Vartotojo diosa922 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-02-08 12:55:55 | Nuoroda

sveiki,

kaip sekasi studijuoti? :) patinka?

as ir noreciau stoti cia, arba dar apie ku galvoju. bet visdelto esu kauniete ir traukia kaunas..

jei turit laisvo laiko brukstelkit kaip sekasi studijuoti, ar labai jau sunku ir ar patinka lkka :) 

Žinutė parašyta: 2010-08-03 11:48:12 | Nuoroda

Sveikos merginos :)

kaip dziaugiuosi uz jus, kad jus cia istojot.. :) as kitais metais bandysiu stoti, tad buti idomu suzinoti su kokiais balais istojot? koki jusu egzaminu rezultatai? :)

buciau labai dekinga uz sia informacija:)

Žinutė parašyta: 2010-08-08 15:43:41 | Nuoroda
Zahara rašė:
Sunney rašė:

kaip dziaugiuosi uz jus, kad jus cia istojot.. :) as kitais metais bandysiu stoti, tad buti idomu suzinoti su kokiais balais istojot? koki jusu egzaminu rezultatai? :)

Labas, džiugu, kad jau žinai, ką nori studijuoti. Mano konkursinis balas buvo 18,74. Egzaminų rezultatai nebuvo labai stebuklingi (iš nė vieno nesurinkau virš 90 %, daugiausiai - 89 iš anglų), tačiau metiniai pažymiai buvo geri ir jau iš anksto buvau apsiskaičiavusi, kokios mano galimybės gauti vf vietą. Kadangi lietuvių k. egzaminas sudaro 0,4 balo, užsienio kalbos - 0,2, istorijos -0,2 ir antros užsienio kalbos metinis pažymys - 0,2, tai buvau rami, kad įstosiu. Ką gi, ir įstojau.

Vienas patarimas - jei nusprendei studijuoti humanitarinius mokslus, jokiu būdu nesirinkt laikyti matematikos egzamino, ruošimasis jam atims marias laiko (nebent iš prigimties puikiai supranti tą matematiką). Sakau iš patirties - 11 klasėje kankinausi su matematika.

O šiaip - sėkmės Tau.

Aš nuo pat mažens mėgstu kalbas. Taigi jau seniai mąstau apie šią specialybę. 

matematikos tai aš sau b lygį laiminga sėdžiu, man niekad tikslieji nesisekė.

man lietuvių tai gerai sekasi, anglų sunkoka, bet eisiu papildomai tai gal ir išlaikysiu neblogai. tik tiek kad man neleido pasiimti antros užsienio kalbos, nes nesusidarė grupė ir jaučiu tas man numuš balų. bet viskas bus matyt kitais metais :)

dėkui už info :)

Žinutė parašyta: 2010-08-09 11:13:36 | Nuoroda
Zahara rašė:
Sunney rašė:
Zahara rašė:
Sunney rašė:

Labas, džiugu, kad jau žinai, ką nori studijuoti. Mano konkursinis balas buvo 18,74. Egzaminų rezultatai nebuvo labai stebuklingi (iš nė vieno nesurinkau virš 90 %, daugiausiai - 89 iš anglų), tačiau metiniai pažymiai buvo geri ir jau iš anksto buvau apsiskaičiavusi, kokios mano galimybės gauti vf vietą. Kadangi lietuvių k. egzaminas sudaro 0,4 balo, užsienio kalbos - 0,2, istorijos -0,2 ir antros užsienio kalbos metinis pažymys - 0,2, tai buvau rami, kad įstosiu. Ką gi, ir įstojau.

Vienas patarimas - jei nusprendei studijuoti humanitarinius mokslus, jokiu būdu nesirinkt laikyti matematikos egzamino, ruošimasis jam atims marias laiko (nebent iš prigimties puikiai supranti tą matematiką). Sakau iš patirties - 11 klasėje kankinausi su matematika.

O šiaip - sėkmės Tau.

