Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
16:19:02
| Nuoroda
pizda D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
16:20:33
| Nuoroda
tai as ir nedaug, bet visvien...pini o man dar parkeris is ranku iskrito ir taip rasalo siek tiek uztisko ant to lapo DDD zodziu, dar paklausiau tu vykdytoju ka daryti sako nk cia tokio baisaus....:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
16:27:56
| Nuoroda
nu jo nesamone, bet esu 100proc garantuota, kad CO2 H2O ATP tokias galima trumpinti, dar vakar konsultacija buvo ir mokytoja, kuri taiso egzus sake, kad galima trumpinti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
13:48:30
| Nuoroda
man pilva suka :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
13:50:42
| Nuoroda
siandien isbraukta diena is gyvenimo;D sitiek laukimo nei nesitikiu geru rezu, blemba nei valgyt is to jaudulio niena :"D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:24:43
| Nuoroda
91 procentukas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
11:18:45
| Nuoroda
paskambinau i mokykla ir as jiem tiik pasakiau kad jau yra rezai;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:14:33
| Nuoroda
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
VU kineziterapija ) gal atsiras busimu kolegu? Koks tavo KB buvo? o kur tu Biluciuke istojei? Įstojau į VU ekologija vf. Ją rašiau po kineziterapijos ;D as as as i vu kineziterapija ;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:16:52
| Nuoroda
biluciuke rašė:
dcowile rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
VU kineziterapija ) gal atsiras busimu kolegu? Koks tavo KB buvo? o kur tu Biluciuke istojei? Įstojau į VU ekologija vf. Ją rašiau po kineziterapijos ;D as as as i vu kineziterapija ;DDD O koks tavo KB buvo? ;DD 18,56 istojau i vnf |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:20:42
| Nuoroda
biluciuke rašė:
dcowile rašė:
biluciuke rašė:
dcowile rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
biluciuke rašė:
I.R.;) rašė:
VU kineziterapija ) gal atsiras busimu kolegu? Koks tavo KB buvo? o kur tu Biluciuke istojei? Įstojau į VU ekologija vf. Ją rašiau po kineziterapijos ;D as as as i vu kineziterapija ;DDD O koks tavo KB buvo? ;DD 18,56 istojau i vnf Ech, visi į tą vnf. Man taip įdomu su kokiais KB žmonės į vf įstojo ;D Mano klasiokė tarp kitko irgi į mokamą kineziterapiją VU įstojo, tai bendradarbiausit. aciu dievui, radau pagaliau bendraminciu;]]]] ryt jau varau i vilniu, sutarti pasirasyti;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:24:05
| Nuoroda
hi, ieskau, kas istojo i VU kineziterapija ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:14:11
| Nuoroda
I.R.;) rašė:
dcowile rašė:
hi, ieskau, kas istojo i VU kineziterapija ;DD matau ir tu ieskai per visokius forumus:D as tai nieko daugiau nerandu, kazkokie visi pasyvus arba ne ten ieskau:D tai dviese vis geriau ;DD tu irgi ane kineza istojai? i nemokama? |
||
Žinutė parašyta:
2011-02-14
18:06:18
| Nuoroda
na apie vu tai galiu pasakyti tik tai, kad man ten tikrai super ir smagu, mokslas idomus, patinka yra ka pasimokyti, bet yra daug idomiu dalyku, siaip i kinezi bent jau siais metais kai stojom prieme 48 zmones ir keturi is ju nemoka uz moksla, nemoka tie zmones su labai aukstais balais, kurie butu istoje i medicina ir kt spec. siaip kiti likusieji moka uz moksla virs 5stukiu ir nusivylimas tame, kad vadoveliu kuriu reikia negauni, neturi net is ko mokytis, o per kai kurias paskaitas net nespeji uzsirasyti, na bet cia jau tikras studijavimas kaip sakant siaip stojant galima laikyti chemija arba matieka, bet butinai lietuviu ir biologija. o del pamoku, tai nesukit sau galvos, niekas neziuri per daug ar tu psichologija ar geografija pasiemei....siaip svarbu egzus islaikykit gerai, o tie pazymiai nelb svarbu. viska padaro egzo rezai, jeigu egza blogai islaiket tai tie pazymiai tikrai negelbes, o jei egza islaiket virs normos tai gal gal tas geresnis pazymis kokios ltu ir padidins stojimo bala ;]] |
||
Žinutė parašyta:
2011-02-14
18:15:03
| Nuoroda
sprikta rašė:
vakar buvau LItexpo, tai susidariau nuomonę, kad lengviau studijuoti kmu, bet idomiau vu na as pati studijuoju vu, kineziterapija, tai del idomumo idomu, bet kiek laiko tas idomu buna kai reikia mokytis, tai patikekit......tada pradedi galvoti kam as i ta durnyna stojau nes yra daug tokiu dalyku kur labai sunku mokytis ir suprasti, anatomija....kalt kalt kalt, bet idomu fiziologija, biochemija..... ir t.t. kmu lengviau tame, kad ten yra problmenins mokymas....mokaisi ciklais, o ne sesijomis. nes cia vu per sesija mirt gali bet atlaikai ir viskas. nors nuo rugsejo men prasideda mokslai rimti, bet siaip per sesija sunku buna, bet uztat atostogu normaliai turim bet rinkites univera ne pagal idomuma kazkoki, nes medicina visur idomi yra, ir nesirinkit va ten lengva cia sunku..tiesiog rinkites pagal univero destomu dalyku kokybe...kokios priemones taikomos destant dalykus, ar yra daugiau praktikos ar tik sausa teorija....o ar lengva ar sunku tai cia sunku pasakyti....manau cia visur vienodai sunku |
||
Žinutė parašyta:
2011-02-14
18:16:46
| Nuoroda
Žydrūnė. rašė:
Norėjau paklausti, mediciną geriau studijuoti Kaune (LSMU) ar Vilniuje (VU)? Būtų įdomu sužinoti jūsų nuomonę. VU ;] |