Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Vartotojo vartotojas007_700 pasisakymai
Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2008-07-03
23:20:42
| Nuoroda
Gerb. ne_mokine, noreciau siek tiek paoponuoti Jusu argumentams:
Juk jeigu kodų tikrinimo komisijai kažkokiu būdu nebūtų duota komanda rasti "viską tvarkoje", tai jau sudarant komisiją ir apie jos darbą skelbiant spaudai, TV ir pan., būtų buvę pasakyta, KAS BUS, JEI BUS RASTI SUMAIŠYTI KODAI.
Nematau cia nieko keisto, tiesiog nenoreta papildomai nervinti abiturientu. Jeigu butu pasakyta: "issiaskinus kodu sumaisymo atvejus, bus is naujo skelbiami egzamino rezultatai", prasidetu dar didesne masine psichoze, o tai niekam nenaudinga. Be to ir taip aisku, kas butu, jeigu butu...
mokytoja V.Čižauskienė žiauriai meluoja - JI NEVERTINO TEKSTO SUVOKIMO IR TODĖL NEGALI APIE JĮ KALBĖTI. O kalba. Klausimas - KODĖL? V.Čižauskienė padarys BET KĄ, kad įtiktų NEC... Vadinasi, LABAI yra ką slėpti.
Nemanau, kad grazu smeizti zmogu - jei meluoja, tai yra jos sazines reikalas. Norit tikekit, norit - ne.
Ir dar - ko gera, tai svarbiausia - NEBUVO LAIKYTASI VERTINIMO NORMŲ. Negana to, kad jos paskelbtos tik prieš pat egzaminą, o to neleidžia jokie įstatymai ir teisės, jose NEBUVO PARAŠYTA, KAD ĮVERTINUS TURINĮ 0, VISAS EGZAMINAS LAIKOMAS NEIŠLAIKYTU.
Nezinau ne vieno istatymo, kuris nustatytu egzaminu organizavimo taisykles. Vienintelis man zinomas teises aktas, reglamentuojantis egzaminu vykdyma, yra "Brandos egzaminu organizavimo ir vykdymo tvarkos aprasas". Deja, jame neradau ne vienos nuostatos del vertinimo normu skelbimo datos.
O del to, kad kai kurie vertintojai rase uz turini 0, ir todel uz visa rasymo dali irgi 0 tasku, tai tokie faktai paaiskes apeliaciju nagrinejimo metu ir vertinimo klaidos bus istaisytos. Tam apeliaciju tvarka ir egzistuoja.
Gerb. ne_mokine, dar karta prasyciau Jusu nekelti nereikalingos panikos ir nemasinti abiturientu kelti skandalus.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-03
23:54:40
| Nuoroda
Gyvate, sutinku, kad egzamino uzduotys (ypac lietuviu) yra prastos kokybes, kuri is metu i metus ne kiek negereja. Apskritai, Lietuvoje uz svietimo sistema yra prastesne, ko gero, tik sveikatos apsaugos sistema (kuri yra komos busenoje ). Bet ar galime mes, mokiniai, nenusileisti iki politiku lygio ir nekelti skandalu del kiekvieno mums neitinkancio dalyko (kaip tai daro pvz., musu parlamentarai). As tikrai esu uz tuos, kurie gavo nepelnytai mazai (turiu du tokius klasiokus) ir kurie gina savo teises, bet tikrai nepritariu populizmui ir gandu skleidimui, kuris siuo metu isigalejo viesojoje erdveje gveldenant situacija del lietuviu gimtosios kalbos egzamino.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-04
22:18:22
| Nuoroda
Poviliukas>>>
Stojimai.lt parodo, kokiais koeficientais apskaiciuoja, tai gali patikrinti. Man atrodo, kad ten teisingai turetu buti. Siaip VU visu dalyku svertinius rasi cia:
http://www.vu.lt/site_files/StS/Taisykles_I_pakopa_2008.pdf
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-05
14:23:00
| Nuoroda
karaliuke, pati kalbi emocijomis...
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-05
18:43:23
| Nuoroda
Ko tai nepagavau kampo... Kokia sitos temos esme?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-05
20:52:28
| Nuoroda
Irgi liepos 12 d., irgi i kavine, bet del saules tai abejoju...
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-05
21:23:47
| Nuoroda
batrackas, siaip sutikciau, bet kadangi cia merginos, tai bukim nuolaidesni. Zinai gi, tos moterys...
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-05
23:30:03
| Nuoroda
Redukcija, kalbant apie atestatu teikima, siaip pats nieko pries iskilminga ceremonija neturiu. Tik yra keletas klasioku, kurie del apeliaciju negaus atestato su visais, tai kazkoks solidarumas O tu del ko nenori?
Sundinga, Laaabai keista mokykla, kuri neturi isleistuviu...
