Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Vartotojo _andrew_ pasisakymai
Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2008-07-03
16:33:36
| Nuoroda
Nu bet ir sumelės pas odontologus na,keisis viskas po kiekvieno semestro...,bet ne kas keli mėn. po kiekvienos sesijos,pagal vidurkį yra sudarinėjami reitingai iš naujo... tad gali ramiai pildyti toliau,zybute sekmės
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-03
16:43:42
| Nuoroda
Na,vis dėlto sakyčiau daugiau kiek,nei keli,o visi penki,kadangi dažnai nutinka taip,kad studentai tik ir mokosi per sesiją daugiausiai
zybute - apgalvok gerai viską,ko nori,kas tau patinka...kas yra realu ir su tuo susiję,gal apsispręst padės tačiau juk nebūtina užpildyti visko 100% lape... aišku,bet kuriuo atveju tau pavyks pasiekti savo tikslus
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-03
16:52:11
| Nuoroda
Oi,tai tuomet tave būtinai turi priimti į baraką
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-03
17:01:29
| Nuoroda
Na tai gerai,aš jau iškart užsisakau pietus arba vakarienę kokią bet čia gražiuoju,ne prievarta labai įdomu būtų sužinoti tavo kulinarinius sugebėjimus
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-03
19:44:59
| Nuoroda
na va,prisišnekėjai na,sužinosi,kas ir kaip,kai paragausiu... neabejoju,kad tavo kulinariniai sugebėjimai išties geri
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-03
19:47:13
| Nuoroda
zybute --> aš jau studijuoju ir kątik pabaigiau pirmąjį kursą (mano parašas po kiekviena žinute parodo,kas ir kaip)
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-03
20:45:47
| Nuoroda
astuteem --> juokaujam gi,niekam nieko nereikia gaminti valgyti,kiekvienas gaminasi sau čia tik ant bajerio užmetė o su Cheburashka_87 mes čia tik tarpusavyje tariamės gali būti rami,ten visi gyvena draugiškai ir linksmai
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-03
23:55:55
| Nuoroda
ctx --> Na,jeigu tu labiau tiksliukas,tai turėsi progą pasireikšti mikro,makro ekonomikoje..ir pan.ar informatikoje... kūrybingumo galbūt ir reikia..tačiau tai,ką kuriame mes,yra iš tikrųjų įdomu juk labai smagu organizuoti kelionę (aišku,kolkas tik virtualiai,pristatymuose) ar interviu ...iš tikrųjų įdomūs dalykai dedasi pas mus Tad tikrai rekomenduočiau rinktis būtent šią spec.
O dėl pildymo internetu aš čia jau padėti negaliu,galbūt kiti galės,nes šia tema nelabai ką žinau
ByDeta --> labai malonu girdėti,jog ši informacija yra naudinga ir padeda apsispręsti tad linkiu,jog pasiektum savo tikslą
Na,dėl kalbos...kiek žinau,tai gali eiti į kitą universitetą,arba net tame pačiame į kurią nors specialybę kaip laisvas klausytojas ir mokytis užsienio kalbą ar kokį nors kitokį dalyką tiesiog susimoki už tą dalyką sumą atitinkamą,kuri priklauso nuo dalyko kreditų ir mokaisi tą dalyką ten ar kažkaip pan. čia irgi neturiu 100% tikslios info,bet regis taip yra
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-04
17:33:20
| Nuoroda
xartx --> jau žinau,kas čia rašo...ir galėjai man tai pasakyti per tuos metus,o ne tokias nesąmones šnekėti čia,nes tu nusišneki ir viską sakai,kas pačiam tinka greičiau nei man. Matau,kad pavydi,jog yra geresnių už tave ir iš to pykčio šneki nesąmones,nes niekas nieko nerėkė ir pan.
Aišku,galima paklausti kitų žmonių,kurie yra daug protingesni ir jie šnekės kitaip.
Cheburashka_87 --> Dėl barako,tai aš minėjau,jog iš išorės atrodo geriau,nei iš vidaus,bei galima viduje pačiam susikurti sau aplinką.Pas mane kambarys neatrodė labai baisiai,patiesėm kilimą per visą kambarį ir nereikėjo grindų iškloti kažkuo. Iš mano pusės teigiamai daug,nes man tiesiog pasisekė ir dėl kompanijos ir dėl gyvenamosios vietos,nei kaip kuriems kitiems.O su internetu ten taip pat viskas tvarkoje.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-04
18:57:26
| Nuoroda
Maanijaa --> pritariu tau,kad čia platesnė programa
Dėl bendrabučio,viena virtuvė vienam aukštui,kaip ir keli dušai...nežinau,kaip pas merginas dušai,nes neteko ten pabuvot,todėl pakomentuoti plačiau negaliu,bet tikiu,kad ten viskas tvarkoje.
