Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-03-13
18:16:32
| Nuoroda
Sveiki! Ir ash labai noriu i vet. medecina gerai, kad nereikia tos xemijos daug zinoti, o tai man sunku su ja (nezinau ar ishvis ja ishlaikysiu ) ir gerai, kad su biologija draugauju, rekia kazkaip kuo geriau ishlaikyti... velnias, kaip tingiu mokytis |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-14
21:29:23
| Nuoroda
Atvirųjų durų diena organizuojama 2009-04-08 11val. centrinio pastato I-oje auditorijoje |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-09
01:09:18
| Nuoroda
Aha , ash taip pat pripratus prie bemiegiu naktu, sunkaus mokslo. Tikiu, kad bus dar sunkiau, bet nuo 12 metu noriu buti veterinare ir viska ishtversiu (manau kaip ir visi kas is tikruju nori istot i LVA) Matau visi kas laike chemijos mokyklini egzamina puikiai ishlaike. Sveikinu! |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-09
19:15:15
| Nuoroda
Prashom, mano skype - margo017 |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
15:18:49
| Nuoroda
As tai rasysiu vet. medicina valstybes finansuojama ir mokama, ir turbut daugiau nieko nerasysiu, nes nieko daugiau kaip ir nenoriu (na, noreciau studijuoti dar orlaiviu pilotavima, bet nelaikiau matematikos, o fizikos ishvis nesimokiau 2 metus) O apie kineziterapija galvoju ta pati ka ir vititita |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
19:46:40
| Nuoroda
Tikrai, as taip pat buvau atvykusi i atviru duru diena ir visai uzmirsau apie tai Aciu, kad pasakei, tada gal ir tikrai reiketu uzrasyti kitas LVA specialybes.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-27
01:08:08
| Nuoroda
Na, ziuriu nuotaikos tikrai nekokios po rezultatu paskelbimo.. Zinokit, net susinervinau skaitydama jusu diskusijas xD As is chemijos gavau 19 (dziaugiuosi kad isvis islaikiau xD), o bio tik 51 (taip pat tikejausi daugiau, bet kazkodel pas dauguma blogiau nei turejo buti ). Na i valstybes finansuojama vieta man net nesvajoti, bet i mokama tikiuosi… O jeigu ir neistosiu, tai bandysiu kitamet, nes juk daugiau nieko nenoriu. Svarbiausia nenuleiskit ranku ir ne praraskit vilties. Tikiu, jei is tikruju norit, tai pasieksit savo tiksla |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
22:22:55
| Nuoroda
Na, as turiu 16,06. Vis dar tikiuosi i mokama, o i vf abejoju… Dabar, kai jus papasakojot apie tuos medikus, tai net kazkaip baisu pasidare, kad tik is tikruju ju cia nepriplustu xD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
22:54:32
| Nuoroda
As dar prasyma nepateikiau. Po isleistuviu, kai gausiu atestata, eisiu pateikti prasyma ir iskart uzregistruosiu dokumentus |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
18:54:07
| Nuoroda
Kai padavet prasyma ir uzregistravot dokumentus, jums turejo duoti registracijos pazyma. Toje pazymoje yra „Prasymo registracijos Nr.: ***** (penkiazenklis)”. Ieje i lamabpo.lt paspaudziat „LAMABPO duomenu baze, tvarkarascio redagavimas” ir ten ivesit savo duomenis, na ir viskas. Tikiuosi supratot ka cia prirasinejau xD O del saules ta pati galiu pasakyti. Dziaugiuosi, kad dar yra tokiu kaip ash xD Myliu ziema, bet paskutiniu metu Lietuvos ziemos visai manes ne dziugina..
