Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Vartotojo saldyte pasisakymai
Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2008-06-18
18:17:05
| Nuoroda
Laba diena
Susidomejau sia spec, taciau man gerokai truksta informacijos, perskaiciau daugybe lankstinuku ir straipsniu internete, bet noreciau atsiliepimu is zmoniu, kurie ten studijuoja ar turi draugu ar pazistamu, kurie tai daro Buciau dekinga uz informacija tiesa, o gal dar kazkas galvoja apie sia spec?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-27
11:00:50
| Nuoroda
as vkr taip pat buvau KK, tai mano balas 38.58, sake, kad man nebaisus jokie konkursai rasiau tik i sia viena spec, nes daugiau man niekas nepatinka tik dbr reikes nuvykti i ta posedi taigi, norejau pasiulyti susipazinti visiems, kas zada siemet studijuoti sia spec, bus vis smagiau, kai aplink bent keleta zmoniu pazinosim
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-28
17:38:18
| Nuoroda
bet ir issiblaskymas mano apie kosmetologija
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-29
18:51:37
| Nuoroda
na, normaliai egzaminus issilaikiau, o tiesa ta, kad baigiau su pagyrimu, uztat ir balas toks nes realiai jis butu 18.58. I universitetus as net nerasiau, nes tiksliai zinojau, kad noriu i kosmetologija, jokios kitos spec manes netrauke...
Beje, buvo lb smagu skaityti tokia issamia info apie studijas, nes kai jos ieskojausi pries stodama nete, taip nieko konkretaus ir neradau, taigi lb aciu O siaip man sake, kad uz studijas turesiu 1000lt sumoketi (uz priemones). Tai cia gal vienam pusmeciui 500?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-30
23:23:59
| Nuoroda
Sveikute, SANTY! kai buvau, man sake, kad as jau trecioji su raudonu, tdl "pakvaisusiu" tikrai netruksta, mano mama net nusiramino, kad ne as viena taip "kvailai" galvoju puikiai tave suprantu, nes ir i mane dalis ziuri pakankamai skeptiskai, taciau kita dalis susitaike ir palaiko mane apsipras ir visiems bus gerai Manau, kad tikrai turetum ir tu istoti gal kartais turi one? galetume ten daugiau pasikalbeti
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-31
18:03:20
| Nuoroda
Na, tikekimes, kad ir tau pasiseks idomu, kokie kitu stojanciuju balai as tik dbr neapsisprendziu, kur geriau busto ieskoti: barake ar buto ieskotis
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-31
18:06:28
| Nuoroda
tiesa, kai as buvau praeita savaitgali, man sake, kad tuo metu kosmetologijoj i viena vieta pretenduoda 4zm, taciau sprendziant is to, kad dazniausiai visi viska palieka paskutinei minutei, manau, kad dbr i viena vieta bus dar didesnis konkursas
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-31
18:30:15
| Nuoroda
bet cia visi kazkaip su aukstais balais... na, mes butume tave prieme ir i kosmetologu tarpa o be to, sveika konkurencija dar niekam nepakenke tiesa, o kur rasei pirmuoju nr?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-08-02
12:07:03
| Nuoroda
manau, po 7d gretos tik dar labiau padides, kai visi prades ieskoti savo kursiokiu ir kursioku
|
||
Žinutė parašyta:
2008-08-04
16:48:01
| Nuoroda
Snd man viena moteris prikalbejo kokia neperspektyvi spec.kosmetologija anot jos, ji turejo savo salona 9m.ir jai atrodo, kad tai laiko gaisimas et...nesupranta musu niekas
Na, o sprendziant is to, kokios visos draugiskos paneles atrodo, kurios cia raso, tai manau, kad susibendrauti tikrai nebus sudetinga, jei tik noro turesim Tiesa, o cia visos tikros kaunietes?:) ar yra ir "svetimsaliu"? Mano drauge sako, kad jei visos cia tokiais aukstais balais stojam, tai cia jau vos ne prestizine spec taps paneigsim ta teorija, kad kosmetologija studijuoja tik tos, kurios mokytis tingi
|
||
Žinutė parašyta:
2008-08-04
18:30:22
| Nuoroda
turbut perspektyvi ar ne, priklauso nuo taves paties, kiek potencijos - tiek ir perspektyvu
As is Prienu, o is kur tu, džabdžabas?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-08-05
17:30:23
| Nuoroda
na, kaip pastebejau, pati radai buda kaip savo nicka mums pasakyti
O kalbant apie perspektyvas, tai gal pirmiausia bent jau pradekim studijuoti, o jau tada ir pagalvosim
|
||
Žinutė parašyta:
2008-08-06
16:42:06
| Nuoroda
kosmetologija nr 1
|
||
Žinutė parašyta:
2008-08-06
17:09:27
| Nuoroda
na, manau, jau laikas atidaryti vien kosmetologems foruma
|
||
Žinutė parašyta:
2008-08-06
19:24:36
| Nuoroda
oho, kiek musu daug
|
||
Žinutė parašyta:
2008-08-07
19:04:57
| Nuoroda
na, gal snd musu gretos padides?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-08-08
17:01:33
| Nuoroda
ooo, kazkas naujo sveikute jei turi one, parasyk man i privata savo nicka, susirasim viena kita
|
||
Žinutė parašyta:
2008-08-08
17:05:10
| Nuoroda
Santy, tai tu nauja foruma irgi atidarei? tai dbr kuriame renkames? Moschino, as atsakysiu uz ja, taip, santy ir as i Kauno kolegija istojom sveikute dar karta
|
||
Žinutė parašyta:
2008-08-09
16:00:56
| Nuoroda
Man cia dar del to bendrabucio nelb aisku... As busima pirmakurse, tai jau tikrai tikrai gausiu bendrabuti? Man reikia laukti tos 28d ar vaziuoti ir tartis zodziu, kad ji gauciau? nes cia raso, kad jau kai kurie ji gavo... Dar klausimas, o as galiu pati issirinkti su kuo gyventi is viso sveikatos fakultetos,nesvarbu, kad skirtingus dalykus studijuosim? ir ar galima gyventi tik 2?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-08-09
17:52:55
| Nuoroda
O kazin kokia kaina gyvenant dviese ir kokia tryse?
|