Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-08-03
21:02:30
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
hmm o jeigu aš TIK parašiau prašymą daugiau nieko nedariau tai tikriausiai ir negausiu bet jeigu netyčia gaučiau ką daryti jeigu jau nenoriu bendrabuty gyvent? Aš gyvensiu pas giminaitę. Tai eit su jais kalbėt ir atsisakyt ar ne? Jei gausi, parašyk el. paštu, kad nebereikalinga tau ta vieta Pernai ir aš taip dariau, tik kad univeras kitas, bet tai nesvarbu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-04
22:24:35
| Nuoroda
Aš labai norėčiau. Kada susitinkam susipažint? Rytoj turėsi laiko? Esu elitinė irgi - į sanitariją KMU įstojau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-08
18:41:16
| Nuoroda
Man tai labai juokinga, kai žmonės pradeda lyginti socialines atmosferas skirtinguose universitetuose ar specialybėse. Ne nuo universiteto, miesto, Palmiros horoskopo ar dar kokių nors nesąmonių tai priklauso. Galvoti, kur mane priims, kai jeigu baigsiu FDM, o kur - kai ekonomiką nelabai apsimoka, nes dirbsi nebūtinai tai, kas diplome parašyta ir priims greičiausiai pagal tai, ką moki, o ne ką baigei. Kaip ir pas mus, pavyzdžiui, patys programavimo dėstytojai yra sakę, kad pasitaiko matematikų žymiai stipresnių programuotojų už informatikus. Matematiką studijuoja, nes jos nemoka ir nori išmokt. Galėtų rinktis informatiką ir be jokių papildomų papildomų pastangų baigti, bet turbūt geriau išmokti daugiau - taip tavo vertė tik pakils Aš irgi panašiai svarsčiau, abejojau ir taip toliau, bet mažiau suk galvą su tais 'kuo paskui dirbsiu?'. Ką mokėsi, tą ir dirbsi. Man labai atrodo, kad FDM išmoktum žymiai daugiau, bet greičiausiai ir skaudėtų labiau Sėkmės. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-08
18:50:53
| Nuoroda
Na VDU visai idomu studijuoti, nes mokina daugiau kaip su kompouteriu atlikti ivairius skaiciavimus, darbo taip pat yra nes gali dirbti net programuotoju, taip pat daug statistikos mokina, visokiu metodu ir pan. Ir siaip fainas universitetas ir cia nera kalimo mintinai tai ir yra smagiausia Aha, tikrai labai faina, kad išmoksit skaičiafkėm naudotis. Labai verta rinktis VDU. Nereikia mokytis, todėl fainas univeras. Fainas požiūris. Temos autoriui: verta ar neverta niekas negali negali pasakyti, nes tavo lūkesčių niekas nežino, bet apskritai tai matematika yra gerai (: |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-09
10:23:05
| Nuoroda
Kelintoje klasėje tas skirstymas būtų atliekamas? Nes šiaip jeigu penktoj ar šeštoj ir palikti taip iki kokios devintos, nepasiteisintų, nes lyderiai keičiasi ir penktos klasės pirmūnai dažnai paskui nebebūna pirmūnais. Aklai suskirstyti pagal vidurkių intervalus tikrai nelabai humaniška būtų, nes į paskutinę klasę patekusieji nurašomi į nevykėlius, kaip jaustis tokiam vaikui? O dar būna tokių, kurie tikrai stengiasi, bet jiems vis tiek sunku ir dabar jam pasako, kad esi kvailys ir turi sėdėti su kitais kvailiais, kad netrukdytum protingiems. Būtų daug tokių, kuriems gyvenimą sugadintų tokia klasifikacija. Galima pabandyti taip daryti nieko neskriaudžiant. Pavyzdžiui, jei mokykloje mokinių yra pakankamai daug, galima konstruoti vieną elitinę klasę, į kurią ne sumestų žmones, kurių vidurkiai geresni už kitų, o organizuotų atranką iš visų norinčių ir nebūtinai tik pagal vidurkį - galima kokius 'egzaminus' paruošti ar panašiai ir žinodami, kad reikės juos laikyti, rimčiau žiūrės į mokymąsi pretendentai. Iš pradžių lyderių klasė galėtų būti mažesnė už kitas (kokie 10-15 žmonių) ir kasmet leisti dar kokiems dviem-trim prisijungti. Kad ten per klaidą nepakliūtų nemotyvuotų (arba kad ant laurų neužmigtų ) galima ir jiems kiekvienų metų pabaigoj suorganizuoti testus, kuriuos jie turėtų išlaikyti norėdami toje klasėje likti. Dar vaikai dažnai nesupranta mokslo reikšmės ir požiūris gali būti "kodėl aš turiu mokytis sunkiau, jeigu kitoj klasėj yra lengviau", tai kad mokytis sunkiau "apsimokėtų" jiems ir papildomų visokių dalykų galėtų pasiūlyti - išvykų, pakviesti kartais kokių profesorių ar pan., kad jiems seminarą pravestų. Tuomet ir tiems elitinės klasės vaikams reali nauda būtų, ir kiti liktų nenuskriausti, nes jų jau niekas neskirstytų į daugiau asilus ir mažiau asilus. Bet jeigu mokykla maža, tai jau nepasiteisins ir toks dalykas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-17
11:15:02
| Nuoroda
Taip, nesimokyti gali visur, bet niekaip nesuprantu, kodėl norint mokytis reikia rinktis universitetą, kur mokslas akivaizdžiai yra žymiai silpnesnis nei kitur... |