Aš nuo pat mažens mėgstu kalbas. Taigi jau seniai mąstau apie šią specialybę. 

matematikos tai aš sau b lygį laiminga sėdžiu, man niekad tikslieji nesisekė.

man lietuvių tai gerai sekasi, anglų sunkoka, bet eisiu papildomai tai gal ir išlaikysiu neblogai. tik tiek kad man neleido pasiimti antros užsienio kalbos, nes nesusidarė grupė ir jaučiu tas man numuš balų. bet viskas bus matyt kitais metais :)

dėkui už info :)

Pagirtinas Tavo noras anglų mokytis papildomai ir tai, jog apskritai žinai, kas silpniau sekasi. Iki 12 klasės aš anglų toli gražu nemokėjau stebuklingai gerai, tačiau per metus susisteminau visas savo žinias ir supratau, kad dėl egzamino galiu būti rami.

Kaip kuo geriau pasiruošti anglų egzaminui? Per daug savęs neprievartauk. Stenkis kuo daugiau išmokti "netyčia" - žiūrėdama angliškus filmus (jei jie dar būtų su angliškais subtitrais, kaip pvz. "Žemė", tai išvis nerealu būtų), klausydama muzikos, kartas nuo karto perskaitydama kokį anglišką straipsnelį internete. Pravartu būtų turėti kokią vieną kitą gerą gramatikos ir testų knygutę.

O šiaip - labiausiai treniruokis daryti tą, kas sunkiausiai sekasi, kartok tai, ką gerai supranti, ir problemų neturėsi. :)

O dėl antros užsienio kalbos - galbūt bent jau dvyliktoje klasėje ją būtų galima pasirinkti, gal susidarytų reikiama grupė? Nes šiaip jau turbūt iš niekur nėra taip lengva gauti gerą balą kaip iš metinio pažymio, jei vietoj jo tektų rašyti nulį, ženkliai smuktų balas.

dėkui labai už patarimus :) 

supranti, man mokyklos administracija pasakė, kad turi būti bent 5 vaikai, kad susidaryų grupė, o jų yra 2. taip kad jau niekaip nesudarys, jie net per daug dėmesio nekreipia.

o istorija gerai tau sekesi? as tai nzn.. man patinka ja mokytis, bet vos viena pradedu mokytis, kita uzmirstu, galiausiai viska maisau.. nzn kaip geriau isiminti..

Žinutė parašyta: 2010-08-10 12:47:08 | Nuoroda

Dekui mergytes uz patarimus.. :)

kai isivaziuos mokslai brukstelkit kelis zodelius kaip sekasi mokytis ir ar patinka ten studijuoti :) 

Žinutė parašyta: 2010-10-01 17:02:17 | Nuoroda

būtų labai įdomu sužinoti, kaip sekasi Jums studijuoti :)) papasakokit, ką nors..

Žinutė parašyta: 2011-04-25 20:46:36 | Nuoroda

sveiki, gal taip pat yra norinciu i KU istorija? :)

Žinutė parašyta: 2011-06-18 15:39:42 | Nuoroda

sveiki,yra norinčių studijuoti sportinę rekreaciją ir turizmą LKKA? :)

Žinutė parašyta: 2011-06-18 20:28:07 | Nuoroda

aš taip pat rašysiu gal į 3, 4 vietą.  kadangi anglų egzas man nepasisekė, tai į labiau norimą studijų kryptį - filologiją, neįstosiu jaučiu, tad čia yra šansų.

gal yra studijavusių? kokios nuomonės, patirtys? 

Žinutė parašyta: 2011-06-19 13:16:22 | Nuoroda

sveiki,

mano tokie patys egzaminai.

kiek domėjausi (o domėjausi daug), galima bandyti stoti į : istoriją, politologiją, filologijas, folosofijas, turizmą, viešajį administravimą.. didelio pasirinkimo deja nėra ;/

Žinutė parašyta: 2011-06-22 11:26:10 | Nuoroda

sveiki,

norejau pasidometi koks praeitais metais buvo maziausias balas i istorijos vf ? :) ir ar didele konkurencija stojant butent i sia studiju krypti? 

Žinutė parašyta: 2011-06-22 11:37:19 | Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
diosa922 rašė:

sveiki,

norejau pasidometi koks praeitais metais buvo maziausias balas i istorijos vf ? :) ir ar didele konkurencija stojant butent i sia studiju krypti? 

