Vartotojo dorido pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-10 15:10:18 | Nuoroda

12. Maršalo planas numatė:
A išplėsti JAV politinę įtaką Korėjoje ir Vietname;
B padėti atstatyti Antrojo pasaulinio karo nuniokotas Europos valstybes;
C stabdyti komunistinių idėjų plitimą Lotynų Amerikoje;
D sustiprinti politinius santykius su Varšuvos pakto valstybėmis.

B?

Žinutė parašyta: 2009-06-10 15:11:46 | Nuoroda

19. Kurio Ministro Pirmininko vadovaujama Lietuvos vyriausybė 1920–1940 m. valdė
ilgiausiai?
A Antano Merkio.
B Augustino Voldemaro.
C Juozo Tūbelio.
D Mykolo Sleževičiaus.

D?

Žinutė parašyta: 2009-06-10 15:14:02 | Nuoroda
Miss_G rašė:
dorido rašė:

19. Kurio Ministro Pirmininko vadovaujama Lietuvos vyriausybė 1920–1940 m. valdė
ilgiausiai?
A Antano Merkio.
B Augustino Voldemaro.
C Juozo Tūbelio.
D Mykolo Sleževičiaus.

D?

D :) Tikiuosi :D

rinkaus D persona, nes labiausiai girdetas buvo

Žinutė parašyta: 2009-06-10 15:14:50 | Nuoroda

24. Pagal 1992 m. Lietuvos Respublikos Konstituciją Lietuvos banko valdybos pirmininką
skiria:
A Lietuvos banko valdyba;
B Seimo Finansų ir biudžeto komitetas;
C Seimas Respublikos Prezidento teikimu;
D Vyriausybė Ministro Pirmininko teikimu.

C?

Žinutė parašyta: 2009-06-10 15:23:48 | Nuoroda
Nepyk rašė:

Mano atsakyma:

1c 2a 3d 4b 5c 6c 7c 8d 9d 10a

11b 12b 13a 14a 15c 16d 17d 18b 19b, bet turetu buti c 20b, bet turetu buti c

21c 22c 23d 24c 25d

Aisku cia tik mano nuomone :D

mano:

1b 2a 3d 4b 5d 6c 7c 8a 9d 10a 11c 12b 13a 14b 15c 16d 17d 18b 19d 20a 21c 22c 23d 24c 25d

Žinutė parašyta: 2009-06-10 15:27:23 | Nuoroda

20. Kuri valdymo sritis 1924–1938 m. priklausė Klaipėdos krašto autonominės valdžios
organų kompetencijai?
A Krašto apsauga.
B Pašto ir telegrafo valdymas.
C Sveikatos apsauga ir švietimas.
D Uosto valdymas.

?

Žinutė parašyta: 2009-06-10 15:28:22 | Nuoroda

14. Kuris iš šių reiškinių būdingas 1926–1939 m. Lietuvai?
A Atidaryta pirmoji oro susisiekimo linija.
B Įvestas privalomas vidurinis mokymas.
C Pastatyta Kauno hidroelektrinė.
D Pradėjo veikti Kauno Operos teatras.

ir paskutinis kuris nesutapo su Nepyk parasytais ats

Žinutė parašyta: 2009-06-10 15:40:34 | Nuoroda
Nepyk rašė:

Pirmoji oro linija parašyta pas mani sasiuvini 1938

50 procentu testiniu bus teisingi :))))

Žinutė parašyta: 2009-06-10 16:08:40 | Nuoroda
Džastė rašė:

Praeitais buvo 21t.. Labai tikiuosi, kad šiemet nekils, o dar nukris. :s

siemet bus kaip uzpernai panasiai ~18 speju

Žinutė parašyta: 2009-06-10 16:14:14 | Nuoroda
satkutis rašė:

o klausykit kas buna jeigu nesurasai atsakymu i gala testo? pamirsau visai. :)

siaip vykdytojai sake kad neuzskaitys tada testiniu atsakymu, bet is tikro tai jie skirti tik jei keiti atsakyma ar kazkas tokio, nemanau kad -20tsk uz tai kad nesurasei

Žinutė parašyta: 2009-06-10 16:15:05 | Nuoroda
satkutis rašė:

taip ziauriai? ka tipo niekada tokiu atveju nebuve? negali pasigailet ? :)

uzskaitys, pirmi metai kai gale tokius dalykus reik pildyt.

