Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:45:06
| Nuoroda
Lxury rašė:
moniic rašė:
man ir aktuali si tema apie mokejima uz studijas ) o kur istojai tu ? :) as i socialine geografija ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:47:56
| Nuoroda
Lxury rašė:
moniic rašė:
Lxury rašė:
moniic rašė:
man ir aktuali si tema apie mokejima uz studijas ) o kur istojai tu ? :) as i socialine geografija ) mane irgi vilioji sie mokslai,bet per velai viliojo,gal buciau stojes ir as cia,gaila kad geo egzamino nelaikiau tai kad nebeprireike geo egzo mane tai senai suviliojo bet nesitikejau istoti nors lb norejau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:49:58
| Nuoroda
Lxury rašė:
Lunaria rašė:
Lxury rašė:
Lunaria rašė:
Lxury rašė:
cia radau KU puslapy,tai taip iseina matai per pirmasias semestro savaites reikia moketi,gerai sakei kad nelogiska kitaip butu as istojau i ekonomika mokama aha....mano loginiai isvedziojimai visada pasitvirtina 8-)..ekonomistas?:) oho..gaila,kad ne tas pats fakultetas,kuriame as.. nebijok,viena tikrai nebusi savo fakultete kad iki siol niekas neatsiliepia;D toks ispudis,kad busiu vienintele savo kurso studente;D busi karaliene savo fakultete tada jei viena tebusi nee, ir as tame paciame fakultete busiu ))) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:51:01
| Nuoroda
Lxury rašė:
moniic rašė:
Lxury rašė:
moniic rašė:
Lxury rašė:
moniic rašė:
man ir aktuali si tema apie mokejima uz studijas ) o kur istojai tu ? :) as i socialine geografija ) mane irgi vilioji sie mokslai,bet per velai viliojo,gal buciau stojes ir as cia,gaila kad geo egzamino nelaikiau tai kad nebeprireike geo egzo mane tai senai suviliojo bet nesitikejau istoti nors lb norejau tai kaip as galvojau kad reikia egzo...hm..idomu o koki bala turejai? tai visad reikejo egzo bet geguzes men pakeite ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:53:03
| Nuoroda
Lunaria rašė:
saunu tada:P busim dvi vienam fakultete,nes niekas nesigiria,ar istojo i SMF:DDDD Mes valdysim SMF :))) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:53:56
| Nuoroda
Lunaria rašė:
Lxury rašė:
Lunaria rašė:
Lxury rašė:
Lunaria rašė:
Lxury rašė:
Lunaria rašė:
Lxury rašė:
cia radau KU puslapy,tai taip iseina matai per pirmasias semestro savaites reikia moketi,gerai sakei kad nelogiska kitaip butu as istojau i ekonomika mokama aha....mano loginiai isvedziojimai visada pasitvirtina 8-)..ekonomistas?:) oho..gaila,kad ne tas pats fakultetas,kuriame as.. nebijok,viena tikrai nebusi savo fakultete kad iki siol niekas neatsiliepia;D toks ispudis,kad busiu vienintele savo kurso studente;D busi karaliene savo fakultete tada jei viena tebusi na,ne..viena buti niekad nenoreciau:D o paskaitos jau nuo rugsejo 1? gal zadat kas lekti i fuxu stovykla??? o kas cia per stovykla? Kiek draugo sesuo pasakojo (ji 3 kurse mokos KU) tai yra fuxu stovykla,susipazinimui ir pan:) jo buna fuxu stovyklos tik kaip siais metais neaisku ) kai vesit dokus ten turetu dalinti lankstinukus apie stovykla ) bent anksciau taip budavo |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:56:29
| Nuoroda
Lunaria rašė:
moniic rašė:
Lunaria rašė:
saunu tada:P busim dvi vienam fakultete,nes niekas nesigiria,ar istojo i SMF:DDDD Mes valdysim SMF :))) ir savaime suprantama, busim is svieziai iskeptu pirmakursiu, studentu atstovybej:D BUSIM :D valdzia bus musu rankose (gal ) ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:57:11
| Nuoroda
Lxury rašė:
monnic,esi is siauliu puses,tai kode nestojai i SU? nuo mazens svajojau mokytis klaipedoje ) ir siauliuose nera tokiu spec i kurias noreciau ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:01:17
| Nuoroda
Lunaria rašė:
moniic rašė:
Lunaria rašė:
moniic rašė:
Lunaria rašė:
