Vartotojo _andrew_ pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 13:14:11 | Nuoroda
blem,Auri (timbo)..tavęs visur pilna šiaip mhm...nu maždaug jėga...smagu ir tikrai neruošia vien gidų,gidams yra atskiri kursai... Mūsų KARJEROS GALIMYBĖS - Karjeros galimybės: 1) gali dirbti analitinį, tiriamąjį, organizacinio ir kūrybinio pobūdžio ekonominį, vadybinį darbą valstybinėse institucijose ir privataus verslo struktūrose (prioritetas - rekreacijos, turizmo, sporto ir reabilitacijos įmonės bei organizacijos); 2) gali tęsti studijas LKKA turizmo ir sporto vadybos ir rekreacijos ir turizmo magistrantūros studijų programose. mokytis gan įdomu..ir nėra labai sudėtinga,bent jau kolkas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 13:17:09 | Nuoroda
Jeigu kas domina daugiau,tiesiog klauskite,pasistengsime padėti ir suteikti kuo daugiau info apie mūsų šią specialybę
Žinutė parašyta: 2008-06-13 13:25:40 | Nuoroda
Labas,Intrigante aš esu sportinės rekreacijos ir turizmo pirmo kurso studentas,nors jau beveik antrakursis Įstoti,kaip ir mokytis čia,nėra labai sudėtinga,o kartu ir iš tikrųjų įdomu Pirmame kurse pas mus išsilaikė visi gan nesunkiai... kitais metais,mano kolegų,žiniomis,šioje specialybėje turėtų būti apie 60,kai tuo tarpų mūsų,buvo tik 25 Aš manau,kad pasirinkdami šį LKKA ir šią specialybę tikrai nepasigailėsit Jeigu kas domina konkrečiau,klauskit...
Žinutė parašyta: 2008-06-14 11:22:35 | Nuoroda
tik 20 ??? tai kai... oi,reiks su dekane persimest vienu kitu žodžiu ir pabandyti išsiaiškint,kiek gi iš tikrųjų SRT gali būti kitais metais
Žinutė parašyta: 2008-06-15 01:21:26 | Nuoroda
Mano konkursinis buvo 13.5 (Lietuvių 31,anglų 24,geografija 10 (mokyklinis),istorija metinis (A lygis) 9 ir įstojau 22 iš 25
Žinutė parašyta: 2008-06-17 11:36:49 | Nuoroda
Kas čia vyksta,Auri ? daryk tvarką nu ką gi,turbūt Auris jau mintimis Airijoj,tad viską paliko man... nu gerai astuteem --> pas mus yra ir su 8 įstojusių ir visai be geografijos,tiesiog su aukštesniais kitų dalykų įvertinimais arba su papildomais balais ir įvairių olimpiadų,sporto ir pan. Kas verta,tai tikrai...mokytis įdomu ir nėra labai sudėtinga,bent jau kolkas Bent jau aš,jokių skundų iš grupės narių negirdėjau visi šauniai sutariame ir bendraujame,tai padeda suformuoti jaukią ir malonią aplinką mokomuosius dalykus galite rasti štai čia - http://www.lkka.lt/?cid=4181 paspauskite ant nuorodos - Sportinė rekreacija ir turizmas (rekreacijos ir turizmo bakalauras) jei kas neaišku,klauskit
Žinutė parašyta: 2008-06-17 11:42:18 | Nuoroda
hmz.. ir liudna ir linksma skaityti tuos forumus-pokalbius jusu idomios specialybes atrodo, kad ir sita.. bet kazkaip pries jus jauciuosi durna ir man be sansu kazkur gerai istot ruciux - nusiramink,nesijaudink...viskas bus gerai... būkim optimistais...
