Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
23:16:34
| Nuoroda
BC ŽALGIRIS rašė:
Tai man su savo egzais jaučiu jau dabar reikia pirktis virvę ir kartis, nes žiūriu, kad VF nenusimato... O ir M nerealu. o kur nori stot, ir kokia specialybe? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-18
10:30:03
| Nuoroda
cia visi tik gerus rezus raso...ka niekas i kolegijas nestojat? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-18
11:00:53
| Nuoroda
siestaa rašė:
Ramunė;) rašė:
paziurejau, kad man priemime technologiniuose moksluose suskaiciavo KB 15.86, tai pradejau atgaut vilti, kad gal i vf pateksiu nes socialiniuose tai maza vilties ir su 17.68... daugiau negu puse visu Lietuvos abiturientu taiko i socialinius. vat butent konkurencija nezmoniska, dar i kolegijas puse bedos, bet i univerus tai nemazu balu reiks |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-18
19:53:45
| Nuoroda
daisygirls rašė:
Pateksi i ta Vf... Galiu pasakyti, kad yra tokiu, kurie ten stoja su 6,30 KB ir vargo nemato jo istoja zmones ir su dar mazesniais balais i kolegijas ir ne tik , zodziu svarbiausia turet atestata ir pinigu, o kas jame parasyta tampa antrarusiu dalyku |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
20:21:22
| Nuoroda
na tikrai nesireklamuoja, juk negali visi taip gerai islaikyt, cia tik lasas juroje Lietuvos mastu mano kb 15,12, stoju i kolegija (socialiniai mokslai) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
13:21:20
| Nuoroda
galima, pernai paskutinis istojusysis buvo su 15,22 kb |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
13:22:58
| Nuoroda
tau ne tik yra galimybe istoti, o tu 100% istosi, kad ir matematikos, o koks gaunasi tavo balas? ten ir su 5 ar 6 KB istoja, taip kad tau turetu but ramu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
13:24:10
| Nuoroda
4800 Lt, nepamirsk, kad cia taip pat galima gaut krepseli |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
13:30:24
| Nuoroda
tai jums gerai jau treciadieni bus viskas aisku, o va man reik net 28 dienos sulaukt... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
13:48:22
| Nuoroda
na zinai daug kas but nelygis: buti negraziam, storam, nemadingam, bet jei neislaikei egzu pakankaimai gerai tenka rinktis arba vpu arba kolegijas, na dar yra ISM ar TVM, pastarajame balai irgi labai zemi |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
14:02:10
| Nuoroda
gitara37 rašė:
Rasiau VPU soc.pedagogika, bet egzaminus issilaikaiu prasciau nei tikejausi,tai dabar neramu,nes sansu mazokai turiu o jei nepaslaptis kaip egzus islaikei? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
14:42:53
| Nuoroda
tai, kad visai dar neblogai, galvojau visi mokykliniai bus, auksciau nosi, tikrai istosi |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
15:53:35
| Nuoroda
man ir tos pacios specialybes vf ir m skiriasi balas ir gana zymiai skiriasi (m - didesnis 2 balais), na ir klaidu privelta |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:57:46
| Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
adirgnI rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Kayen rašė:
SuperHP rašė:
Tai, kad cia ne i VF vieta. Bet, kad net ir i VF, siemet fiziniuose moksluose VF gaus ~88Į, o pvz socialiniuose - ~19Į norejusiu ten istoti. Tavo statistika remiasi tik tais, kurie parašė nr 1. O dabar pridėk tuos, kurie neįstoja į biomedicinos, socialinius mokslus, ir parašė fizinius mokslus kaip tarkim 2,3 ar 10 numeriu. Man čia tokia painiava, kad šakės, nk nesusigaudau, nors ir nereikia, kaip yra - taip, ryt bus aišku viskas.. cia tai tavo tiesa )) Būtų faina prasukt laiką, ech.. ;D naktį nesimiegos man jaučiu, tai išvis, bus dar ilgesnis laiko tarpas Blakstienele, kur zadi stot? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:03:20
| Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
agnieshkute rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
adirgnI rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Kayen rašė:
SuperHP rašė:
Tai, kad cia ne i VF vieta. Bet, kad net ir i VF, siemet fiziniuose moksluose VF gaus ~88Į, o pvz socialiniuose - ~19Į norejusiu ten istoti. Tavo statistika remiasi tik tais, kurie parašė nr 1. O dabar pridėk tuos, kurie neįstoja į biomedicinos, socialinius mokslus, ir parašė fizinius mokslus kaip tarkim 2,3 ar 10 numeriu. Man čia tokia painiava, kad šakės, nk nesusigaudau, nors ir nereikia, kaip yra - taip, ryt bus aišku viskas.. cia tai tavo tiesa )) Būtų faina prasukt laiką, ech.. ;D naktį nesimiegos man jaučiu, tai išvis, bus dar ilgesnis laiko tarpas Blakstienele, kur zadi stot? Į KU lt filologiją arba istoriją.. o tu? as tai i vtvk - teise, turiu vilties gaut krepseli... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:08:13
| Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
agnieshkute rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
agnieshkute rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
adirgnI rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Kayen rašė:
SuperHP rašė:
Tai, kad cia ne i VF vieta. Bet, kad net ir i VF, siemet fiziniuose moksluose VF gaus ~88Į, o pvz socialiniuose - ~19Į norejusiu ten istoti. Tavo statistika remiasi tik tais, kurie parašė nr 1. O dabar pridėk tuos, kurie neįstoja į biomedicinos, socialinius mokslus, ir parašė fizinius mokslus kaip tarkim 2,3 ar 10 numeriu. Man čia tokia painiava, kad šakės, nk nesusigaudau, nors ir nereikia, kaip yra - taip, ryt bus aišku viskas.. cia tai tavo tiesa )) Būtų faina prasukt laiką, ech.. ;D naktį nesimiegos man jaučiu, tai išvis, bus dar ilgesnis laiko tarpas Blakstienele, kur zadi stot? Į KU lt filologiją arba istoriją.. o tu? as tai i vtvk - teise, turiu vilties gaut krepseli... Ir gausi, pamatysi? o koks tavasis balas?
mano kb 15,12, guodzia tik tai, kad is 37000 stojusiuju net 21000 gaus krepselius, be to ir stojo siemet 2000 maziau nei pernai |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:08:53
| Nuoroda
blakstienele, o koks taviskis kb? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:18:29
| Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
agnieshkute rašė:
blakstienele, o koks taviskis kb? Manasis 12, 78, kaip manai, į mokamą papulčiau? aš apie istoriją, o lt filologijos 11, 98.. pagal praeitu metu ku balus turetum i m tikrai istoti |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:22:57
| Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
agnieshkute rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
agnieshkute rašė:
blakstienele, o koks taviskis kb? Manasis 12, 78, kaip manai, į mokamą papulčiau? aš apie istoriją, o lt filologijos 11, 98.. pagal praeitu metu ku balus turetum i m tikrai istoti Nu jo, bet ta reforma gali viską aukštyn kojom apverst.. ;/ zinau, bet vis tiek kazkokia reiksme tai turi tie praeitu metu balai, juk i kazka bent siek tiek reik orentuotis |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
12:22:02
| Nuoroda
VPU, LKKA, LZUU siemet gavo rekordiskai mazai krepseliu, taip kad nk gero... |