Vartotojo laimuxx pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-07 13:19:52 | Nuoroda
Povilas.V rašė:

Malūnininkų bendrikas  bus arčiausiai univero, bet tuo pačiu ir ko gero baisiausioj vietoj.  Vėlyvo  rudens ar žiemos vakarais nesinori ten vaikščiot : D

 tai statybininku irgi ne geriau, bet paguoda bent tai kad tai geriausiai sutvarkytas KU barakas

Žinutė parašyta: 2010-08-07 13:22:35 | Nuoroda
Sofii rašė:

jau baisu darosi,kaip reiks ten gyventi

 nurimkit, visi gyvenam juose, aisku kaip povilas minejo naktimis nereikia valkatauti ir bus gerai.

Žinutė parašyta: 2011-08-13 23:24:13 | Nuoroda

 nu tik nereikia varyti kartais dievo i medi, kaip kuri(-is) cia sake kad statybininkuose sviesas 10h isjungia ir iki 6h ryto neisleidzia :D tiek isleidzia, tiek ileidzia. aisku budetojos nepatenkintos buna, bet ka padarysi. :D barako bukle nebloga, kiekviename aukste po 2 dusus, tad i rusi nereiks. skalbykle yra, tik reikia savo miltelius tureti ir sitas malonumas 3lt kainuoja kaskart kai eini skalbti. zodziu kas gavot sita tai gyvenimo salygos jame neblogos, visi kita ivertinsit per pirmaja savaite. beje, kam aktualu buvo zinoti su kuo gyvens, tai visada galit budami uzsukti i klaipeda ir pasiziureti koks jums kambarys priskirtas (na kadangi sarasai neseniai paskelbiti tai dar gal savaitike skirstys kas, kam ir su kuo) ir ko jame truksta, galbut ir adminei tuo paciu isreiksti pageidavima su kuo noretumete kartu gyventi. cia apie statybininku baraka trumpa info buvo ;)

Žinutė parašyta: 2011-08-16 01:20:29 | Nuoroda

del kysiu, tai jei neturi pazinciu manau gali net nevargti. apskritai siulyciau palaukti (aisku jei turi kur laikinai prisiglausti), nes veliau atsiranda laisvu vietu (kai kurie vos atvyke nusprendzia issikeldinti i buta) ir be jokio kysio gausi tu ta vieta barake ;) atsiradus laisvoms vietoms tampa nebeaktulu nei kur gyveni, nei kiek tevai uzdirba (nes tikriausiai del vienos, o gal ir abieju priezasciu ir negavai barako).

Žinutė parašyta: 2011-08-27 04:31:02 | Nuoroda

kas klause apie statybininku baraka, tai klauskit konkreciau kas domina, nes bendra info pries tai pateikiau. kam aktualu internetas sitam barake, tai nesitikekit tureti ji kambary jei gyvenat ne tame aukste kur routeris yra ir ypac jei tai kambarys koridoriaus gale. antras dalykas, juo iki siol naudodavosi visas barakas, tai naudojimas imanomas tik geriausiu atveju po vidurnakcio. galu gale pas musu yra sviesolaidinis internetas dabar, mokat 36lt/men., tai manau esant bloke 5 zmonem cia centai gaunas. ypac jei pirmakursiai gyvens bloke su tais kurie jau turi, tiesiog susitarsit kad prisimesit ir viskas.

Žinutė parašyta: 2011-08-29 01:26:34 | Nuoroda

mezon'as ir zebra beleidis nieko bendro tarpusavyje neturi ;) mezon yra mezon ir jis dirba savo tinklais, zebra dirba savais. antras dalykas, pats kuri laika naudojaus mezon'u kol nebuvo sviesolaidzio, tikrai ne pyragai, ypac jei tavo langai bus i vakarine puse.