Vartotojo PKfyz pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-26 17:32:30 | Nuoroda

Tikrai to nesitikejau, bet dabar jau nieko nebepakeisiu, yra taip kaip yra ..

Žinutė parašyta: 2009-06-26 21:45:29 | Nuoroda

As jau parasiau apelecija, nes labai jau netiketi man rezultatai buvo, tikejaus apie 25-30 tasku surinkt, o taip gaunasis, kad nesurinkau net 13 tasku ...

Žinutė parašyta: 2009-06-26 21:51:09 | Nuoroda

Jei klausimas man skirtas galvoju studijuot istorija, kadangi daugumai istorijos dalyku matematikos nereikia, tai dar turiu vilties istot i archeologija ..

Žinutė parašyta: 2009-06-26 21:56:34 | Nuoroda

Na as per daug nestresuoju, bet neislaikyt egzamino kai ta dalyka moki gan neblogai nera malonu, o apelecija rasiau nes neturiu ko prarast balo jau nebesumazins man .. 

Žinutė parašyta: 2009-06-28 23:09:58 | Nuoroda

As ir noreciau i ta ketvertuka patekti ..

Žinutė parašyta: 2009-06-28 23:11:14 | Nuoroda

Rezultatai bus rytoj ar treciadieni, ar zinot kas nors?

Žinutė parašyta: 2009-06-28 23:15:03 | Nuoroda

Dabar jau ir pats zinau :D siaip istorijos tikiuosi nuo 70 ir ivirsu, bet kai man siemet taip sekasis galiu gaut ir daug maziau ...

Žinutė parašyta: 2009-06-28 23:20:31 | Nuoroda
WizZz rašė:

blemba :D jai cia tiesa ir dar as islaikiau tai pradesiu mastyti kad as protinga :D 

Istorija visuomet islaiko apie 95 procentus laikiusiu, o islaikymui dazniausiai uztenka 17 - 18 tasku ...

Žinutė parašyta: 2009-06-30 18:40:33 | Nuoroda

Reikia pagalbos..

Pries kokias keturias valandas  pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso '  Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. '

Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ?

Žinutė parašyta: 2009-06-30 18:49:26 | Nuoroda
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:

Reikia pagalbos..

Pries kokias keturias valandas  pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso '  Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. '

Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ?

As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu

Nuraminai, dabar po kokios valandos dar karta pabandysiu :)

Žinutė parašyta: 2009-06-30 18:54:35 | Nuoroda
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:

Reikia pagalbos..

As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu

Gal pervedei velai, tai jei tik rytoj leis tau prisijungt =) Nesijaudink =)

Na banke buvau apie trecia valanda ...

Žinutė parašyta: 2009-06-30 19:01:10 | Nuoroda
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:

Reikia pagalbos..

Gal pervedei velai, tai jei tik rytoj leis tau prisijungt =) Nesijaudink =)

Na banke buvau apie trecia valanda ...

Tai beveik 100%, akd rytoj gausi =) Nes jeigu iki pietu pervedi, tada gali buti ir ta pacia diena, o kadangi 3h, tai greiciausiai ryte tik leis prisijungt =)

dekui uz informacija, nebereiks nervuotis daugiau ..

Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:31:14 | Nuoroda

Ka reikia irasytilanglyje prie zodzio pastas ?

Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:33:13 | Nuoroda

atsiprasau uz klaidas ..

Žinutė parašyta: 2009-07-06 10:21:49 | Nuoroda

Tai gal atsilieps zmones norintys studijuoti sias specialybes, nors sis zodis ne visai tinka...

Žinutė parašyta: 2009-07-06 22:35:39 | Nuoroda

Sakau gal galetumet susigundyt kokios ekonomikos studijomis, kad man butu daugiau sansu istoti .. :D

Žinutė parašyta: 2009-07-08 19:57:31 | Nuoroda

Teisybe. As vis dar negaliu suprast kodel geografijos konkursinio balo auksciausias svertinis koficiantas atiteko matematikai, o ne istorijai .. .

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:04:31 | Nuoroda

Niekaip neisirenko kokias koines apsiauti :)

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:16:21 | Nuoroda

Aš ir galvojau apie oranžines arba salotinės spalvos - kojines, bet paklausysiu tavo patarimo ir rūbus derinsiu prie savo oranžinių koinių :)

Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:17:49 | Nuoroda

O kaip skaitai kokia cepa labiau tiks prie tu koiniu .. ? Vario spalvos ar auksinines sidabro spalvos ?