Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
18:29:48
| Nuoroda
kunkuliuke rašė:
Pas mane leidyba 6 numeriu Rašiau sarašą ne pagal tai kaip kur sunku įstoti, o pagal tai, kas man labiau patinka. pas mane irgi panašiu principu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
22:20:52
| Nuoroda
ingoot rašė:
Tai zinoma sveika ir pasimokyti. Taciau gyvenime yra daug svarbesniu dalyku nei sedejimas prie vadovelio. O sesija per daug nebijau, nesu as jau visiska mokslo nemegeja (keistai skamba). Anyways, nenoreciau 12-ika metu sedejus prie vadovelio dar kokius 6 sakykim teise kalti O leidyba kaip jau minejau rinkausi del to, kad ji yra artimiausia to, ka noreciau studijuoti (neskaitant aktorinio). Vat taip va O antru rasiau kurybines industrijas . Beje, as ir visai noreciau, kad butu daugiau matematikos. Su ja viskas paprasta,sprendi ir ramu. Tiesa, is egzo gavau ne tiek kiek tikejausi, bet tai greiciausiai leme artimo netektis... Aktorė kažkada aš irgi svajojau apie aktorystę, o ir ateity mielai paaktoriaučiau kur nors, galvoju ir į universiteto teatro grupę įlysti, smagu būtų nes visą laiką gyvenau su dramos kolektyvais, paprastais, bet vistiek dramos. Vat... Žiūriu panašias ir specialybes pasirinkom pas mane kūrybinės pirmame nr. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
22:28:47
| Nuoroda
na, tikiuosi iš dalyvavimo konkurse nepašalins teks ramiai tada laukti, nes pas mane irgi 0!
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
22:38:52
| Nuoroda
jauniklis rašė:
ne tj jau taves nebegalima skriaust D tu gi beveik kaimyne man gauniesi ginsi mane! |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
22:45:03
| Nuoroda
ingoot rašė:
As jau buvau apsisprendusi i aktorini stot, bet kad ten taip siemet su tuo rusiakalbiu kursu gavusi... Tiks man ir universiteto teatro grupe, gal pasimatysim? :) O apie kurybines suzinojau tik geguzes menesi, nuo tada buvau apsisprendusi jas pirmu nr rasyti, taciau veliau kazkaip persigalvojau, del pacio Komfako, galimybiu. Bet dziaugsiuos jei istosiu ir i kurybines Aš džiaugsiuos, jei įstosiu į kūrybines. Apie jas jau pernai žinojau, kai dar buvo svarstoma patvirtins ar ne, net galvojau tada, gal laikyti informatikos egzaminą... jam ruoštis nes meteliai buvo likę, bet paskui viskas taip susiklostė, kad ta istorija pasidarė reikalingiausia, nusprendžiau, kad niekas kitas man netinka, noriu į šią specialybę o vat komfakas man irgi labai jau smagiai atrodo, dėl to surašiau 2 ir 3 nr komfake (informologija ir leidyba), turėčiau įstoti į informologiją, plati specialybė, tas pats bakalauras kaip industrijų, nu kažinau o juo labiau turėjau kitų nutikimų su informologija kas ir pastūmėjo jas parašyti iš piršto DD O dėl teatro tai visko gali būti! jeigu tik priims mane kas nors |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
23:22:52
| Nuoroda
jauniklis rašė:
Saulėgrąža rašė:
jauniklis rašė:
ne tj jau taves nebegalima skriaust D tu gi beveik kaimyne man gauniesi ginsi mane! tj vilniui gi kultura visai kita nei pas mus D nu bet gerai, nusiskusiu trumpai plaukus, nusilakuosiu batus ir pisiu tavo priesham prota ;DD spaudžiu ranką, už tokius drasius sprendimus! Turiu jau Vilniuj apsaugą B-) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
23:26:00
| Nuoroda
ingoot rašė:
Smagu, kai zmones apsisprende ir siekia savo tikslu Jo, man irgi patinka, kai žmonės žino, ko nori bet pačiai ne visada taip pavyksta. Nors jeigu turiu tikslą, jo siekiu tol, kol noriu jo siekti būna dažnai pasikeičia nuomonė. O šiaip, kaip sako, studijuok tik turėdamas tikslą! |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