Užsienio kalbą mes turime tik vieną ir antros atrodo negausime,kad ir kaip norėtumėm
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-04
23:08:33
| Nuoroda
Na,čia jūs turbūt iš tų,kurie labiausiai norit,todėl gal ir įstosit būtent jūs to ir linkiu
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-05
11:36:01
| Nuoroda
persimona --> o,labas Simute na,stebuklų atrodo nedarau...tiesiog yra galimybė suteikti info,tai tą ir padarau... o aš ir pats sužinojau naujų dalykų teikdamas jiems informaciją
Cheburashka_87 --> taip,egzistuoja tokia mainų programa,kaip Erasmus. Yra vykdomi konkursai,atranka į Erasmus ir pagal tai atrenka.Konkursai iš tikrųjų nemaži,todėl ne kiekvienas norintis gali į ten pakliūti. Bet pasistengus labai,galima.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-05
17:30:16
| Nuoroda
Siūlyčiau pagalvoti apie ateities perspektyvas,koki būsit,kai baigsit...nesirinkti miesto,o žiūrėti pagal specialybę. Platesnis kursas yra LKKA - Sportinė rekreacija ir turizmas ir iš tikrųjų pakankamai įdomus. Aišku,rinktis reikia jums...tiesiog mano siūlymas galvoti apie ateitį pabaigus ir dirbant,apsvarstyti galimybes.
Nežinau,ar tai padės,bet štai vienos studentės iš KU nuomonė apie studijas ten,studijuojant rekreacija ir turizmą:
"esu nepatenkinta destytoju poziuriu i darba!!! ir net labai...i pirma paskaita ateina..pduoda medziaga..uzdada kokius 4 referatus parasyt ir viskas....kitos paskaitos visiskai atmestinai vedamos....arba is vis ju nebuna...i universitetat eidavom tris dienas..ketvirtadieniais ir penktadieniais paskaitu nebuvo....ir isvis..po kokias 4-6 paskaitas i savaite...vien referatu rasymas"
nežinau,nebandau palenkti į vieną ar kitą pusę,tačiau...matau,kad studentai iš KU ne itin aktyviai reiškiasi...tad pabandžiau padėti...čia vieno žmogaus tiesiog nuomonė...o kelias nuomones apie SRT jau turėtum būti girdėjus... tikiuosi pasirinksi teisingai,kad ir kur studijuotum
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-05
17:34:48
| Nuoroda
Stenkis,sėkmės siekiant savo tikslų
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-07
12:44:14
| Nuoroda
šiaip tai nieko nėra neįmanomo... viskas čia okey...nebijokit...ir rinkitės būtent šią spec.manau,kad nepasigailėsit
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-08
17:45:44
| Nuoroda
Oi,sorry, Egle
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-22
00:46:42
| Nuoroda
Na,neskubinkit įvykių...juk dar neaišku,koks bus tas pereinamasis balas,galbūt jis šiemet bus nukritęs ir pavyks įstoti ir ne su pačiais aukščiausiais įvertinimais...palaukim...ir pamatysim,koki iš tikrųjų bus tie rezultatai... studijos.lt skaičiuoklė ir man dabar suskaičiuoja kitokį balą,nei buvo pernai...todėl aš ja nelabai pasitikiu,geriausia susiskaičiuoti pačiam...na,kažkas čia abejojo dėl mano balo,bet svarbiausia čia yra geografija,kurios aš turėjau 10,todėl ir balas buvo aukštesnis...
na,bet kuriuo atveju,linkiu visiems sėkmės
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-23
00:42:57
| Nuoroda
Take_that --> šiaip tai pliusas,jei turėtum tas pažymas,turėtum didesniu šansus gauti baraką,manau,jei tie dokumentai kažką palengvina ..nu žodžiu...turėk juos,jeigu ką
Nusiraminkit,viskas bus okey...nors suprantu,kad jums dabar nėra lengva,pačiam tai pernai teko išgyventi
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-23
15:18:23
| Nuoroda
Sveikinu visus įstojusius į šią specialybę ir siūlau susipažinti artimiau visiems pirmakursiams,bei antrakursiams
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-23
15:19:53
| Nuoroda
Mingaugaz --> jau yra tokia tema,paieškok atidžiau... be to,siūlau eiti ir į forumo skiltį STUDENTAI,kuriame yra visos aukštosios mokyklos
|