Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
22:01:41
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
Taigi, pirmadienį važiuoju į LVA, prašau patikslinti ko man reikės: atestato ir atestato priedo, tapatybės kortelės, trijų nuotraukų, o ko dar? Jei netvarkau dokumentų dėl bendrabučio. O dėl stipendijos reikia šeimos sudėties algos vidurkio ir pan? O būtina dabar dėl stipendijos tvarkytis? nes mano tėtis užsieny tai neišeis dabar paimt tos pažymos dėl algos... Nieko daugiau nereikia, isskyrus tuos dalykus kuriuos is pradziu isvardijai (atestato ir atestato priedo, tapatybės kortelės, trijų nuotraukų (tiesa sakant man paeme tik 2 nuotraukas)). Del stipendijos reikes tik uzpildyti tokia sutarti su banku del korteles, kur tie pinigai bus siunciami |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-26
22:25:21
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
ačiū pagaliau kažkas atsakė o tai ką ten rašė apie gyvenamos vietos deklaraciją, šeimos sudėtį ir pan? kam visa tai? vis dėlto rašysiu į bendrabutį. Ten duos kažkokį prašymą užpildyt ir viskas? As del bendrabucio nieko ne pildziau, bet mano drauge pilde ir ji taip pat neturejo nieko isskirus tuos dokumentus kurie reikalingi priemimui iforminti, taigi turbut daugiau jokiu dokumentu nereikia (bent kol kas) |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-15
23:12:27
| Nuoroda
Radau 2009/2010 m vet. medicinos I kurso mokymo grafika - www.lva.lt/data/studentai/vf/MG-VM/VM-Mokymo-grafikas-2009-2010-1-kursas.pdf |