Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
17:32:30
| Nuoroda
Tikrai to nesitikejau, bet dabar jau nieko nebepakeisiu, yra taip kaip yra .. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
21:45:29
| Nuoroda
As jau parasiau apelecija, nes labai jau netiketi man rezultatai buvo, tikejaus apie 25-30 tasku surinkt, o taip gaunasis, kad nesurinkau net 13 tasku ... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
21:51:09
| Nuoroda
Jei klausimas man skirtas galvoju studijuot istorija, kadangi daugumai istorijos dalyku matematikos nereikia, tai dar turiu vilties istot i archeologija .. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
21:56:34
| Nuoroda
Na as per daug nestresuoju, bet neislaikyt egzamino kai ta dalyka moki gan neblogai nera malonu, o apelecija rasiau nes neturiu ko prarast balo jau nebesumazins man .. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:09:58
| Nuoroda
As ir noreciau i ta ketvertuka patekti .. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:11:14
| Nuoroda
Rezultatai bus rytoj ar treciadieni, ar zinot kas nors? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:15:03
| Nuoroda
Dabar jau ir pats zinau siaip istorijos tikiuosi nuo 70 ir ivirsu, bet kai man siemet taip sekasis galiu gaut ir daug maziau ...
|
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
23:20:31
| Nuoroda
WizZz rašė:
blemba jai cia tiesa ir dar as islaikiau tai pradesiu mastyti kad as protinga Istorija visuomet islaiko apie 95 procentus laikiusiu, o islaikymui dazniausiai uztenka 17 - 18 tasku ... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:40:33
| Nuoroda
Reikia pagalbos.. Pries kokias keturias valandas pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso ' Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. ' Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:49:26
| Nuoroda
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Reikia pagalbos.. Pries kokias keturias valandas pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso ' Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. ' Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ? As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu Nuraminai, dabar po kokios valandos dar karta pabandysiu |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:54:35
| Nuoroda
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Reikia pagalbos.. Pries kokias keturias valandas pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso ' Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. ' Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ? As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu Nuraminai, dabar po kokios valandos dar karta pabandysiu Gal pervedei velai, tai jei tik rytoj leis tau prisijungt =) Nesijaudink =) Na banke buvau apie trecia valanda ... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
19:01:10
| Nuoroda
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Reikia pagalbos.. Pries kokias keturias valandas pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso ' Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. ' Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ? As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu Nuraminai, dabar po kokios valandos dar karta pabandysiu Gal pervedei velai, tai jei tik rytoj leis tau prisijungt =) Nesijaudink =) Na banke buvau apie trecia valanda ... Tai beveik 100%, akd rytoj gausi =) Nes jeigu iki pietu pervedi, tada gali buti ir ta pacia diena, o kadangi 3h, tai greiciausiai ryte tik leis prisijungt =) dekui uz informacija, nebereiks nervuotis daugiau .. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:31:14
| Nuoroda
Ka reikia irasytilanglyje prie zodzio pastas ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:33:13
| Nuoroda
atsiprasau uz klaidas .. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
10:21:49
| Nuoroda
Tai gal atsilieps zmones norintys studijuoti sias specialybes, nors sis zodis ne visai tinka... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
22:35:39
| Nuoroda
Sakau gal galetumet susigundyt kokios ekonomikos studijomis, kad man butu daugiau sansu istoti .. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
19:57:31
| Nuoroda
Teisybe. As vis dar negaliu suprast kodel geografijos konkursinio balo auksciausias svertinis koficiantas atiteko matematikai, o ne istorijai .. . |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:04:31
| Nuoroda
Niekaip neisirenko kokias koines apsiauti |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:16:21
| Nuoroda
Aš ir galvojau apie oranžines arba salotinės spalvos - kojines, bet paklausysiu tavo patarimo ir rūbus derinsiu prie savo oranžinių koinių |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:17:49
| Nuoroda
O kaip skaitai kokia cepa labiau tiks prie tu koiniu .. ? Vario spalvos ar auksinines sidabro spalvos ? |