Vartotojo burku pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-08-16 17:24:12 | Nuoroda
kiek esu girdejus KU krikstynos vyksta spalio men..tik tikslios datos nznau..
Žinutė parašyta: 2008-08-23 16:20:17 | Nuoroda
as tai nieko nezinau, bet manau kad busim suskirstyti pagal fakultetus..nors ka ce gali zinot.. beje norejau paklaust kas varot 29-30d i stofke? kaip zadat rengtis tam disco vakarui?
Žinutė parašyta: 2008-08-23 18:33:58 | Nuoroda
tai vat as irgi nieko neturiu tinkamo tam stiliukui.. manau organizatoriai nesupyks beje, ar vesites stipriu gerimu kaip buvo rasyta per sms? as asmeniskai vodkos nesivesiu, alaus pasiimsiu
Žinutė parašyta: 2008-08-24 17:40:35 | Nuoroda
o as tikiuosi kad nelis ir bus sauleta nes skaiciau LR oru prognoze jog kita savaite lietaus tikrai apmazes ir lis kur ne kur..tai ziesim kaip bus.. tai liux del tu aprangu, tada nekvarsinsiu sau galvos del jos.. Macabra cia vyks fuxu stovykla, kurios tikslas susipazint vieniems su kitais ir pasilinksmint pries rugsejo 1 kai vezei dokumus iformint turejei pastebet zmones, kurie skelbe sita stovykla ir prase visu uzsiregistruot.. o beto dar pries iforminimus buvo daugybe skelbimu paciam univiere..matyt kazko nepastebejei, nors to pastebet buvo neymanoma..
Žinutė parašyta: 2008-08-25 17:27:59 | Nuoroda
niu uzsiregistruot nebegalima, viena mano drauge siandien skambino organizatoriui tai sake jog vieciuku nebera.. o tvarkarasciai bus pakabinti rugsejo 1d. manau..
Žinutė parašyta: 2008-08-25 23:23:38 | Nuoroda
as va katik kuisdamasi spintoj radau pora bliuskikiu su blizguceis..tik kad ju laabai jau mazoka..be to manau kad platejantys dzinsai ce butu i tema tik kad ir tokiu reik ieskotis.. Ashay gal turi skaipa? kazkaip noris susipazint su kuo daugiau zmogiuku pries ta stofke..kad nebutu nedrasu atejus mano skype name: rimante.kamile, tai jei ka rasykit stovyklautojai
Žinutė parašyta: 2008-08-26 18:36:04 | Nuoroda
as busima ekonomiste