Vartotojo agnieshkute pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-16 23:16:34 | Nuoroda
BC ŽALGIRIS rašė:

Tai man su savo egzais jaučiu jau dabar reikia pirktis virvę ir kartis, nes žiūriu, kad VF nenusimato... O ir M nerealu.  

o kur nori stot, ir kokia specialybe?

Žinutė parašyta: 2009-07-18 10:30:03 | Nuoroda

cia visi tik gerus rezus raso...ka niekas i kolegijas nestojat?

Žinutė parašyta: 2009-07-18 11:00:53 | Nuoroda
siestaa rašė:
Ramunė;) rašė:

paziurejau, kad man priemime technologiniuose moksluose suskaiciavo KB 15.86, tai pradejau atgaut vilti, kad gal i vf pateksiu  nes socialiniuose tai maza vilties ir su 17.68... 

daugiau negu puse visu Lietuvos abiturientu taiko i socialinius.

vat butent konkurencija nezmoniska, dar i kolegijas puse bedos, bet i univerus tai nemazu balu reiks

Žinutė parašyta: 2009-07-18 19:53:45 | Nuoroda
daisygirls rašė:

Pateksi i ta Vf... Galiu pasakyti, kad yra tokiu, kurie ten stoja su 6,30 KB ir vargo nemato :D

jo istoja zmones ir su dar mazesniais balais i kolegijas ir ne tik , zodziu svarbiausia turet atestata ir pinigu, o kas jame parasyta tampa antrarusiu dalyku

Žinutė parašyta: 2009-07-19 20:21:22 | Nuoroda

na tikrai nesireklamuoja, juk negali visi taip gerai islaikyt, cia tik lasas juroje Lietuvos mastu

mano kb 15,12, stoju i kolegija (socialiniai mokslai)

Žinutė parašyta: 2009-07-20 13:21:20 | Nuoroda

galima, pernai paskutinis istojusysis buvo su 15,22 kb ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-20 13:22:58 | Nuoroda

tau ne tik yra galimybe istoti, o tu 100% istosi, kad ir matematikos, o koks gaunasi tavo balas? ten ir su 5 ar 6 KB istoja, taip kad tau turetu but ramu ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-20 13:24:10 | Nuoroda

4800 Lt, nepamirsk, kad cia taip pat galima gaut krepseli ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-20 13:30:24 | Nuoroda

tai jums gerai jau treciadieni bus viskas aisku, o va man reik net 28 dienos sulaukt...

Žinutė parašyta: 2009-07-20 13:48:22 | Nuoroda

na zinai daug kas but nelygis: buti negraziam, storam, nemadingam, bet jei neislaikei egzu pakankaimai gerai tenka rinktis arba vpu arba kolegijas, na dar yra ISM ar TVM, pastarajame balai irgi labai zemi ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-20 14:02:10 | Nuoroda
gitara37 rašė:

Rasiau VPU soc.pedagogika, bet egzaminus issilaikaiu prasciau nei tikejausi,tai dabar neramu,nes sansu mazokai turiu

o jei nepaslaptis kaip egzus islaikei?

Žinutė parašyta: 2009-07-20 14:42:53 | Nuoroda

tai, kad visai dar neblogai, galvojau visi mokykliniai bus, auksciau nosi, tikrai istosi

Žinutė parašyta: 2009-07-20 15:53:35 | Nuoroda

man ir tos pacios specialybes vf ir m skiriasi balas ir gana zymiai skiriasi (m - didesnis 2 balais), na ir klaidu privelta

Žinutė parašyta: 2009-07-21 21:57:46 | Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
adirgnI rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Kayen rašė:
SuperHP rašė:

Tai, kad cia ne i VF vieta. Bet, kad net ir i VF, siemet fiziniuose moksluose VF gaus ~88Į, o pvz socialiniuose - ~19Į norejusiu ten istoti.

Tavo statistika remiasi tik tais, kurie parašė nr 1.

O dabar pridėk tuos, kurie neįstoja į biomedicinos, socialinius mokslus, ir parašė fizinius mokslus kaip tarkim 2,3 ar 10 numeriu.

Man čia tokia painiava, kad šakės, nk nesusigaudau, nors ir nereikia, kaip yra -  taip, ryt bus aišku viskas..

cia tai tavo tiesa :)))

Būtų faina prasukt laiką, ech.. ;D naktį nesimiegos man jaučiu, tai išvis, bus dar ilgesnis laiko tarpas :D

Blakstienele, kur zadi stot?

Žinutė parašyta: 2009-07-21 22:03:20 | Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
agnieshkute rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
adirgnI rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Kayen rašė:
SuperHP rašė:

Tai, kad cia ne i VF vieta. Bet, kad net ir i VF, siemet fiziniuose moksluose VF gaus ~88Į, o pvz socialiniuose - ~19Į norejusiu ten istoti.

O dabar pridėk tuos, kurie neįstoja į biomedicinos, socialinius mokslus, ir parašė fizinius mokslus kaip tarkim 2,3 ar 10 numeriu.

Man čia tokia painiava, kad šakės, nk nesusigaudau, nors ir nereikia, kaip yra -  taip, ryt bus aišku viskas..

Būtų faina prasukt laiką, ech.. ;D naktį nesimiegos man jaučiu, tai išvis, bus dar ilgesnis laiko tarpas :D

Į KU  lt filologiją arba istoriją.. o tu? ;)

as tai i vtvk - teise, turiu vilties gaut krepseli...

Žinutė parašyta: 2009-07-21 22:08:13 | Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
agnieshkute rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
agnieshkute rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
adirgnI rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Kayen rašė:
SuperHP rašė:

Į KU  lt filologiją arba istoriją.. o tu? ;)

as tai i vtvk - teise, turiu vilties gaut krepseli...

Ir gausi, pamatysi? ;) o koks tavasis balas? ;)

mano kb 15,12, guodzia tik tai, kad is 37000 stojusiuju net 21000 gaus krepselius, be to ir stojo siemet 2000 maziau nei pernai

Žinutė parašyta: 2009-07-21 22:08:53 | Nuoroda

blakstienele, o koks taviskis kb?

Žinutė parašyta: 2009-07-21 22:18:29 | Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
agnieshkute rašė:

Manasis 12, 78, kaip manai, į mokamą papulčiau? ;)aš apie istoriją, o lt filologijos 11, 98..

pagal praeitu metu ku balus turetum i m tikrai istoti

Žinutė parašyta: 2009-07-21 22:22:57 | Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
agnieshkute rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
agnieshkute rašė:

Manasis 12, 78, kaip manai, į mokamą papulčiau? ;)aš apie istoriją, o lt filologijos 11, 98..

pagal praeitu metu ku balus turetum i m tikrai istoti

Nu jo, bet ta reforma gali viską aukštyn kojom apverst.. ;/

zinau, bet vis tiek kazkokia reiksme tai turi tie praeitu metu balai, juk i kazka bent siek tiek reik orentuotis

Žinutė parašyta: 2009-07-22 12:22:02 | Nuoroda

VPU, LKKA, LZUU siemet gavo rekordiskai mazai krepseliu, taip kad nk gero...