Vartotojo as_esu_as pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-08-18 19:39:45 | Nuoroda
cia gali rasti destomus modulius: http://www.vgtu.lt/leidiniai/priemimas/ ... iai_HI.htm (kazkas anksciau buvo numetes link'a)
Žinutė parašyta: 2008-08-19 09:45:37 | Nuoroda
VU niekam nera kuno kulturos...
Žinutė parašyta: 2008-08-26 11:21:44 | Nuoroda
kolkas atrodo visai nemazai zmogeliuku bus Mane taip pat prijunkit prie list'o beje, gal butu naudinga apsikeist mob. numeriais? kad jei kuris ilgai veluotu (manau net lb realu), galima butu perklaust ar pasirodys ir pan... ;]
Žinutė parašyta: 2008-08-30 16:19:07 | Nuoroda
:O o dieve brangus kiek daug informatikos tam tvarkarasti! as naiviai tikejausi, kad jos maziau bus...
Žinutė parašyta: 2008-10-10 12:56:02 | Nuoroda

studijuoju salyginai panasu dalyka - Kurybines industrijas, VGTU. tai galeciau nebent apie jas truputi papasakot ;]

o jei tave domina kokiu balu reikejo stojant, tai nepasivargink ir zvilgtelk i reitingus ir leneteles stojusiu 2007metais, prakstiskai nepakito per metus ;)

Žinutė parašyta: 2008-10-10 12:59:44 | Nuoroda

kolkas dar sunku kanors papasakot, dar tik isivaziuojam ;]

Žinutė parašyta: 2008-10-23 22:21:47 | Nuoroda

del Kurybiniu industriju... tai cia yra lankstinukas, kuriame yra daug naudingos informacijos:

http://www.vgtu.lt/upl oad/sk/198/lankstukas-hi.pdf

galiu patvirtinti, kad tokie dalykai kaip reklamos, fotografijos, snenarijaus rasymo pagrindai -programoj tikrai yra, dar mokomes mediju studijas, dalykine komunikacija ir tt ;]ateityje nusimato daug su informatika susijusiu paskaitu, puslapiu dizainas ir pan ;]

studijos idomios, dinamiskos ir tinkancios kurybingiems, aktyviems zmonie ms. Pirmus kurybinius projektus pristatynesim lapkricio pabaigoj- gruodzio pradzioj ;]

beje, stojant reik Lietuviu, informatikos ir uzsienio kalbos egzaminu bei istrojos pazymio.

Del kulturos vadybos nieko nezinau, pati ten nestojau, nes Kaunas manes nevylioja. Zinau tik kad abieju studiju programu autore yra Jurate Cerneviciute ;] Tarp musu dar yra diedelis skirtumas tas, kad mes gausim Informacijos ir komunikacijos bakalaura, o jie - vadybos.

Žinutė parašyta: 2008-10-23 22:24:36 | Nuoroda

nepykit uz rasymo klaidas, neperskaiciau ka parasiau...

Žinutė parašyta: 2008-10-29 19:26:31 | Nuoroda

to MonekitA,

yra su renginiu organizavimu susijusiu specialybiu... Kulturos vadyba VU (kaune), Kurybines industrijos VGTU, kazkas Siauliu Universitete, bet pavadinimo neatsimenu ;]

Žinutė parašyta: 2008-12-04 17:10:54 | Nuoroda
PKfyz rašė:

Na man tai didelio skirtumo nera, nes studijos VGTU manes kaip ir nedomina.

Patariu gerai pamastyt ar tikrai nedomina, nes as irgi apie vgtu negalvojau, kol nesuzinojau apie nauja programa Kurybines industrijas, kurioje derinamas menas su verslu.

Va taip  ir taip atsiduriau vgtu, nors buvau tikra, kad ten nestosiu. ;)

Žinutė parašyta: 2008-12-04 17:12:21 | Nuoroda
svajotoja_ rašė:

Gerai, kad as istorijos nelaikysiu.. Galesiu ilgiau geografijai ruostis ;)

o kam tau geografija? ka ruosiesi studijuot?

