Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-08-20
19:41:59
| Nuoroda
Gedma rašė:
McLaimutis rašė:
Julykaz rašė:
merginos, kreipiuosi i jus! (vis dar vyksta paieskos) nesvarbu is kokio esate bendrabucio, nesvarbu ka ketinate studijuoti - ieskau komunikabilios, zavios, drasios ir nebijancios issukiu paneles, norincios buti mano pagalbininke gaminant pietus bendrabutyje. lauksiu jusu zinuciu cia asmeniskai arba skype (julykaz) aciu uz demesi. kam gaminant pietus reikia ŽAVIOS merginos ?:D Na ir klausimas o tai koks atsakymas ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-28
10:35:55
| Nuoroda
Ingulaite rašė:
gal kas is 14 barako i 429 kambari pateko? aš patekau i 14 bendrabutį tik i 313 kambary |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
15:20:31
| Nuoroda
užmirsai dar kuno kultura |
||
Žinutė parašyta:
2011-02-05
23:39:35
| Nuoroda
chemijos fakultetas arciausiai butu prie 15,13 ir 14 baraku jeigu reikia placiau apie 14 galiu papasakoti |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-27
17:07:56
| Nuoroda
sveikas, va studijuoju as mechanikos inžinerija KTU'ne. tai trumpai papasakosiu kiek atsimenu db baigiau antra kursa. kiek pamenu visi pas mumis sustojo i nemokamas vietas t.y tik is musu grupes kitu nežinau del balu tai tiksliai nepamenu tai ir nesakysiu nes bijau suklaidinti. kas del kompu ten... na is pradžiu su word mokina elgtis,paskui su exell, paskui jau kitame 1 kurso semestre mokinomes su matlabu dirbti. tada dar mokinomes ir su autocadu paišyti tai tiek jei kas domina klausk |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-27
17:15:45
| Nuoroda
Sevas rašė:
Labas. Vadybos ir ekonomikos studentai dažniausiai gyvena Vydūno alėjoje įsikuriusiuose bendrabučiuose. Tai 13, 14, 15. Juose lankytis neteko. Atnaujinti bendrabučiai yra: 2, 4 ir 5. Kambarių kokybė labai priklauso nuo gyventojų. Visada galima susitvarkyti, gauti naujus tapetus ir palaikyti tvarką. Čia yra kelios nuotraukos. http://www.15min.lt/gallery/show/KTU-bendrabucio-kasdienybe-ispejamieji-plakatai-nedergti-aplinkos-alaus-buteliu-kamsteliais-dekoruotos-sienos-ir-erotinio-masazo-kambarys-18037?p=7 bet nebijok, čia išskirtiniai atvėjai, o kasdienybė būna šviesesnė. cia isvis senos foto, tas barakas dabar atrenovuotas ir atrodo dabar normaliai barake gyventi pasaka |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
11:23:33
| Nuoroda
neagituoju stoti i mechanikos inžinerija bet pasakysiu kas cia per daiktas esu baiges 2 kursa dabar reikejo pasirinkti is 4 specialybes šaku: biomechanikos, mechaniniu sistemu projektavimas(pati populiariausia), gamybos technologija, medžiagu inžinerija. tai va pirmo kurso pirmas semestras tai ten juokai ne mokslas, lyginant su kitais semestrais taip mokintis reikia visur, pagrinde cia matematika ir fizika ji daug kur naudojama: bet jei sulej nemokejai tai nereiskia kad ir cia nemokesi cia vistiek viska mokina nuo pradžiu.aisku skaiciuoti ir daugybos lenteles nemokina kas dar cia: perspektyvos na kai stojau tai vienas is pagrindiniu prioritetu man buvo perpektyvos kadangi dar man darbo nereikia ieskoti pagal specialybe tai nlb ka galiu ir pasakyti bet atrodo kad darba rasti sunku nebus. ai istojimas: musu grupej buvo 19 žmoniu ir visi sustojo i vf taip kad istoti turbut nera sunku o ir issilaikyti jei reikia tik 5 ar 6 nera sunku turbut.
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:12:28
| Nuoroda
mindaugasv rašė:
Sita specialybe irgi sudomino taciau issigandau biomechanikos ( neidomu man toks mokslas) jai si specialybe susijus su ja tai neverta stot nes lygiai ta pati tada mokina sporto inzinerija ar as klystu? beje pasiskelbkit ir daugiau zmoniu ! padekit apsisprest kur studijuot nes laiko neperdaugiausiai o ir minciu kur stot perdaug
na tas studiju kryptis rinksis tik 2 kurse, taip kad jei netinka viena tiks galbut kiti like trys dalykai
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
11:52:41
| Nuoroda
___JF rašė:
Kazkas maciau klause bet lyg niekas ir neatsake. Sakykim noriu su draugu i viena kambari, abu fuxai, imanoma issikovot? jei imanoma tai butu malonu suzinot ar daug pastangu reikia tik nesakykkit kad ziuret auksciau nes ziusiu skaitant viska nuo pradziu:( laisvai, mes taip su draugeliu ir patekom, kai skirste kambarius tai iejom pas ukvede ir pasakem kad norim kartu gyventi tai buvo likusi vienintele vieta kur du zmones telpa tai mumis ten ir paskyre. ir be jokiu dideliu prasymu ar maldavimu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
11:55:34
| Nuoroda
as000 rašė:
paaiskinkit kuo skiriasi mechanikos inzinerija nuo mechatronikos? ir gal kas placiau papasakotu apie transporto inzinerija? paaiskinsiu trumpai: mechanikai sukuria prietaisa, iranki o mechatronikai ji privercia judeti mechatronika ten labiau su programavimu viskas. |