23:27:14
| Nuoroda
revile rašė:
nepašalins. rašiau kažkokiai tetai iš LAMBPO tai ji sakė nekreipti dėmesio į tai. tiesiog tuo metu kai tu davei prašymą nebuvo pervesti pinigai ir jie taip įregistravo. svarbiausia, kad kvitelis yra. na, belieka atsipūtus paatostogauti iki trečiadienio! |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
23:28:12
| Nuoroda
jauniklis rašė:
bet as skurdukas znk be raumenu mano privaluma tik tiek kad as ish Raguvos :D Taigi skusta 2 mm plaukų ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
23:29:03
| Nuoroda
trūksta žodžio galva ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
23:31:17
| Nuoroda
Kur dingo šio forumo aktyvistai? Louris, Išprotėj ir kiti nebestojat čia? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
23:35:42
| Nuoroda
jauniklis rašė:
tj va, turekit omeny kad jos skriaust negalima nes ateis piktas banditas ir ishpis prota Manęs nieks gatvėj neatpažins iš šios foto su meškiuku ;DDD taip kad nieks nežinos, ką skriaust! O forume kol kas priešų neturiu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-17
00:31:14
| Nuoroda
jauniklis rašė:
:D:DD as toj ikelsiu tavo foto kad tureciau paskuj ka veikt :DD tau ką, veiklos maža? Nerizikuok! nes paskui teks mane gint save DDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-17
00:35:19
| Nuoroda
Stebukl-Inga rašė:
Žinot, yra tokių, kurie sakosi surašę į paskutines vietas ką nors iš vilties įstoti geriau "bet kur", negu "niekur". Bet yra ir tokių, kurie tas paskutines vietas įrašę kaip pirmas. Taip kad... konkurencija visvien išlieka... Perskaičiau tavo postą ir pagalvojau, kad yra tokių, kurie pildė prašymą prioriteto DIDĖJIMO tvarka ;DDDD pfu. Ne taip supratau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
18:33:46
| Nuoroda
Ragutis rašė:
Rašo, kad man moteriškės tinka ENFP ir ENTP. Įdomu, kaip čia iš tikrųjų Perkratyk temą, ieškok tokių forumiečių ir bandyk susidraugauti |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
18:36:53
| Nuoroda
:)p rašė:
Sveiki.Ar jums lamabpo yra paskaiciuotas Kurybiniu industriju KB,ar cia man vienai nera Pas mane vf paskaičiuotas, o m ne gal m neskaičiuoja? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
18:47:16
| Nuoroda
Oazee rašė:
ooo matau cia yra mano Sielos Draugiu man irgi prie sirdies vaidyba, todel ir norejau kurybingu studiju, idomiu, veikliu... todel ir pasirinkau Leidyba beje, jei atsirastu galimybe butinai isirasyciau i koki aktorini bureli O, tai smagu bet pas amne leidyba tik 3 nr. Man rodos blogiausiu atveju po KI, aš pateksiu į informologiją. Bet būrelis matyt tik vienas gal matysimės! |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
18:49:00
| Nuoroda
jauniklis rašė:
mane yra kam apgint Ai jo, tu turi SAVŲ |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
18:50:22
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Saulėgrąža rašė:
:)p rašė:
Sveiki.Ar jums lamabpo yra paskaiciuotas Kurybiniu industriju KB,ar cia man vienai nera Pas mane vf paskaičiuotas, o m ne gal m neskaičiuoja? m toks pats kaip ir vf KB Hm, nu jo bet kodėl ne visiems paskaičiuotas įdomu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
21:22:35
| Nuoroda
Išprotėj rašė:
Aha, jau kas rašo, tai rašo visas keturias:KI,informologija, leidyba ir viv'as ;D pas mane vivas kažkaip nusigrūdo tolėliau |