
13:11:43
| Nuoroda
Li" rašė:
pilkas rašė:
Egzams ruošiuos, ilsiuos... Pirmenybė Vilniui. Vieną ar du oerlaikinėsi?:D aišku arčiau namų:D Laikysiu chemiją šiemet. Pernai baigiau visai kitu profiliu mokyklą, neturėjau chemijos net metinio, tai šiemet gausiu metinį vakarinėj ir laikysiu egzą. |
Žinutė parašyta:
2013-03-24
15:14:58
| Nuoroda
pilkas rašė:
Li" rašė:
pilkas rašė:
Egzams ruošiuos, ilsiuos... Pirmenybė Vilniui. Vieną ar du oerlaikinėsi?:D aišku arčiau namų:D Laikysiu chemiją šiemet. Pernai baigiau visai kitu profiliu mokyklą, neturėjau chemijos net metinio, tai šiemet gausiu metinį vakarinėj ir laikysiu egzą. aišku:D kaip tau chemija sekasi ?:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-03-24
15:18:59
| Nuoroda
Li" rašė:
pilkas rašė:
Li" rašė:
pilkas rašė:
Egzams ruošiuos, ilsiuos... Pirmenybė Vilniui. Vieną ar du oerlaikinėsi?:D aišku arčiau namų:D Laikysiu chemiją šiemet. Pernai baigiau visai kitu profiliu mokyklą, neturėjau chemijos net metinio, tai šiemet gausiu metinį vakarinėj ir laikysiu egzą. aišku:D kaip tau chemija sekasi ?:D Gal gerai, o gal ir ne. O kaip tau sekas? |
Žinutė parašyta:
2013-03-24
22:29:20
| Nuoroda
pilkas rašė:
Li" rašė:
pilkas rašė:
Li" rašė:
pilkas rašė:
Egzams ruošiuos, ilsiuos... Pirmenybė Vilniui. Vieną ar du oerlaikinėsi?:D aišku arčiau namų:D Laikysiu chemiją šiemet. Pernai baigiau visai kitu profiliu mokyklą, neturėjau chemijos net metinio, tai šiemet gausiu metinį vakarinėj ir laikysiu egzą. aišku:D kaip tau chemija sekasi ?:D Gal gerai, o gal ir ne. O kaip tau sekas? ai man jau geriau sekasi,tik reik neprisišnekėt labai greit laikas eina jau ne už kalnų egzaminai:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-12-30
16:51:30
| Nuoroda
Ar esat kas lankę čia kalbų mokyklą kalba.lt iš tų, kurie ruošiasi perlaikyti egzaminus? |
|
Žinutė parašyta:
2014-05-24
22:10:10
| Nuoroda
www.youtube.com/watch?v=XW5yw8fPB2g&index=1&list=HL1400958210 Labas vakaras visiems. Pristatau Jums pirmiesiems savo debiutinę dainą, kuri greitu metu pasirodys radijo stotyse. Būkite pirmieji, kurie ją išgirdo. Smagaus klausymosi * |