Vartotojo hmmm pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-15 18:31:37 | Nuoroda

nesiskelbk cia :DDD o tai ims ir dar visi i musu eile subegs :)

Žinutė parašyta: 2009-07-15 20:19:36 | Nuoroda
DarK_AlximiK rašė:

AK - 109

KK - 677

KMAIK - 95

KTK - 538

KTU - 955

KU - 373

KVTK - 384

LAJM - 212

LKA - 20

LŽŪU - 194

MK - 33

PK - 133

ŠK - 418

ŠLK - 6

ŠU - 214

UK - 51

VGTU - 1254

VK - 655

VPU - 30

VTDK - 724

VU - 58

ŽK - 70

isviso i universitetines TECHNOLOGIJOS MOKSLŲ STUDIJŲ SRITIS = KTU + KU + LŽŪU + ŠU + VGTU + VPU + VU = 955 + 373 + 194 + 214 + 1254 + 30 + 58 = 3078

vf+m

rezultatas 2009.07.15 20:00

kur gavai tuos 3078 turi dar LKA pridet :)

o siaip teisingai viskas kazkur dar galima nuo to 3078 atmest apie 180 (vgtu ir ktu pirmu rase i m)

aisku ir kituose univer. yra kas pirmu nr rase mokama bet jau ju ten netiek daug :)

Žinutė parašyta: 2009-07-15 20:25:39 | Nuoroda
Jonaz rašė:
DarK_AlximiK rašė:

i pirma prioriteta skaiciuojame

Na jei taip, tai jo... Bet, manyčiau, slidu taip skaičiuoti. Nes pvz galbūt kažkas pirmu numeriu rašė kokį nors socialinį ar kitą mokslą, bet ten neįstojo dėl konkurencijos, antru numeriu parašė jau iš technologinių. Ir jo balas gali būti žymiai aukštesnis, tai jis ir gaus.

Arba aš nežinau kaip skirtomos tos vietos

o galbut kas nors pirma rase tech. bet ten neistojo del konkurencijos, antru numeriu parase jau is socialiniu ir velgi :DD

cia tokie skaiciavimai tikrai nera tikslu bet ir tikrai nebus tukstantine paklaida :)

Žinutė parašyta: 2009-07-15 20:51:40 | Nuoroda
Justas24 rašė:

tai wnz gaunas taip kas rase i technologijas tam garantuotas krepselis:D

dar idomu kas fiziniuose darosi :) manau situacija gali but irgi panasi :)

Žinutė parašyta: 2009-07-15 20:57:02 | Nuoroda

FIZINIU MOKSLU 1706 prasymai... (m+vf)

Žinutė parašyta: 2009-07-17 11:17:26 | Nuoroda
surplus rašė:

Sveiki, noreciau paklaust jusu nuomones ( ar gal jus kanors daugiau pasidomeje) mano balas 19,5, ar yra sansu neistot i vf? tiesiog antroj vietoj is lempos nesamoniu prirasiau tai dabar susimasciau ar nereiktu kiek pertvarkyt savo sarasiuko;)

nejuokauk :) galejai 80 lt sumoket,1 parasyt ir galvos nesukt :D

Žinutė parašyta: 2009-07-17 12:56:37 | Nuoroda
surplus rašė:

aisku, aciu, nuraminai;D

beje ziuriu kad cia, studijos.lt kiek kitaip KB skaiciuoja. studijos.lt suskaiciuoja 19,3. Tuo tarpu vgtu skaiciuokle 19,5 :)

19,5 istikro, studijos.lt neskiria dalyko lygio(skaiciuojant metini pazymi). Pats pabandyt tiek prie A tiek prie B balas bus tas ptas. Tiesiog cia neprideda +1  trbt mokeisi uzsienio kalba A lygiu tai vgtu skaiciuoklei ir gauni 0,2 daugiau :)

Žinutė parašyta: 2010-06-18 15:58:27 | Nuoroda
EgidijusRBK rašė:
živilė rašė:

Perskaicius susidare vaizdas, kad tie "lyderiai" yra vadybininkai kitu pavadinimu. Ar as klystu?

kitas pavadinimas žymi kitą kokybę, kitokį mąstymą.

as bent, manau, kad po kitu pavadinimu nepaslepsi nei tu paciu destytoju mastymo ir ju destymo kokybes, nei juo labiau to paties universiteto :)

nors ir nesu labai didelis sitos srities zinovas, bet ar tarkim prie vadybos specelizaciju tokiu kiap personalo vayba, tarptautine verslo ir marketingo vadyba... negalejo butent ir atsirast toks dalykas kaip lyderyste(zmoniu istekliu vadyba)? Kam ta pacia vadyba vyniot i blizganti popieriuka? Isbraukius ten pasikartojanius modulius (ir tuos po kuriu pavadinimais slepiasi seni dalykai) butent ir liktu tie 16 kreditu naujai specelizacijai..