Žinutė parašyta: 2008-12-04 17:15:55 | Nuoroda
nolemuria rašė:

Sveiki :)
Kažkaip pagalvojau, kad visai būtų malonu prisiminti praėjusius metus ir padėti kam nors ruoštis lietuvių gimtosios kalbos egzaminui. Suprantu, kad profesionalių paslaugų teikti negaliu, nebaigiau lietuvių filologijos, bet praėjusių metų įgūdžiai dar nespėjo išgaruot (surinkau 100%, jei ką :))

jautiesi pakankamai stipri, kad atsakytum uz kito zmogaus pasiruosima egzui? as pati is LT gavau 100% ir rasiauinterpretacija. bet nemanau, kad galeciau kitus mokint...

Žinutė parašyta: 2009-01-04 23:38:52 | Nuoroda

Studijuoju ne architektura, bet niekad nesu girdejus konors sakant ,kad VDA galetu but geriau nei VGTU :) VDA ruosia daugiau menininkus nei architektus (ir dazniausiai tuos, kuriems nepavyko istot i vgtu)

Žinutė parašyta: 2009-01-13 19:45:23 | Nuoroda
glycerine rašė:

sveiki  norėjau paklausti, gal žinot, kaip galima būtų sužinoti apie vf vietų kiekį kiekvienoje VGTU studijų programoje??? Nes man nesiseka rasti tokios informacijos internete  Iš anksto dėkinga 

praeitais metais visa informacija buvo galima surasti lamabpo.lt linklalypeje, kuriame buvo registruojami dokumentai.

jei tu stosi 2009 metais, tau sie duomenys vargu ar pades, nes jie tikriausiai keisis pagal busima mokslo reforma...

Žinutė parašyta: 2009-01-13 19:47:01 | Nuoroda
kimono90 rašė:

Žmonės, ar supratot ką nors apie tą naują mokėjimo sistemą universitetuose? Aš tai nlb.Kiek suprantu, keliasdešimt žmogelių išvis nemokės, o likusieji mokės pilną sumą?

kolkas dar niekas neaisku. net universitetu valdyba nezino kas bus kitamet :/

Žinutė parašyta: 2009-01-13 19:48:59 | Nuoroda

patariu visiems laikyt vien del to, kad papildomas kvalifikacijos popierius niekad nepakenks, o ir papildomo pasiruosimo IT iskaita nereikalauja - vien bendras isprusimas :)

Žinutė parašyta: 2009-01-13 19:50:40 | Nuoroda

atsiverti kalbos kulturos vadoveli ir mokaisi, ka galima sakyt, o ko ne :) man rodos kitokio jokio budo nera.

Žinutė parašyta: 2009-01-13 19:57:59 | Nuoroda

prisipazinsiu, niekad nesupratau zmoniu, kurie savo noru stoja i toki dalyka kaip geografija... gal cia mano materialistinis poziuris i gyvenima kaltas :D

taves truputi negasdina ateities perspektyvos baigus geografija? juk 80% kad dirbsi su specialybe nesusijusi darba po to.

Žinutė parašyta: 2009-02-09 23:06:37 | Nuoroda
glycerine rašė:

ačiū  as_esu_as  už atsakymą  kiek supratau, tu studijuoji kūrybines industrijas.. norėčiau paklaust, ar jų gražus aprašas sutampa su realybe? taip pat norėjau paklaust, koks buvo tavo konkursinis balas ir ar pakliuvai į vf? ir ar laikei IT VBE? būsiu laaaaaabai dėkinga, jei apšviesi mane   

Kolkas sunku kalbeti, nes praejo dar tik pusmetis ir idomesni dalykai, tokie kaip fotografija, reklama, projektu vadyba ir pan, nusimato kitais metais...

Kas del informatikos, tai as istojau i vf be valstybinio, bet uztad as is Lt gavau 100%, anglu 92 ir istorijos - 10 A lygis... Kitas dalykas, tai kad informatika cia studijuojant tikrai svarbi ir jos daug, nes sios programos kurejai siekia kad mes butume ispruse informaciniu technologiju srityje.  

Žinutė parašyta: 2009-02-13 17:58:19 | Nuoroda

apciuopiamos naudos jis neduoda, tiesiog siaip malonumas baigti su pagyrimu ;)