Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
19:26:32
| Nuoroda
ievaC rašė:
V3rSus rašė:
Droste rašė:
gal kas zino kaip gauti bendrabuti? kai eisi forminits dokumentus į ŠU, sakyk, kad reikia bendrabučio ir viskas. Manes irgi klausė ar man reikės, sakau: ne, o tas sako: daug prarasi kdl :D Turbūt todėl, kad tikras studentavimas vyksta bendrabučiuose, na žinai: gyvenimas be tevų, vakareliai ir t.t. pašėlias gyvenimas :D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
19:58:32
| Nuoroda
muonication rašė:
O kažin ar rytoj dirbs? nes planavau ryt važiuoti ir vešti visus dokumentus Taip dirbs nuo 9 iki 13 val |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
21:47:08
| Nuoroda
Droste rašė:
gal zinot iki kada reikia sumoketi uz moksla? kolkas mokėjimas atidėtas, maždaug iki rudenes vidurio, kol bus parenkata paskolų sistema. Yra oficialus kreipimasis ministro į universitetus su prašymu nespausti studentų dėl įmokų. Žinoma jei neplanuoji imti paskolos ir žadi mokėti iš savo kišenės, tai gali sumokėti betkada. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
21:49:05
| Nuoroda
Shefas rašė:
Tas tai kietas DDDDD atsimenu as ir gincijaus su juo, garantuotas buvau, kad virs 11 uzteks, o tas vistiek savo nesamones paiste :DD dauguma su juo gincijos, kone kiekvienoje temoje as tarp ju D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
21:49:44
| Nuoroda
Dziaugiames, statybos inzinerija SU, VF |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-26
14:10:05
| Nuoroda
Kamėta rašė:
V3rSus rašė:
Droste rašė:
gal zinot iki kada reikia sumoketi uz moksla? kolkas mokėjimas atidėtas, maždaug iki rudenes vidurio, kol bus parenkata paskolų sistema. Yra oficialus kreipimasis ministro į universitetus su prašymu nespausti studentų dėl įmokų. Žinoma jei neplanuoji imti paskolos ir žadi mokėti iš savo kišenės, tai gali sumokėti betkada. na aš tai kai buvau vakar dokumentus priduoti tai pasakė, kad iki rugsėjo 1 dienos privalau susimokėti. sry jei suklaidinau, cia buvo tas pranesta magistrams, tai maniau ir bakalaurui galios. |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-01
18:02:30
| Nuoroda
mano jau tikslina 8 dienas, galvoju gal tik prades tkslinti kai baigsis dokumentu iforminimas universitetuose, po to dar reiks kelias dienas palaukt |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-03
15:46:32
| Nuoroda
Petrask rašė:
sveiki,
Pernai istojau i ŠU ir pusę metų ten kankinausi. Veliau isvaziavau i uzsieni dirbt ir tik neseniai grizau. Noreciau vel stot i ŠU tik jau i kita specialybe. Į bendraji priemima nepspejau grizt, todel stosiu per papildomo priemimo konkursa i likusias laisvas vietas. Kaip ir iskur man atsiimti reikalingus dokumentus, t.y. atestata. Beje, buvau pasiemes is ŠU bibliotekos kelias knygas ir dar ju negrazinau. Ka man patartumet daryti? Del atestato kreipkis i mokykla kurioje igijai vidurini isilavinima. O kaip tu stojai pries metus, be atestato? ar ji pametei? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-03
19:14:36
| Nuoroda
Petrask rašė:
V3rSus rašė:
Petrask rašė:
sveiki,
