Vartotojo inguske pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-08-06 18:32:47 | Nuoroda
as taip pat i sia specialybe istojau tik as ne is kedainiu. negalvojau kad berniuku bus musu grupeje beto meterologas kelintu nr istojai?
Žinutė parašyta: 2008-08-06 18:36:05 | Nuoroda
o dieve!!!! pirmu numeriu???!!! geras. pavarei bahureli. jei busi dar ir su akinukais tai numirsiu is juoko pasakyk savo varda Meteorologas, kad zinociau kur kreiptis jei ko nezinosiu
Žinutė parašyta: 2008-08-07 18:48:43 | Nuoroda
gavau 15 bendrabuti, ka galetu protingi zmones apie ji pasakyti
Žinutė parašyta: 2008-08-11 23:35:00 | Nuoroda
Cia tik busimi studentai renkasi,ne esami,nes neatsako niekas i klausimus:D tiek to man patiks susitwarkyti kambari:p as patekau i 15. Gal atsirastu pasiulymu i sawo kambari?:D jei ka as daug wietos neuzimu:D rasykit:
Žinutė parašyta: 2009-06-25 14:57:58 | Nuoroda

labas. as jau baigiau pirmaji kursa taikomojoje chemijoje. tai galeciau pabandyti atsakyti i jusu klausimus. del perspektyvos, tai aisku kad neperspektyvu, patys pamastykite, nera lietuvoje chemijos pramones dar isvystyta. bet pasakysiu auskinius zodzius "NERA NEPERSPEKTYVIU SPECIALYBIU, YRA NEPERSPEKTYVUS ZMONES". o seip taikomoji yra nei sis nei tas, jei nori tikros chemijos stok i chemijos inz, ir tech. bet baiges sia spec tikriausiai sedesi prie vadinamo pulto, turiu galvoje prie kompo, kuriame turesi stebeti all day and night ar viskas tinkamai vyksta, pati maciau achemoje ir lifosoje. bet zinai... as esu optmiste, as tikiu kad as arba tu galime butu chemijos pramones pradzia, juk tai kazka turi prasideti, ir kazkas turi tai pradeti. as optimiste. nieko negaliu padeti jei nori isgirsti blogu dalyku apie taikomaja. tai tiek..... jei ka galite parasyti i e-pasta.

Žinutė parašyta: 2009-06-25 15:09:39 | Nuoroda

tai kad nelabai imanoma pasakyti kokios darbo perspektyvos. viskas priklauso nuo to koks pats zmogus yra. o gal po 4 metu ivyks kokia pasaulio pabaiga. tikrai taip nera kad sakytu "ateikit visi, mes jusu laukiame, mokesime kruvas pinigu". aisku nebent tai yra uzsienyje su chemija. o lietuvoje, tai ojojjoooj..... buvau lifosoje, tai toks diedukas tiesiai sviesiai pasake, kad jei tik praktika nori atlikti,tai turi ka nors pazinoti. va tuo viskas is pasibaigia. suneliai ir dukrytes turtingi, kuriu teveliai itakingi, jie visada tures geras darbo perspektyvas.