Paskutinis į VF per papildomą priėmimą įstojo su 16,36 balu. Na konkurencija ištiesų nemaža, nes tenka konkuruoti juk su visais filologais dėl krepšelio.

o į lietuvių filologiją? ah.. aš taip norėčiau į filologiją, bet deja neturiu antros užsienio kalbos, tad jaučiu įstoti be šansų.. ;/

Žinutė parašyta: 2011-06-22 11:40:48 | Nuoroda
diosa922 rašė:
diosa922 rašė:

sveiki,

Paskutinis į VF per papildomą priėmimą įstojo su 16,36 balu. Na konkurencija ištiesų nemaža, nes tenka konkuruoti juk su visais filologais dėl krepšelio.

o į lietuvių filologiją? ah.. aš taip norėčiau į filologiją, bet deja neturiu antros užsienio kalbos, tad jaučiu įstoti be šansų.. ;/

Na į lietuvių filologiją paskutinis įstojo su 16,66. Pasiskaičiuokite lamabpo.lt skaičiuoklėje savo preliminarų balą, galbūt ir į filologiją jums pasiseks, siūlytume rašyti pradžioje tas programas apie ką labiausiai svajojate, o ne tas kur realu įstoti :)

Žinutė parašyta: 2011-06-22 11:41:58 | Nuoroda
diosa922 rašė:
diosa922 rašė:

sveiki,

Na į lietuvių filologiją paskutinis įstojo su 16,66. Pasiskaičiuokite lamabpo.lt skaičiuoklėje savo preliminarų balą, galbūt ir į filologiją jums pasiseks, siūlytume rašyti pradžioje tas programas apie ką labiausiai svajojate, o ne tas kur realu įstoti :)

labai jums ačiū už informaciją :)

Žinutė parašyta: 2011-06-22 16:03:42 | Nuoroda

na as dabar truputi ne i tema 

taigi, pildant tam lamabpo yra skiltele: papildoma informacija. as baigus gidu mokykla ir zinau, jog man tai galetu truputi prideti taskeliu prie stojimo. bet beda. ar as tokia durna, ar neina ten irasyt savo iraso? parasyta: " iterpti nauja papildomos info irasa" bet irasyt neleidzia... gal kas dar susiduret su tokia problema?

Žinutė parašyta: 2011-06-22 16:04:26 | Nuoroda
pakeleivis rašė:

Jei iš pradžių surašysiu 6 nemokamus,  o poto 6 mokamus gerai bus? :) ar geriau kas antrą skirtingą rašyt?

mano nuomone, tai gerai darai.. pirmiausia visus VF, poto VNF :)

Žinutė parašyta: 2011-06-23 21:44:26 | Nuoroda
caiaquendi rašė:

Man net keista, ką jūs visi rašot - man šios rašinio temos 100 kartų priimtinesnės už mums tekusias. Juk čia tiek daug erdvės atskleisti žmogaus brandai, iš tiesų samprotauti + jos iš tiesų įdomios, nebūtų sunku rašyti, ir aktualios. O pagrindinės sesijos temos buvo... ne abiturientų lygio, kas sutrukdė atsiskleisti.

na asmeniskai man tai sitos.... siaubas.. sedeciau ir praverkciau trb puse laiko is nevilties.. tai ka rasytum tokiom temom? pvz as net nrml nesuprantu ju... 

Žinutė parašyta: 2011-06-24 11:42:56 | Nuoroda
irmuteaa1 rašė:
candya rašė:

lt filologiją

Į kokį universitetą? Aš irgi noriu stoti į lietuvių filologiją.

ah.. as ir labai noreciau i lt filologija

Žinutė parašyta: 2011-07-18 12:13:00 | Nuoroda

sveiki,

noreciau stoti i istorija vf, mano balas 16.84.kaip manot, istociau?tai realu ar nelabai?

Žinutė parašyta: 2011-07-21 11:14:42 | Nuoroda

sveiki.

as irgi noreciau istot, bet mano dar mazesnis balas, tik : 16.84, tad abejoju ar pavyks,...