Pernai istojau i ŠU ir pusę metų ten kankinausi. Veliau isvaziavau i uzsieni dirbt ir tik neseniai grizau. Noreciau vel stot i ŠU tik jau i kita specialybe. Į bendraji priemima nepspejau grizt, todel stosiu per papildomo priemimo konkursa i likusias laisvas vietas. Kaip ir iskur man atsiimti reikalingus dokumentus, t.y. atestata. Beje, buvau pasiemes is ŠU bibliotekos kelias knygas ir dar ju negrazinau. Ka man patartumet daryti? Del atestato kreipkis i mokykla kurioje igijai vidurini isilavinima. O kaip tu stojai pries metus, be atestato? ar ji pametei? As baigiau mokykla pernai. Stojant i universitetą, atestatą pasiėmė. Dabar jis turbūt ir yra ŠU universitete. tai tu gali jį atsiimti, praėjus metams jį atiduoda. Taip jį laiko tam universitete kuriam įstoji. |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-03
19:18:05
| Nuoroda
o kasnors gali uzgarantuoti, kad galima perstoti per papildoma konkursa jei esi jau iformines dokumentus? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-03
19:21:44
| Nuoroda
safare rašė:
lb noriu i kuno kultura vf( lkka; su ) gal zinot ar yr laisvu vietu? http://www.lkka.lt/index.php?cid=6922/ Prasau |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-04
22:02:40
| Nuoroda
1pupyte69 rašė:
ieskau elitiniu draugu is KMU, VU, KTU, ISM. VGTU... O visokios LVA, LKKA, LZUU , tai net nevertos univero vardo, sustoja ten belekas :S :S :S Tad su zmonemis is ju nenoriu bendrauti, O kolegijos tai is vis dvokia meslo kruva As pati esu is KMU slaugos, kas nori susipazinti? /die |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-05
15:44:28
| Nuoroda
Aš irgi jau 2 savaites laukiu patvirtinimo, tai reiškia nieko baisaus |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-18
16:29:34
| Nuoroda
dddzzz rašė:
Noriu Jusu paklausti busimieji pirmakursiai, nes jauciu jus geriau suprantate naujaja sistema. Ar studento pazymejimas mokanciam visa studiju kaina (dieninis skyrius) suteikia tokias paciam nuolaidas viesajam transportui kaip ir nemokanciajam? Taip |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-19
13:55:57
| Nuoroda
tiktyla rašė:
Sveiki, noriu paklausti ar banko skyriuje padavus anketą iškart atsiimamas studento pažymėjimas? o jei ne ar būtina pažymėjimą atsiimti tame pačiame banko skyriuje, kuriame padaviau anketą? Tarkim anketą paduodu Klaipėdoje, o LSP atsiimu Kaune. taip galima? o ar LSP galios nuo rugsėjo 1d. ar nuo tos kurią atsiimu? ačiū. gali atsiimti kitam, tik reikia nunesus, prisijungti prie sistemos ir pakeisti atsiemimo vieta, nes jis buna nustatyta ten kur atidavei, bet kol jis nepatarytas gali pakeisti atsiemimo vieta. |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-20
23:13:20
| Nuoroda
Ievut05 rašė:
Sveiki. Mane jau ilgai kankina klausimas,ar šitas būtent lsp yra privalomas? Jeigu turiu ISIC,jo neužtenka? kas tas ISIC? LSP tai neprivalomas, tik su juo taikomos nuolaidos, galima naudotis universitetu bibliotekomis ir be jo negalima laikyti egzaminu kaikuruiose universitetuose. |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-25
12:28:09
| Nuoroda
ernesta603 rašė:
Ar yra ? Kur jus? labas, aš Vytautas, į kokia spec. įstojai? aš statybos inžinerija. |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-28
00:04:21
| Nuoroda
Rulle121 rašė:
As statybos inzinerija beje gal kas zinot kada bus tiksliai parengti tvarkarasciai??? rugsejo 1d. tikrai bus o jei rimtai turetu sia savaite |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-31
12:50:00
| Nuoroda
hey jau yra technologijų fak. tvarkaraštis: su.lt/article/archive/834 |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-31
13:07:55
| Nuoroda
jei kam puslapio neatidaro, galiu atsiusti tvarkarasti, esu parsisiuntes, mano skype: vyts111 |