Vartotojo Karalaitė pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-16 10:34:28 | Nuoroda
Miss_G rašė:

Dar karta paklausiu nesamones, nes labai nenoriu ieskoti po visa tema. Kai nesi atestata tai reikia tesiog paprasta jo kopija ir viskas? Jokiu notaru? :D

taip reikia tik paprastos kopijos

Žinutė parašyta: 2009-07-16 10:44:02 | Nuoroda

lama.bpo galima prisijungtiten gali pasitikrinti ar tikrai teisingi tavo duomenys

Žinutė parašyta: 2009-07-16 18:15:27 | Nuoroda
MissixX rašė:
Karalaitė rašė:
MissixX rašė:

Sweiki.ar yra daugiau norinciu stot i VIV'a? su kokiais balais? pati tikuos istot nes tik si vienintele sritis traukia:))

aš savo prašyme taip pat rašiau VIV mano balas 19,12

O kelintu nr rasei?

11 vf, o 12 mokamao tu? aš labai bijau čia stoti nes nenoriu matemotikos, bet šeip įdomi studijų programa man atrodo

Žinutė parašyta: 2009-07-16 18:25:42 | Nuoroda

aj aš labai kvailai parašiau, 1.tspmi vf 2.tspmi m 3. teise vf 4. teise m 5. istorija vf 6. istorija m tada taip pat su leidyba, kultūros istorija ir antropologija, tada tik viv, o galiausiai mru kelias specialybes parašiau, o kaip tavo sarašiukas? 16 vietų prirašei?

Žinutė parašyta: 2009-07-16 18:50:27 | Nuoroda

žinau, kad anksčiau buvo galima pereiti, o kaip dabar bus tai nenumanau, o koks tavo KB ?

Žinutė parašyta: 2009-07-16 18:57:12 | Nuoroda

Tai tavo tikrai nemažas, o pas mane 18,92 arba 19,12 tai tikiuosi nors į mokama įstoti

Žinutė parašyta: 2009-07-16 19:21:06 | Nuoroda
MissixX rašė:

na viskas priklauso kiek geresniu balu yra,bet tavo tikrai neprasti.o kaip suprast ta tavo pirmaji nr? as tj tik vf rasiau nes litu tj niekaip nesukrapstyciau:D o prasyma tik ryt vesiu.paskutine diena.reik tiketis jog nepaveluosiu.o tj butu

pirmas nr tai politikos mokslaioj tikrai nepaveluosi juk dar šeštadienį iki 15 val galima vežti prašymus

Žinutė parašyta: 2009-07-16 19:27:20 | Nuoroda
MissixX rašė:
Karalaitė rašė:
MissixX rašė:

na viskas priklauso kiek geresniu balu yra,bet tavo tikrai neprasti.o kaip suprast ta tavo pirmaji nr? as tj tik vf rasiau nes litu tj niekaip nesukrapstyciau:D o prasyma tik ryt vesiu.paskutine diena.reik tiketis jog nepaveluosiu.o tj butu

pirmas nr tai politikos mokslaioj tikrai nepaveluosi juk dar šeštadienį iki 15 val galima vežti prašymus

tu tikra del to??? as galvojau kad ryt paskutine na kadangi penktadienis.jau suplanavau kelione anksti ryta:D

tai kad iki 18d. 15val taip visur parašyta, nors dar pati pasižiūrėk

Žinutė parašyta: 2009-07-16 19:36:16 | Nuoroda

tai aiškunuveši ir beliks laukti atsakymų

Žinutė parašyta: 2009-07-16 19:42:56 | Nuoroda

aš iš ukmergės, tai vilnius netolio tu bendrabuti nori gyventi ar buto ieškosi? o kodėl vilnius netraukia?

Žinutė parašyta: 2009-07-16 20:15:54 | Nuoroda

aš taip pat neturiu ten daug pažistamų, bet kažkaip traukia mane šis miestasklaipėda labai mielas miestas, bet studijų programų pasirinkimas vilniuje daug įvairesnis

Žinutė parašyta: 2009-07-16 20:38:18 | Nuoroda
tituska rašė:
LietuviaiGarbinaZalti rašė:

ar kam nors pakeitė studijų įmoką iš olt į sumą , kurią sumokėjote? Gal žinote kokių naujienų apie tai?

Nepakeite, skambinau, sake sistema uzluzusi.

nesakė, kada turi susitvarkyti?

Žinutė parašyta: 2009-07-16 20:44:17 | Nuoroda
tituska rašė:
Karalaitė rašė:
tituska rašė:
LietuviaiGarbinaZalti rašė:

ar kam nors pakeitė studijų įmoką iš olt į sumą , kurią sumokėjote? Gal žinote kokių naujienų apie tai?

Nepakeite, skambinau, sake sistema uzluzusi.

nesakė, kada turi susitvarkyti?

Apie tai nieko neuzsimine, as skambinau i KTU priemimo komisija, klausiau, ka man tokiu atveju daryti, sake ramiai laukti treciadienio ir e\nesinervinti.

tai ir man ta pati sake, bet galėtų ir susitvarkyti tada ramiau būtų

Žinutė parašyta: 2009-07-16 20:47:58 | Nuoroda

kiek aš skambinau taj jie tikrino ir sakė, kad konkurse dalyvauju, o jei kas nors nutiks tai jie man praneš

Žinutė parašyta: 2009-07-16 20:53:22 | Nuoroda

neturėtų, bet dažnai būna

Žinutė parašyta: 2009-07-17 11:12:30 | Nuoroda

pas mane tai jau viskas susitvarke ir rašo 150lt tai pažiūrėkit gal ir pas jus viskas gerai

Žinutė parašyta: 2009-07-17 13:41:06 | Nuoroda

lama.bpo įvedęs savo registracijos nr. pamatysi kur įstojai, gali ir į e-mail atsiųsti pranešmą, bet kaip man sakė tai ne visiems atsius

Žinutė parašyta: 2009-07-17 14:03:42 | Nuoroda
Muf Muf rašė:
Karalaitė rašė:

pas mane tai jau viskas susitvarke ir rašo 150lt tai pažiūrėkit gal ir pas jus viskas gerai

Durnas klausimas, bet koks prisijungimo linkas? Ar reikia registruotis?

kai nešei dokumentus tau turėjo duoti registracijos lapą ir ten yra kodas kurį suvedus gali savo pasirinkimus pamatyti lama.bpo

Žinutė parašyta: 2009-07-17 14:07:03 | Nuoroda
Muf Muf rašė:
Karalaitė rašė:
Muf Muf rašė:
Karalaitė rašė:

kai nešei dokumentus tau turėjo duoti registracijos lapą ir ten yra kodas kurį suvedus gali savo pasirinkimus pamatyti lama.bpo

Na taip... Bet.. Kur jį vesti, nerandu tam lamabpo? :D

bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html paskutinėje skiltyje įvesi tą koda

Žinutė parašyta: 2009-07-17 14:10:05 | Nuoroda
Muf Muf rašė:
Karalaitė rašė:
Muf Muf rašė:
Karalaitė rašė:
Muf Muf rašė:
Karalaitė rašė:

Na taip... Bet.. Kur jį vesti, nerandu tam lamabpo? :D

bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html paskutinėje skiltyje įvesi tą koda

Jau radau, dėkui :D

prašom