Vartotojo Saulėgrąža pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-05-09 15:45:03 | Nuoroda

Prisidedu prie tų, kurie laimingi, kad istorija tapo pagrindiniu egzaminu, o informatikos bereikia tik pažymio. Jei stosiu, man pravers.

Žinutė parašyta: 2009-05-09 15:51:06 | Nuoroda
Gendakis rašė:

matosi, kad norejai pasigirti :D

Žinutė parašyta: 2009-05-09 15:54:18 | Nuoroda

Nu man tai atrodo, kad ilgai skaitysiu juos . Per dieną perskaityti vieną temą - nesunku. Bet ten tų temų yra daug! be to nemanau, kad reikia skaityti 7 kl vadovėlį. Užtenka ir iš konspektų. Apskritai net nežinau, ar tikrai juos dar kartą skaitysiu.

O dėl nuorodos, tai tuoj patikrinsiu.

Žinutė parašyta: 2009-05-09 16:10:09 | Nuoroda

galima siųstis tik 10 kartų. Ten aiškiai parašyta, kad limitas jau pasibaigęs. Taip kad įkėliau iš naujo.

rapidshare.com/files/230967496/Krontos_v adov__279_liai.zip.html

Žinutė parašyta: 2009-05-09 23:28:04 | Nuoroda

Sutema, vis dėlto geriau būtum pasiėmus tas knygas, nes kompe skaityti tikrai nėra didelio malonumo  Aš bent jau nelabai galiu ilgai taip išsėdėti. Ir šiaip su knyga patogiau.

Šarai, kokie ten autoriai? Kas čia per knygos?

Žinutė parašyta: 2009-05-10 17:34:53 | Nuoroda
firefly rašė:
wilmoooote rašė:

jum atidaro sita nuoroda, kuria ikele saulegraza? man kazkaip neatidaro.. ir kaip manot, per kiek laiko galima butu perskaityti visus 4 krontos vadovelius (7,8,9,10 kl) ??

perskaityt ir ismokti per 3 - 4 dienas. visiems vadoveliams po diena, nors 7 klases vadoveliui ir jos nereikia. as per valanda kazkur iveikiu apie 30-40 psl bet kurios mokomosios literatusos, grozine zinoma einasi greiciau....

Tai čia dar klausimas ne per kiek laiko įveiki, bet kiek laiko neužknis tavęs juos skaityti. Man tai čia nežmoniška būtų per dieną visą vadovėlį perskaityti. Nu bent jau per 2 - 3 gal ir įveikčiau.

Žinutė parašyta: 2009-05-10 17:39:06 | Nuoroda
saras* rašė:
Saulėgrąža rašė:

Sutema, vis dėlto geriau būtum pasiėmus tas knygas, nes kompe skaityti tikrai nėra didelio malonumo  Aš bent jau nelabai galiu ilgai taip išsėdėti. Ir šiaip su knyga patogiau.

Šarai, kokie ten autoriai? Kas čia per knygos?

Trijų dalių vadovėliai, autoriai:

Pjeras Filipas Biunaras

Žanas Pjeras Doranas ir kiti.

nesu girdėjusi apie tokius

Žinutė parašyta: 2009-05-10 17:41:08 | Nuoroda

O Vaičiulaičio tai bet koks kūrinys gali būt? čia tas, kur Valentiną parašė?

Žinutė parašyta: 2009-05-10 22:37:42 | Nuoroda
dainius.... rašė:

na galu  gale dar vienas klausimelis is kiek  galima pasirinkti  rasyti  interpretacija? :D  aciu  labai....

Labas. Iš trijų ištraukų

Žinutė parašyta: 2009-05-10 22:43:34 | Nuoroda

Kodėl taip trokštat studijuoti šį dalyką?

Žinutė parašyta: 2009-05-11 23:05:33 | Nuoroda
Louris rašė:
Saulėgrąža rašė:

Kodėl taip trokštat studijuoti šį dalyką?

Kiek pamenu Tu ir pareiškei tą norą :]

Pareiškiau. Bet man įdomu kodėl jūs norit

Šiaip aš jokių varijantų neturiu, manęs pernelyg niekas nedomina. O apie šitą dalyką jau nuo pernai metų ėmiau mąstyti, kad galbūt tai ir yra tai, ko man reikia. Bet ką ten gali žinoti.

Žinutė parašyta: 2009-05-11 23:12:17 | Nuoroda

O aš irgi mokausi informatiką A lygiu, bet vietoj programavimo mokiausi duomenų bazes, šiek tiek. O šiaip tai nesuprantu, koks gali būt žaidimas su wordu, exceliu? Tipo neįeina į 11-12 klasės kursą? Jau per lengvos programos? Kreipiuosi į Mają, nes tavo pasisakymas kažkaip durnai nuskambėjo man.

Žinutė parašyta: 2009-05-11 23:14:39 | Nuoroda
Louris rašė:

Vat vat, man panašiai, nežinau ko noriu... O šis variantas atitiko mane :]  

Aš kažkaip įvairiapusiškai jaučiuosi. Mokykloje esu labiau tiksliukė, nesipykstu su matematika. Bet šiaip noriu kažkokios kūrybiškos specialybės, visada buvau kūrybiška, bet pernelyg to nelavinau. Reikėjo nuo mažens griebtis į menus. Man rodos, tai turėjo būti man skirta  

Žinutė parašyta: 2009-05-11 23:19:15 | Nuoroda
Argentum rašė:

Nesuprantu, ką jūs veikėte visus metus, kad dabar vėl ir vėl skaitote tuos pačius vadovėlius

Skaičiau tuos pačius vadovėlius.