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-06
15:48:35
| Nuoroda
Redukcija>>>
"tik, žinoma, ne ant mano kūno" - neiprasta asmenybe, matyt, esi...
Siaip tai keistos jus merginos esat, pergyvenat del skuduraiciu kazkokiu. Man tai pvz. visiskai nesvarbu, kuo mano klasiokes bus apsirengusios, svarbiausia, kad jos mano klasiokes ir kad jos bus Nemanau, kad yra kazkuo blogai ateiti i ceremonija su dzinsais, man tai visai grazu butu... (beje, mociute vienaip ar kitaip verks, kai tau teiks atestata).
Aisku galvok pati, bet jei buciau tavo klasiokas, patarciau butinai eiti ir nekreipti demesio i kazkokius kodus
O vaikinams, tai jo: uzsimeti klasikini kostiumeli ir tu jau pasiruoses visiems gyvenimo atvejams
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-06
16:25:57
| Nuoroda
Streno >>>
Visu pirma, rukymas - narkomanijos forma. Tabake esantis nikotinas yra narkotine medziaga, todel, kaip netoleruojame heroina ar opiuma vartojanciu zmoniu, taip pat neturetume toleruoti ir rukanciuju.
Antras dalykas, rukantys kelia pavoju aplinkiniams, nes sudaro toki reiskini kaip "pasyvus rukymas". Taigi, traukdami cigarete, zalojate ne tik savo, bet ir aplinkiniu sveikata.
Trecia, nesuprantu, del ko Jums koktu girdeti, kad rukaliai gadina savo plaucius? Ne tik plaucius, bet ir kitus organus ir ju sistemas: sutrinka sirdies darbas, gali issivystyti burnos, skrandzio, zarnyno ligos, zalojama nervu sistema (galima susirgti sizofrenija ir kt. ligomis). Ligas, kurios gali atsirasti del rukymo, galima vardint ir vardint...
Vis delto manau, kad kiekvienas sau turi padaryti isvadas, ir nuspresti, rukyti, ar ne.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-06
19:32:35
| Nuoroda
Jei nori tik programu pasirenkamuma paziuret, tai kodo nereikia, tiesiog virsuje paspausk: "Studijų programų grupių pasirenkamumas."
Kodas reikalingas, jei prasyma internetu pildei.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-06
19:38:33
| Nuoroda
Deja, visi kurie nori neistos, nes, anot lamabpo, pirmu nr. VU medicina parase 222. Taip kad, jauskis laiminga, kad busi viena is istojusiu
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-07
16:25:25
| Nuoroda
Liukute, man atrodo, neimanoma isvengti. Jei ne ta pacia, tai kita diena atsiims
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-07
22:47:50
| Nuoroda
Redukcija>>>
Jo, VU mediku forumiukas tikrai liudi. Reiktu ji prikelt is uzmarsties Ten kazkur 11 psl. turetu but
O del muzono per isleistuves, tai tikrai zinau, kad klasioku pasamdyta grupe man nepatiks (nors nezinau, kokia pasamde). Tiesiog skoniai kardinaliai skiriasi. Ir siaip, as negeriu dideliais kiekiais, tai man ten isvis liudna jauciu bus...
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-07
22:56:02
| Nuoroda
Liukute, su tokiu KB tikrai i VF turetum patekt
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-08
21:36:06
| Nuoroda
Redukcija, butu ziaurus pakilimas, jei KB 18,27 pasiektu. Drisciau abejoti...
Tada, pagal tave, kiek i VU min. bus? :s
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-08
23:12:34
| Nuoroda
Bendras interesas - medicina...
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-08
23:31:11
| Nuoroda
Redukcija, siaip, kad 18 KMU pasiektu, tai gal ir realu... Bent jau aplinkui apsiziurejus, jauciamas medicinos bumas. Tik labai idomios VU tendencijos (gal tiksliau ju nebuvimas ) - is pradziu mazejo, paskui staigiai pasoko vienais metais, paskui per dvejus metus nezymiai padidejo... Tikekimes siemet nebus tokio suolio, kaip 2005 m.
O del skolu, tai tikrai realiau skamba, nes biskeli nekas su tuo 8 butu... Ir isvis, is kur jie ta astuoneta istrauke? Kodel ne 7 pvz.?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-08
23:37:09
| Nuoroda
Jo, su tokiu interesu apie 180 bus tikriausiai... O pati, Redukcija, is kokio miesto, jei ne paslaptis?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-07-09
00:39:56
| Nuoroda
Redukcija, nieko ypatingo su tais interesais, tiesiog nemanau, kad visi tokie jau draugiski bus. Konkurencija ir t.t... Zinai gi. Aisku, tikiuosi, kad klystu.
O nuo kada Sakiai kaimu pavirto? Kiek zinojau, visad miestas buvo Beje, labai megstu tarmiska sneka, idomu butu (tikiuosi ir bus) isgirst realybej
|