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-16
20:40:26
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
man tai nieko ten nedavė. Aš nuėjau į LVA, padaviau prašymą, atestato kopiją, paso kopiją, man davė tokį lapuką mažą ant kurio buvo parašyta banko sąskaita, aš nuėjau į banką ir užpildžiau blanką, sumokėjau 80 lt, ir šiandien paskambinu į LVA, sako nepervesti pinigai, tai dabar rytoj teks vežt tą čekį specialiai... o jokio lapo man nedavė kai užpildžiau dokumentus. Nesuprantu, Tu dar ne buvai sumokejusi, bet Tau prieme prasyma ir uzregistravo dokumentus? KurStoti zurnale parasyta, kad pateikiant prasyma i registruojant dokumentus reikia tureti sumoketos studiju imokos kvita. Nezinau, gal ten LVA savaip daro as tai viska Vilniaus Pedagoginiame Universitete dariausi.. Tikiuosi viskas susitvarkys pas Tave Rytoj, kai nueisi i LVA paklausk apie registracijos pazyma, turetu duoti.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-18
12:07:22
| Nuoroda
Aha, pas mane visi balai kaip ir turi buti, tik vet. maisto saugos parasytas mazesnys. Paskaiciavus supratau, kad jie paeme uzsienio kalbos metini pazymi mazesni.. Nesuprantu, kokios ten varnos skaiciuoja ta KB Vaziousiu i univera, viska issiaiskinsiu. Gal tai mazai ka ir pakeis, bet negaliu taikytis su tokia neteisybe.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-18
13:29:14
| Nuoroda
Na va, buvau universitete ir jie ten labai nustebo, kad neteisingas KB. Paskambino i LVA, viska paaiskino ir LVA pasake, kad zino apie klaidas ir jas istaisys. Taigi, jeigu iki pirmadienio jie neistaisys, galima bus paduoti apeliacija del KB (apeliacijos del KB turi buti pateiktos iki liepos 20d, 16val.). Turbut taip pat ir kituose universitetuose.. Taigi, tikekimes, kad viska istaisys |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
19:02:28
| Nuoroda
Markiziene rašė:
O tai butina vaziuoti i univera/kolegija norint pasakyti apie tuos KB?As neturiu galimybes nuvaziuoti... Negalima kokiu el.pastu ar kaip?? Nemanau, kad reikia vaziuoti, nes kai jie paskambino i LVA jie neprase mano pavardes ar prasymo registracijos numerio, jie tiesiog pasake, kad zino apie klaidas, tai yra apie visas klaidas. Bet cia tik LVA, taigi galite tiesiog paskambinti i tuos universitetus kurie jums paskaiciavo neteisingus KB ir jeigu jie pasakys, kad tai istikruju neteisingi balai, bet jie neistaisys ju iki liepos 20d. tai reikes paduoti apeliacija ta pacia diena iki 16val. (apeliacijos turi buti pateiktos rastu aukstosios mokyklos, kurioje registruoti dokumentai, priemimo komisijai) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
10:06:10
| Nuoroda
Justuole rašė:
Beje, kai jau reiks vaziuoti į LVA(pirmiau įstojus), tai gal žinot, kokius dokumentus reiks pristatyti? Reikia tureti: pasa arba tapatybes kortele; brandos atestata ir jo prieda; 3 fotonuotraukas (3x4) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
10:29:05
| Nuoroda
Justuole rašė:
O ar reikia, kad atestatą patvirtintų notaras, ar nebūtina? Ir gal žinai (ar kas kitas), kada vežti dokumentus dėl bendrabučio, čia gal prašymą kokį rašyti...ir kokių tada dokų prireiks? KurStoti parasyta taip, reikalingas brandos atestatas ir jo priedas arba kitas vidurini issilavinima liudijantis dokumentas (originalai), arba notaro ar aukstosios mokyklos vadovo igalioto asmens priemimo komisijoje patvirtinti nuorasai (iteikti) Apie bendrabucius nieko nezinau, bet galesite paklausti, kai nuvesite dokumentus del priemimo |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
10:50:26
| Nuoroda
Prashom |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
14:55:45
| Nuoroda
dandelion rašė:
i maisto sauga imamas kaip ir i visa kita biomedicina chemijos arba matematikos metinis pazymys,o ne uzsienio kaip pas mus taisyklese prasyta,paaiskino teta is LVA Na istikruju… Paskambinau siandien dar karta i LVA ir jie pasake “Nesijaudinkite, taip ir turi buti”. Tai nesuprantu, kodel jie taip padare..? Galejo nors savo tinklapyje ka nors apie tai parasyti, perspeti.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
14:41:44
| Nuoroda
Na jooo… Nervai tai tikrai nelaiko, o kai perskaiciau ta straipsni (www.delfi.lt/news/daily/lithuania/article.php?id=23220951 ) tai isvis bloga pasidare.. Tas laukimas, ar istojai ar ne, dar blogesnis negu koks egzaminas xD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
23:04:17
| Nuoroda
Negaliu patiketi… Patekau i vet. medicina vf xD Sveikinu visus!!! Tuoj numirsiu is dziaugsmo xD seniai buvau tokia laiminga XD Turbut buvau viena is paskutiniuju patekusiu i vf vieta (mano balas 16,06) |