Vartotojo karalaitis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-23 13:48:46 | Nuoroda

Pakso dukra? Taip, is isvaizdos ji tikrai nepanasi i labai protinga, bet kiek zinau tai ji doktoranturoj dabar studijuoja. Viskas tuo ir pasakyta, isvis kaip galima spresti apie zmogaus prota is isvaizdos? :D Ir siaip daug kas ta teise studijuoja tik del aukstojo, cia tas budinga neakivaizdininku tarpe, dauguma ju turi darba ir jiem diplomas reikalingas tik tam, kad gauti aukstesnes pareigas.
Kad dirba uz dyka tai teko girdet, bet tokios nuogirdos buvo paskalu lygio, pats nesu sutikes tokiu zmoniu. 

Žinutė parašyta: 2009-06-23 15:58:53 | Nuoroda

"analizuoti konstitucija" :DDD Zmones, jus geriau nenusisnekekite jei nezinote.

Abu mokslai visada bus perspektyvus, bet galbut netgi IT perspektyvesne, nes jau bunant 3 kurse galima susirasti padoru darbeli.  O temos autoriau stok i IT, teise ne tau.

Žinutė parašyta: 2009-06-23 20:41:58 | Nuoroda

O tu pazisti ta Pakso dukra? MAn atrodo,kad protu nepasizymintys zmones nestudijuoja doktoranturos.  O tau pavydas bamba grauzia,kad tevelis kazkur ikisa? O jei mano tevai teisininkai ir jie man stengias uztikrinti sviesia ateiti tai yra blogai? As nekreipiu i tokius zmones demesio, puiku, tegu jiems sekas, as turiu savo tikslu ir ju siekiu neziuredamas i kitus. As manau,kad susidomeje darbdaviai neims neperspektyviu darbuotoju, netgi jeigu jie juos pazista. NA sakykim gal ir paims trumpam laikui, bet kai pamatys ,kad toks asmuo nesa tik nuostolius tai as drisciau abejoti del jo ateities. Pas mane grupej daug kas istojes i mokama, bet daug kas is tu asmenu jau perejo i nemokama, o apie tokius kurie po 3 kartus egzaminus laiko negirdejau.