Žinutė parašyta: 2008-06-17 11:44:42 | Nuoroda
"hmz.. ir liudna ir linksma skaityti tuos forumus-pokalbius jusu idomios specialybes atrodo, kad ir sita.. bet kazkaip pries jus jauciuosi durna ir man be sansu kazkur gerai istot " - tai buvo ruciux pasisakymas į kurį aš atsakiau..na čia tik tarp kitko
Žinutė parašyta: 2008-06-17 11:50:47 | Nuoroda
hebbi - su informatika viskas gerai,lengviau nei vidurinėje,bent jau man aišku,čia irgi yra visokių dėstytojų,tačiau vienaip ar kitaip nėra sudėtinga išmokti tiek word'ą,tiek excel'į tiek, power point'ą dažniausiai viskas yra aiškinama lyg pirmą kartą mokytumeisi informatiką mes turėjom labai gerą vieną dėstytoją,kuri aiškino viską labai smulkiai ir aiškiai,vos ne nuo to,kaip įjungti kompą tad dėl to nereiktų baimintis,viską galima išmokti
Žinutė parašyta: 2008-06-17 11:53:06 | Nuoroda
Atrodo atsakiau į viską,ką čia man paliko Auris (tim-bo) bet jeigu dar kas domina,klauskite,pasistengsiu,-im padėti
Žinutė parašyta: 2008-06-18 14:44:50 | Nuoroda
Na,džiaugiuosi,kad ši info kažkam naudinga... tikiuosi,kad tai padės įgyvendinti jūsų tikslus
Žinutė parašyta: 2008-06-22 20:11:39 | Nuoroda
Auri,nieko įspūdingo aš čia nepasakiau,kad galima būtų jaustis kvailai...nebūtina būti sociologu ar žurnalistu,kad galima būtų pasakyti tai,ką pasakiau aš man toli dar iki to,kad išmanyčiau viską neblogai tad nereikia jausti kvailam... bet kuris,manau,iš mūsų galėjo tai pasakyti,tiesiog palikta buvo man ir aš atsakiau na,vistiek tu kažkur į tą pusę keliauji Paklausykit mūsų genijaus (tim-bo) patarimų..tai jums turėtų būti pavyzdys ir viskas bus gerai... nieko nėra neįmanomo
Žinutė parašyta: 2008-06-22 20:22:23 | Nuoroda
labuka speju,kad ne cia klaust reiketu,bet jus gi supratingi tjva,sportine rekreacija ir turizmas yra ne tas pats kjp turizmo ir sporto vadyba? milda__ --> na,sportinė rekreacija ir turizmas skiriasi nuo turizmo ir sporto vadybos,nors yra giminiškos specialybės,yra bendrų dalykų,tačiau ir nemažai skirtumų bakalaurai skiriasi tikrai net nežinau,ką čia konkrečiai apibūdinti,Auris (tim-bo) gal labiau galės jums padėti žodžiu tai yra atskiros specialybės
Žinutė parašyta: 2008-06-26 15:33:34 | Nuoroda
ctx --> pas mus paskutiniojo priimtojo balas buvo 13.4, tad su savo 19.4 turėtum tikrai pakliūti bent jau pas mus su tokių balu būtum įstojusi viena iš pirmųjų,na aukštoje vietoje su papildomais sportiniais rezultatais ne vienas įstojo,net ir be geografijos kokios,kuris lemia daugiausiai beje,ką tu sportuoji? man įdomu,kiek jūsų bus iš viso labai smagu būtų,manau,jei daugiau,nei mūsų astuteem --> viltis miršta paskutinė,tikiuosi ir aš,jog jums viskas bus gerai
Žinutė parašyta: 2008-06-26 15:39:40 | Nuoroda
Labai atsiprašau ctx už šį nesklandumą,dabar jau žinosiu ir pasistengsiu be tokių klaidų šaunu,kad šansai dideli,tad turėtų viskas būti gerai
Žinutė parašyta: 2008-06-27 19:09:19 | Nuoroda
Pas mus įstojo 25 (dabar likę 24) žmonės,o iš jų 11 vf ir 14 dvf, m nėra,tik neakivaizdinėse studijose. Mano nuomone, turėtų skilti per pusę studentai ir būti padalinti į vf ir dvf.Tai tik mano spėjimas/nuomonė,kaip bus iš tikrųjų,nežinau. astuteem - bent jau kolkas nėra tiek čia jų ir daug (manęs ir Aurio (tim-bo) neskaičiuok,nes mes jau antrakursiais tapome ) nenuleisk rankų ir siek šio savo tikslo iki galo šansų yra kiekvienam tikrai..nenusimink... aš irgi išgirdęs pernai stojančiųjų čia skaičių truputį sunerimau,bet vistiek rašiau ją sąrašo viršuje ir man pavyko,tiesa įstojau gale sąrašo,bet tikslą pasiekiau todėl manau,kad stengtis verta
Žinutė parašyta: 2008-06-28 16:53:00 | Nuoroda
Na,bet jeigu rezultatais nesiskundi ir jie yra geri,tai gal neverta abejoti,kad įstosi
Žinutė parašyta: 2008-06-28 20:00:15 | Nuoroda
Informacija apie papildomus balus: Papildomi balai už sportinę veiklą pridedami pasirinkus kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ir fizinio aktyvumo bei taikomosios fizinės veiklos studijų programas. Pasirinkusiems kitas studijų programas papildomi balai už sportinę veiklą pridedami padalijus juos iš trijų.