saunu tada:P busim dvi vienam fakultete,nes niekas nesigiria,ar istojo i SMF:DDDD Mes valdysim SMF :))) ir savaime suprantama, busim is svieziai iskeptu pirmakursiu, studentu atstovybej:D BUSIM :D valdzia bus musu rankose (gal ) ) Padarysim tvarka;) be to mums paskaitos turetu kartu buti bent jau kartais ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:02:54
| Nuoroda
Twilight rašė:
as irgi SMF !!! :D moniic, o kur tu ruosies gyvent? nes as irgi ne vietine oab Visi i valdzia jau nori )) xixi priimsim dar joke, mes su broliu ir draugais jau issinomavom buta 5min iki fakulteto ) yaeehooo ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:05:19
| Nuoroda
rimucka rašė:
Choreografija ;] na ką jau padarysi svajonė nuo 4m. buvo ir istjau tokiai spec kaži ar nemokamų skyrė kas.. pasiaukosiu ,nes žiauriai noriu.. žinau kad išvarysiu vasarom i užsieni su draugu pagal studentų work and travel programa ir atiduosiu tuos lt,nu o ka daryt daugiau.. ;] man ir vasaras teks parduoti ) nes reikes uz moksla pinigeliu ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:05:57
| Nuoroda
Lunaria rašė:
moniic rašė:
Twilight rašė:
as irgi SMF !!! :D moniic, o kur tu ruosies gyvent? nes as irgi ne vietine oab Visi i valdzia jau nori )) xixi priimsim dar joke, mes su broliu ir draugais jau issinomavom buta 5min iki fakulteto ) yaeehooo ) o man gan tolokai bus univeras;//// visai is kito klaipedos galo vazinet reiks;D o kur tu gyveni?:)) nu nieko nepadarysi teks jau tau tokia dalia ) xi |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:07:08
| Nuoroda
Twilight rašė:
Lunaria rašė:
moniic rašė:
Twilight rašė:
as irgi SMF !!! :D moniic, o kur tu ruosies gyvent? nes as irgi ne vietine oab Visi i valdzia jau nori )) xixi priimsim dar joke, mes su broliu ir draugais jau issinomavom buta 5min iki fakulteto ) yaeehooo ) o man gan tolokai bus univeras;//// visai is kito klaipedos galo vazinet reiks;D tu dziaukis, kad Klaipedoj gyveni, as isvis kitam Lietuvos gale o is kur tu busi?:)) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:07:33
| Nuoroda
Lunaria rašė:
gal SMF pirmakurses paneles galetu svao skype mestelt?:) estr3ja777 :))) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:09:18
| Nuoroda
Lunaria rašė:
Twilight rašė:
Lunaria rašė:
moniic rašė:
Twilight rašė:
as irgi SMF !!! :D moniic, o kur tu ruosies gyvent? nes as irgi ne vietine oab Visi i valdzia jau nori )) xixi priimsim dar joke, mes su broliu ir draugais jau issinomavom buta 5min iki fakulteto ) yaeehooo ) o man gan tolokai bus univeras;//// visai is kito klaipedos galo vazinet reiks;D tu dziaukis, kad Klaipedoj gyveni, as isvis kitam Lietuvos gale Jokioj Klaipedoj:DDDDD as tiesiog gyvensiu ten:) nuo mano namu iki tos klaipedos 23 km:) o kuriam gale tu gyveni?;O tj tu ieskosi buto ar barake ar jau turi buta?:)) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:10:28
| Nuoroda
Twilight rašė:
Lunaria rašė:
Twilight rašė:
Lunaria rašė:
moniic rašė:
Twilight rašė:
as irgi SMF !!! :D moniic, o kur tu ruosies gyvent? nes as irgi ne vietine oab Visi i valdzia jau nori )) xixi priimsim dar joke, mes su broliu ir draugais jau issinomavom buta 5min iki fakulteto ) yaeehooo ) o man gan tolokai bus univeras;//// visai is kito klaipedos galo vazinet reiks;D tu dziaukis, kad Klaipedoj gyveni, as isvis kitam Lietuvos gale Jokioj Klaipedoj:DDDDD as tiesiog gyvensiu ten:) nuo mano namu iki tos klaipedos 23 km:) o kuriam gale tu gyveni?;O aaaaaaaa man virs 200 km, jeeega ;D tai vat, ieskaus butuko.. :] ucchh ) tolokai ) kada zadat dokus vezti? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:23:12
| Nuoroda
bet musu nedaugeja ;/ negali buti kad musu tiek mazai bus is KU )) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
21:47:41
| Nuoroda
matau jog geografu neatsiranda dar vis |