Vartotojo saldyte pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-08-09 21:58:12 | Nuoroda
gal cia kiekvieno fakulteto barako skirtinga tvarka, nieko nezinau as tai viena tu, kur prasyma rase Tik nzn, ko man laukti ar paciai skambinti, o gal vaziuoti keistoka cia man politika
Žinutė parašyta: 2008-08-10 10:12:30 | Nuoroda
turbut gerai sakai, pasiskambinsiu ir pasidomesiu, kaip ten viskas yra
Žinutė parašyta: 2008-08-10 17:58:28 | Nuoroda
taip, sita foruma skelbiame uzdarytu ir siulome kosmetologems susipazinti Kauno kolegijos forume
Žinutė parašyta: 2008-08-15 13:52:41 | Nuoroda
O kazin nors vienas jau gavo kambari 2 barake? ar ten tik ir siuntineja "pasiskambink tada ir tada"?
Žinutė parašyta: 2008-08-15 14:17:17 | Nuoroda
sveiki, na, as tikekimes dar viena busima 2 barako gyventoja
Žinutė parašyta: 2008-08-15 14:27:38 | Nuoroda
ooo!!! tada ir as 1adieni pulsiu skambinti vos laisva min turesiu net pradziuginai O kazin, galima paskambinus tartis, kad duotu dvivieti kambari, kuriame noreciau gyventi su pasirinkta panele, ar turiu dziaugtis, kad mane ikis su bet kuo?
Žinutė parašyta: 2008-08-15 16:22:47 | Nuoroda
katine, gal ir tu nori pasikeisti savo one?
Žinutė parašyta: 2008-08-15 16:33:57 | Nuoroda
na, dbr toliau laukiam pagausejimo
Žinutė parašyta: 2008-08-17 19:27:44 | Nuoroda
ogo, visos 2pasipylem zinai, ka as pamaniau? gal geriau sukurk sia tema Kauno kolegijos forume? ten juk vis tiek daugiau uzsuka...
Žinutė parašyta: 2008-08-17 19:29:51 | Nuoroda
As manau, kad dar turesim gerokai palaukti, kol patvirtins, juk studentu ne vienas ir ne du, tdl gal nederetu nerimauti
Žinutė parašyta: 2008-08-19 23:48:19 | Nuoroda
O tai ne visi pirma pusmeti nemokamai? as maniau (tiksliau taip supratau, kai buvom kolegijoj), kad visi stojam i nemokama, o po pirmojo semestro ziures pagal pazymius, kam reikia susimoketi ir uz pirma, ir uz antra pusmeti... ar as netaip supratau??
Žinutė parašyta: 2008-08-19 23:52:43 | Nuoroda
lialia, matematikos stojant nereikia... O siaip jei tikrai gerai issilaikytum siuos egzaminus, nes vien pagal metini pazymi negalima spresti, kaip egzamina islaikysi, manau, kad tikrai istotum, siaip balas, kaip pastebejom, auga, taciau, manau, kad sansu tikrai yra, ir nemazai, gal ne pirmu nr istotum, bet koks skirtumas O siaip gali net balu skaiciuoklej pasiskaiciuoti, siemet min balas buvo apie 13-14, paziurek, koks iseitu tavasis
Žinutė parašyta: 2008-08-20 00:01:05 | Nuoroda
To lialia -> net pasidomejau tiksliau, ar istotum, pati "pazaidusi" su balu skaiciuokle... deja, jei net biologija islaikytum 100proc, vargu ar pavyktu, nebent balas gerokai nukristu... nes svarbiausi egzaminai yra biologija ir chemija... Tau padetu nebent lb dideles pastangos baigti raudonu, kuris prideda 20 papildomu balu, tad sekmes
Žinutė parašyta: 2008-08-20 17:26:22 | Nuoroda
nusprendem, kad kam reikes, tas susiras ir cia
Žinutė parašyta: 2008-08-20 17:35:45 | Nuoroda
zinok, jei jau gautum bent ta 1proc, tai butu laaaabai daug siai spec, nes stojamaji bala lb pakeltu, tai gal bent jau pamegink, jei tikrai nori istoti, padirbesi daugiau papildomai ir gal vis tiek kaip nors issilaikysi. O verta ar ne - tik tau spresti, viskas nuo tavo noru priklauso ir siekiu
Žinutė parašyta: 2008-08-21 16:57:16 | Nuoroda
na, siaip egzaminui ruostis yra visai nebloga knyga "egzaminui ruosiuosi pats" ar kazkas pan (yra tokia ir bio knyga), ten is egzaminu surinkta iki kazkuriu metu visa teorine medziaga, taciau aisku reiketu ir siokio tokio bendrojo supratimo, kad turetum kur ta teorija pritaikyti. Bet jei jau esi baigusi mokykla, bus gal siek tiek sudetingiau pasiruosti savaranakiskai ar su korepetitoriaus pagalba...siemet pereinamasis chem balas buvo 23. Mano lt - 74, bio - 68, chem - 58. + man balu pridejo, kad baigiau su pagyrimu.
Žinutė parašyta: 2009-05-28 22:39:36 | Nuoroda

sveikos, mergaites, zadancios stoti i kosmetologija Kauno kolegijoje! ;) kadangi pernai as lb intensyviai ieskojau info apie tai ir jos negavau, todel pamaniau, kad siemet pasistengsiu padeti bent jau jums :) Siaip dbr kaip ir jau baigiau pirmaji kursa sios spec, tai jau si ta zinau :) negaliu pazadeti, kad daznai cia busiu, taciau palieku cia Jums savo email, kad bet kada galetumete kreiptis, jei iskiltu, nors ir jums atrodytu gana kvailu klausimu, pazadu, kuo greiciau atsakyti i juos, jei man klausimus pateiksite el.pastu;) taigi mano email

Žinutė parašyta: 2009-05-28 22:44:39 | Nuoroda

sveikos, neturiu lb daug info apie sia spec, taciau trumpai galiu informuoti. I sia spec norinciu tikrai nera daug, todel pilnai uztenka mazu balu (chemijos mokyklinio), konkurso beveik nera, pabandykit pasiskaiciuoti balu skaiciuokle. O mokytis viska imanoma, jei tik motyvacijos netruksta, pazistu ne viena mergina studijuojancia sia spec, tai per daug nesiguode, kad butu lb sunku, aisku, priklauso dar nuo to, kokius pats sau reikalavimus keli :)

Žinutė parašyta: 2009-05-28 22:46:47 | Nuoroda

laba diena :) mokytis niekada nevelu, jei tik noro yra,  todel galit studijuoti bet kokio amziaus, tam nera jokiu apribojimu :) pilna grupiu, kuriose moterys jau ir virs 40m ir visos puikiai sutariame :)

Žinutė parašyta: 2009-06-16 16:51:33 | Nuoroda

kosmetologija