Žinutė parašyta: 2009-06-10 16:22:59 | Nuoroda
Matass rašė:

Kurioje eilutėje abu išvardyti valdžios veikimo principai funkcionuoja šių dienų
Jungtinėje Karalystėje?
A Daugiapartinė sistema, tautos suverenitetas.
B Įstatymų viršenybė, monarchinis suverenitetas.
C Tiesioginė demokratija, frakcijų veiklos draudimas.
D Valdžių padalijimas, atstovaujamoji demokratija.

d

Žinutė parašyta: 2009-06-11 14:17:17 | Nuoroda
Vilou rašė:

Tai dabar gal yra kitaip, o pagal konstitucija tais laikais buvo tokia sistema. Anyway, blogas mano sitas.

Surinkau 15 tsk is 25. Savo klaidas visas zinau. Panasiai ir galvojau, kad surinksiu. Pateikti atsakymai yra geri.

the same. irgi 15 is 25.

Žinutė parašyta: 2009-06-12 13:53:38 | Nuoroda

nepatvirtinta vis dar ta peticija

Žinutė parašyta: 2009-06-13 18:06:45 | Nuoroda

Laikiau 5 egzaminus. Taigi, apie kiekviena trumpai:

1. Lietuviu VBE - beveik nesiruosiau isvis, pasikartojau tik funkcinius stilius. rasiau rasini "ar dora prisidengti kauke?", atrodo visai neblogai sekes. bet rasiniu temos buvo sunkesnes nei interpretaciju opcijos, tad bendram lygy sunku prognozuoti, kaip bus. Pamates teksto suvokima, pagalvojau levakiskas kazkoks, taciau visai idomus pasirode, tik va klausimai sukti gan, bet laiko uzteko. Tikiuos ~60-80%. Siaip tikejaus sunkesnio lietuviu egzamino.

2. Informatikos MBE - nieko nesiruosiau, kadangi jauciaus pakankamai stiprus toj srity, ir, beje, gi ne valstybinis, o visgi mokyklinis. Testas ir 2 praktines uzduotys praejo be nesklandumu. Tikejaus 9 ir gavau 9. :)

3. Matematikos VBE - is visu egzaminu ruosiaus labiausiai, taciau be reikalo. Egzaminas pasirode labai lengvas, prireike tik elementariausiu ziniu. Taciau pridariau zioplumo klaidu. Tikiuos 70-90%.

4. Anglu VBE - isvis nieko nesiruosiau. Taciau siek tiek nepasiseke man, ne per geriausia savijauta ta diena buvo, galva skaudejo, nesiseke isgirst, tad listening'as nekaip praejo. Reading'o temos nepatiko, galejo NEC kazka geresnio parinkt. Taciau atsigriebiau per Use of English ir rasinius visai neblogai parasiau. Tikiuos 50-80%. Nes daug kas sneka, kad lengvas, tad kartele auksta turetu but. Siaip man pasirode sunkesnis nei pernais, lengvesnis nei uzpernais. Toks viduriukas. Tad sunku prognozuot.

5. Istorijos VBE - sunkus, nekorektiskas, labiau primene lietuviu kalbininku sudaryta teksto suvokima. Ruosiuos nedaug, esminiu dalyku egzamine neisvydau - nusivyliau. Testa atmetimo budu dariau, aisku buvo keletas lengvu klausimu, taciau kiti- tragiski. Teko nemazai speliot. Kiek  ziurejau atsakymo variantus, tai siek tiek daugiau nei puse teisingu turetu but. Saltinius is pradziu sekesi neblogai, taciau kai priejau partizanus, sekme nusisuko. Nezinia kaip bus. Tikiuos 60-80%. Nes kartele turetu krist.