Žinutė parašyta: 2009-05-12 16:48:37 | Nuoroda
(Maja) rašė:

Į programą aišku įėjo.padarydavom tuos darbus semestro pabaigoj patys ir atsiskaitydavom taip.pklausinėdavo dar ten teorijos ir užskaitydavo.mokykloj stengėmės daryti tai ko tikrai nemokam.o tau ką power pointas ir wordas labai jau sunkios programos?

Ne. Bet nesu ten kažkokia profė, nežaidžiu su jom, o dirbu  Šiaip nepasakyčiau, kad pas mus visi puikiai dirbtų ir gautų gerus labai pažymius, tai man ir keista, kad kažkas viską sugeba, nebereikia to mokytis, tobulintis.

Žinutė parašyta: 2009-05-12 16:52:21 | Nuoroda
Louris rašė:
Saulėgrąža rašė:
Bet šiaip noriu kažkokios kūrybiškos specialybės, visada buvau kūrybiška, bet pernelyg to nelavinau

Stulbinami panašumai mūsų   Aš iš pradžių buvau pagalvojęs, kad toliau imsiuos su programavimu ir būsiu vienas iš geresnių programerių, bet pagalvojau, kad ne man sėdėt prie to kompo ir kurt tas programas, kurias vistiek koksnors vaikiūkštis nuripins :] Tad ir užsimaniau kūrybiškesnio dalyko. 

Oj, tas programavimas... Pasiėmiau informatiką A lygiu, 10 klasėj neblogai sekėsi programavimas merginų grupėje, galvojau, gal visai nieko, reikia tobulintis. Atėjus į 11 buvau pilnom ašarų akim, iki kiek nebenorėjau to tęsti  Nei patiko, nei sekėsi, iš vis nervinti pradėjo. Šaunu, kad kažkam tai sekasi

Žinutė parašyta: 2009-05-12 21:41:38 | Nuoroda

Jei norit pagerinti mano rezultatą, tai galit rašyti tokį rašinį!

Na čia ir įdomiai. Taigi, puiku, kad teskto suvokimą padarė gerai ir dėl to gavo gerą įvertinimą. Bet juk teksto suvokimas irgi yra sunki dalis! Man dar sunkesnė gal net. Juo labiau, kai laiko tiek mažai skiriama. Tai nemanau, kad tokį rašinį reikėtų rašyti. Čia nebent vertintojams nuotaiką pakelt  nes jis totaliai skiriasi nuo rašinio. (Patiko, kad tiek daug meno, kultūros pavyzdžių  yra).

Aš kažkaip jau vis labiau linkstu prie rašinio  aišku, žiūrėsim pagal temas ir tekstukus.

Žinutė parašyta: 2009-05-12 21:46:00 | Nuoroda
aiste18 rašė:
dainius.... rašė:
aiste18 rašė:

O gal turite tokiu minciu, kurios bet kokiam samprotaujamame rasinyje tiktu?:) puiki iseitis pasiremti kulturine patirtimi, as jau turiu keleta minciu, kurias bet kokiam rasinyje pritaikyciau

Vat gera klausima uzdaviai jis man neduodavo ramybes tad nusprendziau rasyti (gal but) interpretacija, taciau dar neatsisakau  galimybes rasyti ir rasini. tad informacija apie ta ir ta mane labia domina. O gal galetum parasyti kokiu tu ten kelis tuos kurinius turi kur tikdu daugumai…:d

Na, pavyzdziui A.DE.SENT-EGZIUPERI : "tikrasis grozis nematomas", H.K.ANDERSENAS : "pasaulis pilnas stebuklu". siaip manau, kad duos kazka su Lietuvos tukstantmeciu, tad neblogai butu ismokti J.Strielkuno minti : "Lietuva-ugnis, kuria kurenam/ir kurioj sudegsime visi."

Bet kaip tik gali neduot su tūkstantmečiu. Be to ir šiaip buvo daug konkursų rašinių su tuo tūkstantmečiu. Nu bet reikės vistiek pasižiūrėt, ką rašiau. Būčiau nieko prieš ir už tokią temikę.

Žinutė parašyta: 2009-05-12 21:47:12 | Nuoroda
Karalaitė rašė:

Tai aišku, kad yra vertinimo instrukcija, bet pagal ją gaunasi, kad rašinį geriau rašyt, na net nzn kaip paaiškint.

Pagal taškus ar pagal ką čia taip sprendi? Reikia pasiskaityti instrukciją vėl.

Žinutė parašyta: 2009-05-13 22:14:23 | Nuoroda
mindgrinder rašė:
Louris rašė:
Saulėgrąža rašė:
Bet šiaip noriu kažkokios kūrybiškos specialybės, visada buvau kūrybiška, bet pernelyg to nelavinau

Stulbinami panašumai mūsų   Aš iš pradžių buvau pagalvojęs, kad toliau imsiuos su programavimu ir būsiu vienas iš geresnių programerių, bet pagalvojau, kad ne man sėdėt prie to kompo ir kurt tas programas, kurias vistiek koksnors vaikiūkštis nuripins :] Tad ir užsimaniau kūrybiškesnio dalyko. 

Nu įdomu, kas čia per žmonės sustos, įdomu...

Panašu į nelabai malonų komentarą