Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-17
11:10:16
| Nuoroda
O, gerai dėl tos nuomonės esė. Sakau, kad turėjau pavyzdį, taip dariau ir egzamine. Vieną nuomonę supriešinau Na, laukiu tų rezultatų... Įdomu kaip ten sekėsi |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
11:14:01
| Nuoroda
Didžiausia nesąmonė būtų, jeogu nevertintų pieštuku nubraižyto grafiko. Kodėl tada mokykloje braižome su pieštuku? Juk vis dėlto čia braižyba. Mano nuomone, tai neteisinga. Turėtų užskaityti abu variantus. Be to, manęs mokytoja net neįspėjo, kad pieštuku negalima rašyti. Kažkaip net nesudvejojau. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
11:16:51
| Nuoroda
Mano vadovėlyje rašo, kad opinion laiškuose reikia vieną supriešinti. Koks dabar skirtumas, jeigu vistiek visokius užskaitys? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
11:18:04
| Nuoroda
Man atrodo, kad turėtų užskaityti, na bet kaip bus, neaišku gaila būtų dėl tokio menkniekio negauti taškų... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
11:22:49
| Nuoroda
Na manęs tikrai nedomina visas tas elitas. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
17:24:19
| Nuoroda
EnIGma;) rašė:
laiskuose? esė. Susimaišiau. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
20:27:38
| Nuoroda
Įrašysiu vieną ar pora specialybių matematikos |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
23:10:17
| Nuoroda
Oho, galiu tik pasigirti, nes mes vos ne per pus mažiau pinigų mesimės, o vietą gavom tikrai vertą didesnių pinigų dovanas jau seniai padovanojom visiems, tiek mokyklai, tiek auklėtojui, tam pas mus yra paskutinis skambutis, kai paliekame mokyklą. Na, suknelės dar neturiu, bet neskubu ir įsigyti gal neišpirksit panos visų gražiausių suknelių. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
15:32:46
| Nuoroda
Na ką gi, buvau atvirų durų dienoj, pavėlavau bet su studentėmis truputį pakalbėjau ir klausiausi, ką kalbėjo kiti. Nesužinojau beveik nieko naujo Sakė daug informatikos, daug matematikos, tam pasiruošti Dar sakė, kad ši specialybė ruošia projektų vadovus, Hm. Po to dar sakė, kad yra daug galimybių pasireikšti iš kūrybinės pusės. Ir apskritai, mažai ten tų išstojusių, o daugumai studijos vistiek patinka, kaip supratau, nesigaili minėjo įdomias studijas, įdomius žmones, apie ką mes jau ir kalbėjome šioje temoje. Taigi, nenusivyliau likau užtikrinta savo sprendimu. Belieka laukti konkurso, nors ir bus sunku įstoti, bet manau kažkam vistiek pavyks, gal tarp jų būsiu ir aš |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
18:18:56
| Nuoroda
Miss_G rašė:
Na tai dziugu girdet ;] Joa tikiuosi , kad bus priimti visi kurie nori.. Nors as jau prarandu vilti, bet visgi! Gal tik matematika manes nedziugina, kad jos bus, na bet susitiakyciau su tuo:P Reikia visur jos Taip, matyt nelabai kur nuo jos pabėgsi tik vienur ji sunkesnė, kitur lengvesnė. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
18:19:25
| Nuoroda
KI ir fizikos bus, bent jau pirmame kurse |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
23:43:23
| Nuoroda
Jeigu būtum pasiskaitęs, pasiskaičiusi aną puslapį, tai būtum pamačiusi, jog čia buvo rašoma apie tai, ką aš girdėjau šiandien. Džiaukis, kad aš atlaikiau ir džiaukis, jeigu tai baeris, kad fizikos nebus. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
11:20:26
| Nuoroda
Takk... rašė:
Saulėgrąža, ačiū, kad įspūdžiais pasidalinai. Aš niekaip negalėjau ten nuvažiuot, nors labai norėjau ;/ Dėl žinių nėra už ką, gal sužinojot kažką naujesnio, nors šiaip viskas buvo kaip ir girdėta. Dėl fizikos, tai baisu ką nors ir besakyti. Na, galėjo man pasigirsti, gal pajuokavo, ar ką, bet tiesiog išgirdau, kad reikia ruoštis ir fizikai, nes jos kažkiek bus. Dabar taip susimasčiau, galbūt tokio atskiro dalyko kaip fizika nėra, gal ji kažkiek bus susijusi su matematika. Na ką aš galiu žinoti, programoje lyg ir nebuvo rašoma apie fiziką. Kita vertus, žinom, kad vgtu yra technikos univrsitetas, tai ten dažnai gi būna ir chemijos ir fizikos. Be to, net nepasigilinau, kai tai pasakė, nes pati mokiausi mokykloje ją a lygiu, tai kažkaip galvojau, kad įveiksiu, jeigu ji ir bus. Atsiprašau, jei tai buvo klaidinga informacija. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
12:41:05
| Nuoroda
Na, aš tikrai galvoju, kad gali būti jos matematikoje. Galvoti nedraudžiama o kaip bus, tai jau pamatysit, ir sužinosit patys. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-19
12:42:22
| Nuoroda
Gali būti, kad irgi rašysiu vdu istoriją, bet kažkur į galą gal |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
17:07:36
| Nuoroda
Na va kaip nuostabu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
21:46:07
| Nuoroda
Man atrodo, kad tada turėtų lengvinti egzaminus. Arba taip ir bus. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
21:48:34
| Nuoroda
Kodėl renkatės technikos universitetą? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
21:54:11
| Nuoroda
Na, dėl tų antrų pusių. Pas mus net kalbos apie tai nebuvo. Nebus antrų pusių klasiokai, tėvai, mokytojai ir kiti svarbūs asmenys. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-20
22:23:49
| Nuoroda
Nors ir baisoka, bet jeigu niekada gyvenime nebesužinočiau kiek gavau, tai išprotėčiau kaip galima nenorėti sužinoti rezultatų... |