Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-03
20:08:55
| Nuoroda
Kuo skiriasi, galima atsakyti nebent formaliais studijų aprašymais, nes studijavusių ir vienam, ir kitam turbūt nelabai yra. Nebent magistrantų, mačiusių abi vietas, galėtų asirast. Pati irgi daug svarsčiau, VU ar KTU rinktis. Pasirinkau KTU ir bent jau kol kas tikrai nesigailiu. Lengva nėra, nes be visų matematikų pirmame kurse pakankmai nesilpnai reikia mokytis programavimą ir fiziką (programavimas - lygiai taip pat kaip informatikams, fizika - kartu su fizikais), viską nuoširdžiai išmokti kartais neužtenka net laiko. Aišku, čia dar ir nuo gabumų, darbo našumo ir visokių kitokių dalykų priklauso, todėl jei nelengva man, nereiškia, kad taip pat nelengva bus ir kitam. Norint tikrai viskas įmanoma. Jei matematika patinka, studijuoti turėtų būti įdomu (gal ne viskas ir ne visada, bet taip ir turi būti). Dėstytojai neblogi. Pagalbos ir privačių konsultacijų visada galima tikėtis beveik iš visų. Dalykas, kuris man nelabai patinka - didelis skaičius nemotyvuotų žmonių. Šiuo atžvilgiu VU, ko gero, žymiai pranašesnis, bet bėda čia nedidelė - jei norėsi mokytis, kitų nenorėjimas netrukdys, o bendraminčių irgi tikrai turėtų atsirasti. Jei dar kas nors domina, rašyk privačiai, negražu gi visas paslaptis čia viešai pasakoti |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-06
16:31:01
| Nuoroda
Programavimas pirmus du semestrus. Kalba C++. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
19:19:21
| Nuoroda
Mažiau jūs klausykit, kas ką sako : ) Mane irgi didelėm baimėm buvo užvertę visi, kurie netingėjo ir buvo "kažką girdėję". Pirštas dabar visiems - nesigailiu nė kiek, kad matematiką pasirinkau. Mokytis reikia nemažai, sutinku, bet kai išmoksti, būna labai smagu. Ir šiaip matematikos studijos labai įdomios, jeigu tik entuziazmo pakanka : ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-23
18:26:28
| Nuoroda
Donatai, patinka todėl, kad mokytis visai nereikia? : ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-25
22:49:26
| Nuoroda
Donnatas rašė:
<...> Gaunamos informacijos tikrai manau pakanka, o beje sios srities vien universitete klausydamas neismoksi, kadangi reikia paciam tuo dometis ir bandyti mokintis. As pilnai sutinku kad yra universitetu kuriu lygis yra tikrai ausktesnis bet VDU dar jaunas sitoje srityje todel nereikia nieko noret, o kas nori kazka ismokt, o ne tik pasiimt tai ka duoda paskaitose manau VDU galima tai padaryti, ka siulo ir kiti universitetai Tai gal gali paaiškinti, kodėl reikia stoti į VDU, jeigu yra universitetų, kurių lygis tikrai aukštesnis? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
23:13:03
| Nuoroda
Į darbo biržą. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
20:14:22
| Nuoroda
Yra. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
10:22:54
| Nuoroda
Shtampaz rašė:
Gal ir durnas klausimas, bet kaip manot, su 20.4 stojamuoju balu galiu buti ramus, kad istosiu i VU Programu sistemas? Klausimas tikrai durnas (: |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:16:46
| Nuoroda
Rikazzz rašė:
Kaip manai, kas geriau ? Man rodos, galima laisvai pereit iš vienos į kitą, jeigu persigalvoji. Nebent dabar kas nors pasikeis po reformos. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
10:49:05
| Nuoroda
Gal ne, bet galima parašyti į fakultetą ir pasidomėti dėl visa ko : ) Šiaip ir iš taikomosios matematikos galima (bent jau anksčiau galėjo) pereiti į informatiką, tik kai kuriuos papildomus dalykus atsiskaityt reikėjo, o kai tas pats fakultetas, tai manau, kad dar paprasčiau turėtų būt.
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
16:08:54
| Nuoroda
Mante19 rašė:
2.KTU maisto technologija ir inžinerija NL vf Be chemijos egzamino į chemiją stoji? Joo... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
16:00:42
| Nuoroda
bazilikas rašė:
gal kas zino, ar labai didelis skirtumas tarp taikomosios matkes VU ir KTU? as parasiau i KTU, nes kaune likt norejau, tai galvoju dabar, ar cia protingai, ar nelabai padariau Kai aš stojau, irgi labai galvojau, ar gerai čia bus viskas, bet kol kas nesigailiu, kad KTU pasirinkau. Gal ir VU nesigailėčiau, nesimokęs nežinosi, bet šiaip sakau - KTU blogai nėra (bent jau mano subjektyviems poreikiams). |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
21:18:03
| Nuoroda
Matematikos mokymas dar yra. Į ją, spėju, žemiausi balai būdavo, bet dabar taigi nelabai svarbu, jeigu į nemokamą nori įstot, į visas specialybes stojantys juk konkurentai. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
23:57:46
| Nuoroda
adirgnI rašė:
o sunku mokytis taikomaja matematika ir kokios galimybes taves laukia ja baigus? Ar sunku, priklauso tik nuo to, kiek tau pačiam reikia - jeigu užtenka turėt penkis ir beveik nieko nemokėt, tai gal ir nėra labai sudėtinga (nors yra dalykų, kur ir penketas nelabai lengvai uždirbamas); jeigu norėsi normaliai išmokt viską, ką reikia, dirbt reikės ir labai tikėtina, kad ne visada bus lengva. O dėl galimybių nežinau. Niekas dėl jokių galimybių nežino, manau, nes viskas priklauso nuo tavęs - kiek norėsi dirbt, ką baigęs sugebėsi, kokie bus interesai ir pan. Su matematikos bakalauru gali stot į ekonomikos magistrą, jeigu tai domina, galima su programavimu kažką veikti. Svarbiausia - jeigu SĄŽININGAI baigsi matematiką, kvailas žmogus nebūsi, o protingi protingi žmonės nereikalingi nebūna, mano kukliu įsitikinimu : ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
18:07:52
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
twenty, why mūsų klausi,juk mes absoliučiai nepažįstam tavęs ;o pati(-s) nuspręsk, kas tau geriau Čia, jaučiu, bajeris toks buvo norint pasigirt rezultatais ir pasityčiot iš LVA. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
18:20:19
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Ir aš palaikau. VDU - puikus pasirinkimas!
Su argumentais būtų įdomiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
23:06:42
| Nuoroda
Reklaminė informacija. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
10:58:06
| Nuoroda
Paaiškinkit taip, kad ir varnos suprastų Man rimtai įdomu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
18:32:21
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Žodžiu, grupes tikrai sudarinėja pagal anglų k. testuką (jei nesi laikius anglų k. egzamino). Kad kas nors būtų keitęs grupę, studentai teigia, negirdėję, bet jei bus rimta priežastis, visada galima kreiptis į dekanatą ir tau bus pagelbėta.
Aš girdėjau! Aš! Tik ne keitė o iš pat pradžių pradėt vienoj grupėj mokytis du žmonės norėjo ir jiems kažkaip susitarti pavyko. O šiaip KMU dekanatas, SA ir visi kiti tvarkdariai yra labai nieko gero, kiek man girdėti [keiksmų jų adresu] teko. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
13:02:40
| Nuoroda
Studento pažymėjimo univere išvis niekas neteikinėja, reikia jį banke pasiimt. |