Žinutė parašyta: 2008-06-29 00:00:23 | Nuoroda
Istorija --> šiaip tai priskiriame ir prie sveikatingumo. Štai pora apibrėžimų,kas yra rekreacija.(p.s.sugalvojau ne aš ) Rekreacija - tai žmogaus ir rekreacijos aplinkos sąveikos, kurios metu rekreacijos aplinka daro įtaką žmogui, atkurdama jo jėgas, energiją, ai kurdama malonius pojūčius, išgyvenimus, ir žmogus daro įtaką aplinkai, ją tausodamas ar darydamas jai (gamtinei aplinkai, papročiams) žalą, to kariais net nesuvokdamas, procesas. Rekreacija - žmogaus ir aplinkos sąveikos procesas, o šios sąveikos rezultatas - žmogaus darbingumas, sveikatos būklė, ilgaamžiškumas; astuteem --> apie fizinio parengimo testą,bent jau aš,nieko negirdėjau ir neturiu tokios informacijos,kad jis vėl būtų vykdomas.Jis nuo kažkurių metu nebevykdomas mano žiniomis,jo nereikėjo atlikinėti ir mums (įstojusiems 2007 m.) Aš,manau,kad stojamųjų fizinio parengimo testų,kaip buvo anksčiau,jums laikyti nereikės,tačiau tikslios informacijos neturiu. ctx --> ta balų skaičiuoklė daug ką prideda arba atima,tad reikia atsargiau su ja ne,nu šiaip visko gali būti...bet nenuleiskit rankų ir siekit savo tikslų iki galo
Žinutė parašyta: 2008-06-29 20:39:09 | Nuoroda
miglytee --> na,kažkieno žiniomis,tai taip,lyg ir 20 vietų,tačiau niekas taip užtikrintai,kaip supratau,nežino,galbūt jų bus ir daugiau. Čia reiktų klausti jau pas pačius LKKA žmones,kurie užsiima studentų reikalais. Istorija --> nesijaudink,kūno kultūros akademijoje visi tampa sportiškais ne,šiaip tai nesijaudinkinkit, nemanau,kad jums reikės laikyti kažkokį stojamąjį testą,tik pažymas pristatyti užteks Stifler --> Čia reikalingi šie dalykai: egzaminai: geografija,lietuvių k.,anglų k., bei istorijos metinis pažymys,tad trūksta tavo vieno įvertinimo. Geografijos,kaip pagrindinio stojamojo dalyko pažymys gan neaukštas,tačiau sunku pasakyti,koki šansai nežinant visų įvertinimų, bei koks lygis šiemet stojant bus. Ir,kaip jau minėjau,nėra 100% žinoma,kiek čia studentų bus priimta šiemet. Pasiskaityk šios temos pradžioje,pirmame ar antrame puslapyje (ir šiaip visą temą gali perskaityt),koki balai buvo pernai...gal tau bus aiškiau