Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Vartotojo nuograuzha pasisakymai
Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2008-06-30
16:18:24
| Nuoroda
visada reikia tikėti na, nežinau.. bet jei skaitykim įstoji į dalinai valstybės finansuojamą, tai gerai išlaikai sesiją ir pereini į valstybės finansuojama..lb paprasta
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-02
22:25:16
| Nuoroda
ooooo.. MK_DIRK jo, jo.. pamenu ir aš tave num, neblogai man.. jau baigiau pirmą kursą, o dbr čia vis ateinu pasidalint patirtimi su būsimaisiais studentais žinau kaip man pačiai reikėjo pagalbos, patarimų ir žinių įvairių kaip pačiam? kur pala esi įstojęs?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-02
22:32:46
| Nuoroda
ooooo.. neblogai jūs čia tuos kambariokus suskirstėt oj, bet kai apsigyvensit barake dar daug istorijų apie gyventojus barake išgirsit pvz kažkas pasakojo apie dvi paneles, kurios gyveno kartu, bet taip nesutarė, kad net užuolaidos kabėjo skirtingų spalvų ir dažniausia nesutarimų priežastis ir yra netvarka ir pan.. dar aišku triukšmas.. bet čia priklauso nuo kaimynų kantrybės.. mūsiškių išseko gale metų, jau pradėjo skųstis
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-02
23:23:55
| Nuoroda
oooooo.. vaniline jo, jo.. kaip tik ant tų žodžių.. aš ir va prisiminiau, kad praeitą vasarą čia belekiek naktų praleidom, kiek nesąmonių prikūrėm dieve, dieve.. na, kaip tau besiseka?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-03
00:16:43
| Nuoroda
na, universitetas gal ir nesugadino, bet kad pakeitė šiek tiek tai tikrai kažkaip jau vistiek į daug ką žiūri kitaip.. o gyvenimas tai išvis pasikeitė bet kolkas manau, kad viskas tik į gerąją pusę.. jep, jep.. studijuoju tam ekofake.. vva ką aš žinau.. kolkas nesiskundžiu.. pirmas kursas jau baigtas.. ir ką aš žinau.. visai neblogai sakyčiau jau atostogauju kelias savaites.. bet gal visgi reiks šią vasarą netinginiaut, o padirbėt truputį
o tai kur tu jau dbr žadi stot? ir kur čia pala buvai įstojus? mm?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-14
14:52:01
| Nuoroda
dbr bijau, kad vėl pylos gausiu atleiskit, bet įprotis yra įprotis, anksčiau jokių asmeninių žinučių nebuvo.. ar bent jau tikrai tokiom nesinaudojau visos mintys buvo reiškiamos viešai ar asmeninės ar nelb ir mes va lb geranoriški.. aš ir daug apie bendrabučius galiu papasakot o MK_DIRK, tu ką rimtai saulėteky gyveni? nu, nieko sau šiaip ir dbr Vilniuj sedžiu.. ir sutikčiau susitikt, nes ir va viena dbr tūsaus.. paliko mane ant ledo kaip sakant toks ne itin jausmas tik kaip čia susigaudyt reiks.. Saulėtekis mažas, bet vistiek
o, vaniline, tu ką per vasarą veiki?
ir lb atsiprašau kitų mergaičių, kitą kart pasinaudosiu naujausiom technologijom
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-14
15:00:35
| Nuoroda
sveiki studojuoju jau šią spec.. kolkas nesiskundžiu.. jep, pirmus du metus mokosi ir ekonomistai ir vadybininkai tą patį.. bet tada žiūrėkit kokios norėtumėt pakraipos po dviejų kursų.. nes skiriasi vadybos ir ekonomikos pakraipos.. o čia jau pagal norą kurios gali pasirodyt geresnės šiaip ką dirbsi baigęs ir priklauso jau nuo pačio žmogaus.. nes gi dbr vadybininkai visi aš va pirmus metus jau atsimokiau.. visai patiko.. bet nėra nei lb lengva, nei sunku.. o šiaip dar daug kas skiriasi į kokią grupę papuoli ir pas kokius dėstytojus.. na, kai įstosit viską pamatysit savo akimis
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-15
23:11:09
| Nuoroda
ir pirmiausia baigt bakalaurą
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:21:53
| Nuoroda
ooooo.. kokios saldžios kelionės
vis kai atrandu laiko užsuku paskaitinėt ;P
šiaip toks patarimas.. tikrai, tikrai varykit į fuxų stovkę ir jokio išsisukinėjimo, kad manęs vistiek nepriims šiaip nežinau kaip kituose fakultetuose, bet pas mus priimami visi norintys.. ir nieks nežiūri į fuxo grožį, o kalbina varyt visus ligi vieno
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:40:06
| Nuoroda
sutinku, kad vienam baisu važiuot į stovyklą.. bet taip pat beveik garantuoju, kad ten bus dar kieliasdešimt tokių pačių bijančių ir šiaip stovykloj tu esi priverstas susipažinti su kitais, susirasti draugų čia priverstas gal ir jau per žiauriai skamba, bet bendra veikla daro savo
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:43:56
| Nuoroda
o šiaip gi visi varysit dokų priduot, tai ko nenorit tiktis univere?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:48:47
| Nuoroda
o mane gidės pareigos ir visai sužavėjo
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-20
22:56:03
| Nuoroda
Kas dar dvejoja, tai tikrai sakau, varykit į fuxu stovkę.. daugiau tokia galimybė nepasitaikys.. ir viskas ten bus gerai pamatysit ir tikrai visi norintys papuola
o šiaip pamatysit rugsėjį turės visokias išvykas su grupiokais, kursiokais, norėsit klaisokus dar seniai matytus susitikt, tai jau jaučiu tortų valgyt nebeatrasit laiko
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-20
23:09:06
| Nuoroda
Šiaip VU jokių tokių pažymų neėmė.. aš pati nevežiau, nes jokių privilegijų jos man nesuteikė.. ir gavau bendrabutį.. nors gauna tikrai ne visi o girdėjau, kad VGTU, tai ten išvis visokių lb daug dokumentų reikia.. ir MRU panašiai..
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-20
23:20:51
| Nuoroda
uoj, rugsėjį bus pilna pilna kontrolierių saulėtekį kai spauzdinsitės LSP darymui lapą, tai pasidarykit dvi kopijas.. kai kurie tą kopiją užskaito už LSP o antru važiuojat iki UNIVERSITETO sotelės ir tada į kalnelį iškart ir pamatysit didelį universitetą
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-20
23:26:01
| Nuoroda
turės visi kuratorius, tai jie paaiškins viską viską ką reiks per rugsėjį ir toliau padaryt būnant studentu, tai dar galvos tuom nereikia kvaršint
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-20
23:32:41
| Nuoroda
jau visų fuxų stovyklų datos žinomos.. o jas sužinosit atėję į priėmimus
žinau, kad kuo greičiau tuo geriau.. bet kai visa info iš karto, tai pasimesi ką čia daryt, o ką dar galima atidėt
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-20
23:42:52
| Nuoroda
šiaip būti fuxu faina
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-20
23:47:10
| Nuoroda
Jei Niujorke arba Kamčiatkoj, tai tik pėsčiom ir vaikščiosi į univerą na, nebent lb norėsis vieną stotelę pavažiuot mes nuo kamčiatkos gal apie 15min šiaip einam pasivaikščiodamos
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-20
23:54:44
| Nuoroda
kokia geografinė perestroika?
Saulėteky mokosi dar fizikai ir ekonomistai, bet teisininkai, tai tiems irgi netoli iki univero lb
|