Žinutė parašyta: 2009-06-13 18:12:18 | Nuoroda
EzoTao rašė:

Kadangi man visi egzaminai buvo sunkūs ir įtempti, aš galiu tai atvirai teigt :)))

na, kiek pastebejau, mes tuos pacius laikem, tik as plius informatikos MBE. Bet teigt kad visi sunkus ir itempti negaleciau. Matiekos - lengvas, daug kas anksciau isejo. Anglu - puse velnio,nebuvo labai sunkus. Lietuviu - apie si neverta net kalbet, cia jau kaip kam. Sunku isvis apie lietuviu egzamina sneket, nes nezinia yra totali, nuo vertintoju priklausys. Istorija - va sitas tai tikrai itemptas ir sunkus buvo.

Žinutė parašyta: 2009-06-13 18:59:07 | Nuoroda
Leeee rašė:

man tj wiskas nznia,jau nusibodo laukt,tas laukimas jau nerwus wisus suedena ok pazesim kokie rezai bus,siaip metiniai tj geri isejo,bet gaila kad jie nelb reiksmesmturi ir swarbiausia egzzai,nes tikrai pridariau zioplu klaidu,kokiu nkd nedarau beweik,nesamone

taip dazniausiai ir buna :) kai labiausiai reikia - pakisa zioplos klaidos

Žinutė parašyta: 2009-06-16 23:38:55 | Nuoroda

Iskilo klausimas. Nes keiciasi tvarka is "16" i "16+16". Tarkim, surasau studiju 6 programas i universitetams skirta sarasa ir 6 i kolegijoms skirta sarasa. Anksciau budavo vienas bendras, neistojai i pirma nurodyta, istojai i antra, apatiniu net neziuri. Tai jei tarkim i bendra buciau rases pirmu prioritetu i VU(univieras), antru i VK(kolegija), treciu i SU(univieras), ketvirta SK(kolegija).

Tai dabar atrodytu taip:

Universitetams skirtas sarasas:
1)VU 2)SU

Kolegijoms skirtas sarasas:
1)VK 2)SK

Ir mano konkursinis balas tenkina i 2 numeriu pazymeta SU ir 1 numeriu i VK, tai i kuri istojau?

Žinutė parašyta: 2009-06-17 14:12:36 | Nuoroda
R.V.U. rašė:

Kaeras, nedezinformuok abiturientų. Paistai kažkokias nesamones.

Pas tave sąrašiukas toks: universitetai: 1) VU 2) SU ; kolegijos: 1) VK 2) SK. Tavo balas gali tenkinti net ir pirmu numeriu pažymėtą VU ir pirmu numeriu pažymėtą VK ir gali įstoti į VK, jei nori. Paprasčiausiai kai bus kvietimas studijuoti į universitetus (liepos 22 d.), tau reikėtų įforminti priėmimo dokumentus (nuo liepos 24 d. iki liepos 30 d.), tai tu paprasčiausiai jų neįformink. Kvietimas studijuoti kolegijose bus liepos 28 d., o įformint priėmimo dokumentus kolegijose gali nuo liepos 30 d. iki rugpjūčio 4 d. Taigi jei įstoji ir į universitetą ir į kokią kolegiją, gauni kvietimus ir iš ten ir iš ten ir tada įsiformini dokumentus kur nori.

aisku. dekui uz info. :) sunku pasakyti, kaip geriau. senoji tvarka manau geresne buvo.

Žinutė parašyta: 2009-06-17 14:15:03 | Nuoroda
PsicLt rašė:
V3rSus rašė:
dorido rašė:

Ir mano konkursinis balas tenkina i 2 numeriu pazymeta SU ir 1 numeriu i VK, tai i kuri istojau?

Įstojai į ŠU

Nekniskit proto :) Jei istojot i univera, galit nepasirasyt sutarties ir laukt kolegiju rezultatu. Nieks jusu nevers i univera stot.

chi.. tai db vel gaunas, puse uz tai, kad tikrina univieru sarasa, ir jei istojai neziur kolegiju ir puse uz tai, kad gali nepasirasyt ir laukt kolegiju saraso patvirtinimo.