Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Vartotojo vartotojas007_700 pasisakymai
Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2008-06-19
23:46:53
| Nuoroda
Tas "gal ir nepakeis" nuskambėjo labai mistiškai.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
00:03:03
| Nuoroda
Man tai pvz visai idomu.... beje, siandien kazkokia svente, kad saliutus leidzia, ar cia prie mano namu koks ginklu sandelis uzsidege...
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
00:14:06
| Nuoroda
kalikula, o tam pirmajam parseliui padidejes kraujospudis, ar kodel jam taip akys issokusios?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
00:18:47
| Nuoroda
o, man sitas vaikinukas patiko Nieko pries, jei isimesiu?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
00:22:52
| Nuoroda
Aciukas
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
00:28:52
| Nuoroda
mmm... visko gali buti. Tu Vilniuj, ane gyveni?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
00:33:44
| Nuoroda
Aina sau, jus_soli, nerealu
O ta parselio samba tai isvis virsk is klumpiu!
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
00:38:46
| Nuoroda
kalikula kompiuteraste
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
00:47:01
| Nuoroda
as tai nesugebeciau paaiskint. kantrybes neuztektu...
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
00:48:10
| Nuoroda
Viskas cia gerai: juk anglu kalbos pakartotines sesijos valstybinis egzaminas vyks birzelio 25 d., tai iki liepos 4 d. tikrai spes istaisyti. Juk cia ministro isakymu nustatomos tik valstybiniu egzaminu skelbimo datos, mokykliniai ir taip aisku, kad skelbiami per 5 d.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
00:59:48
| Nuoroda
Jo, kantrybes su kai kuriais bendraujant reikia. Ypac su NEC'u. Jiems aiskini, o i juos kaip zirniai i siena atsimusa
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
01:03:40
| Nuoroda
jo, skanaus visiems, as ir einu kotletuka uzkasiu..mmmmmm...
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
01:07:38
| Nuoroda
Tu isivaizduoji, ka jie i musu visas peticijas del 4.2 atsake: kad viskas ten gerai, o mes esame paskutiniai atsilikeliai.
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
01:35:56
| Nuoroda
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
02:55:27
| Nuoroda
Kodel "senosios priemaisos" galetu buti vadinamos marmuru, o "naujosios priemaisos", t.y. CaO - ne?
Kodėl „naujosios“ priemaišos? CaO – apskritai nėra marmuro priemaiša, nes jos marmure nėra.
Juk jos irgi "susijusios" su tuo gabaliuku
Teisingai, susijusios su gabaliuku, bet ne su marmuru.
Jei jau nevadinam medziagos neturincios CaCO3 marmuru, tai nevadinkim jokiu atveju, arba vadinkim abiem.
Todėl ir reikia vartoti bendresnę savoką, tokią kaip „gabaliukas“, „kietų medžiagų mišinys“ ar pan.
Tarkim, jei grafikas rodo garinamo distiliuoto vandens mases pokyti per laika, tai po to kai mase tampa lygi 0, t.y. nebelieka vandens, y asies pavadinimas "H2O mase" vistiek lieka teisingas. Ir nesvarbu, kad vandens jau nebera.
Jei tu į tą stiklinę, kur buvo vanduo, įpilsi „Coca-Cola“, tai vistiek bus teisingas „y“ ašies pavadinimas „H2O masė“? (kola – aliuzija į kalkes, kurios susidarė ant marmuro gabaliuko:) )
Neminimas joks CaO salinimas, mases perskaiciavimas ar pan.,
Nors ir neminimas, bet aiškiai suprantamas iš grafiko „y“ ašies pavadinimo.
Ir kaip, tavo manymu, realiuoju laiku, t.y. vykstant reakcijai 900 C temperaturoje, butu galima pasalinti CaO, pamatuoti, apskaiciuoti ar kitaip ivertinti kiek CaO susidare?
Nežinau, reiškiasi kažkaip sugebėjo. Mums to pagal chemijos BE programą žinoti nebūtina Turiu tik pasakyti, kad tai nebūtinai fizinis CaO atskyrimas, galima buvo tiesiog matematiškai atimti (pagal tą pačią reakcijos lygtį).
Uz ka tuomet reiketu skirti 1 ar 2 taskus?
Kadangi aš egzamino metu vertinimo instrukcijos neturėjau, tai nežinojau, už ką skiriamas 1, 2 ar 3 taškai. Per egzaminą man rūpėjo pagal pateiktus duomenis išspręsti uždavinį, ką aš ir padariau.
Siaip, kiek man zinoma, apvalinama iki 1/10000 daliu. T.y. iki, liaudiskai kalbant, keturiu skaiciu po kablelio.
Gali būt, nežinau, nesiginčysiu. Bet kuriuo atveju, gavai teisingą atsakymą, sveikinu
niekas taves neitikins, kad esi neteisus, jei ne karto nesuabejosi savo teisumu.
Savo teisumu nekart suabejojau, ypač po to, kai mokytoja man pusvalandį telefonu aiškino, kad aš neteisus, bet vis vien kaskart šaltu protu pažiūrėjęs šį uždavinį įsitikinu, jog esu teisus... (beje, Tu kalbi visai kaip mano mokytoja... čia komplimentas;) )
Nenoriu cia bereikalo gincytis
Aš irgi
as ir pats turiu pretenziju sudarytojams del uzduociu
Sutinku, š.m. egzaminas buvo bene labiausiai nevykęs iš visų chemijos VBE, kiek teko spręsti.
Asmeniskai man 4.3 uzduotis buvo klampesne, nes apskaiciuoti ar numatyti kiek kartu reakcija vyksta greiciau - neimanoma
Atsakysiu tavo paties žodžiais:
i bendrus dalykus ziuri itin siaurai
Dar knisausi su 26 testo klausimu
Tikiuosi, atsakei teisingai Bet kuriuo atveju, malonu, kad kažkas tau oponuoja, reiškias girdi
Kadangi protingai kalbi, tai matyt gausi koki 100, ar daugiau, ane?
P.S. sorry, šis mano romanas visą puslapį užėmė
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
16:58:22
| Nuoroda
Man ir parase "Could not fetch content, sorry." Tikiuosi lito nepaims uz tai.... naivuolis
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-20
17:22:24
| Nuoroda
O ten sms'ais gali but, kad klaidinga info atsiunte, nes nesamoningas rezultatas kazkoks.... jau pradedu jaudintis
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-22
12:24:11
| Nuoroda
Padariau maziausiai 9 klaidas - 96 %. Kaip suprast?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-22
23:05:46
| Nuoroda
kliaksa negraziai kalba
Beje, jei as is matkes gavau 70, tai pagal tave tai yra taskai. Bet is matkes tasku max. buvo 57. Tai kaip cia yra?
|
||
Žinutė parašyta:
2008-06-22
23:18:55
| Nuoroda
Jus_soli, gal gali parasyt, kiek mazdaug tasku surinkai? Dekui
|