Žinutė parašyta: 2010-07-02 10:24:08 | Nuoroda

Bent jau anksciau budavo taip, kad savo darba galima budavo pamatyt gal tik po kokio menesio nuo rezultatu paskelbimo, na gal kiek anksciau...  prasymo forma egzaminai.lt/naujienos/lapas/60/ (sena, galbut ji kaip ir viskas LIETUVOJE yra nepastovi)

Ir man labai idomu, kas butu jeigu TARKIM abiturientai pradeje perziurinet savo darbus pamatys, kad kodai tikrai galejo buti sumaisyti?

Žinutė parašyta: 2010-07-02 10:46:27 | Nuoroda
Nacionalinisegzaminucentras rašė:
hmmm rašė:

Bent jau anksciau budavo taip, kad savo darba galima budavo pamatyt gal tik po kokio menesio nuo rezultatu paskelbimo, na gal kiek anksciau...  prasymo forma egzaminai.lt/naujienos/lapas/60/ (sena, galbut ji kaip ir viskas LIETUVOJE yra nepastovi)

Ir man labai idomu, kas butu jeigu TARKIM abiturientai pradeje perziurinet savo darbus pamatys, kad kodai tikrai galejo buti sumaisyti?

Per valstybinį brandos egzaminą kandidatai pasirašė, kad jų lipdukas ant egzaminų užduoties sąsiuvinio sutampa su jų eilės ir grupės numeriu egzamino vykdymo protokole, taip pat pasirašė prie asmens kodo. Jei kodai buvo sumaišyti, tuomet kviečiams nepriklausomas auditas, kuris sprendžia tolimesnę įvykių eigą, tačiau informacinės sistemos patikrintos ne kartą, duomenys suvedami atsakingai ir kruopščiai. 

Gerbiamas NEC, jau tik nereik abiturientam meluot apie ATSAKINGUMA IR KRUOPSTUMA, jeigu jau 2006 sugebejot susimaut, kad egzaminai buvo pardavinejami po 5 lt egzamino isvakarese, tai ka jums reiskia sumaisyt kodus... Kiek prisiminu atsistatydino tik NEC'o vadovas, o "atsakingi ir kruopstus" liko.

O siaip kuo daugiau abiturientu raginciau rasyti apeliacijas, priminsiu, kad pernai 82 lietuviu VBE  darbu balai buvo padidinti.

Na ir BUTINIA BUTINAI rasykit prasymus pamatyt savo darbus, kas cia zino kaip buvo, galbut pamate nustebsit, kad kuri nors viena is darbo daliu yra ne JUSU.

SEKMES!

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:01:15 | Nuoroda
Justė, rašė:
hmmm rašė:
hmmm rašė:

Per valstybinį brandos egzaminą kandidatai pasirašė, kad jų lipdukas ant egzaminų užduoties sąsiuvinio sutampa su jų eilės ir grupės numeriu egzamino vykdymo protokole, taip pat pasirašė prie asmens kodo. Jei kodai buvo sumaišyti, tuomet kviečiams nepriklausomas auditas, kuris sprendžia tolimesnę įvykių eigą, tačiau informacinės sistemos patikrintos ne kartą, duomenys suvedami atsakingai ir kruopščiai. 

Gerbiamas NEC, jau tik nereik abiturientam meluot apie ATSAKINGUMA IR KRUOPSTUMA, jeigu jau 2006 sugebejot susimaut, kad egzaminai buvo pardavinejami po 5 lt egzamino isvakarese, tai ka jums reiskia sumaisyt kodus... Kiek prisiminu atsistatydino tik NEC'o vadovas, o "atsakingi ir kruopstus" liko.

O siaip kuo daugiau abiturientu raginciau rasyti apeliacijas, priminsiu, kad pernai 82 lietuviu VBE  darbu balai buvo padidinti.

Na ir BUTINIA BUTINAI rasykit prasymus pamatyt savo darbus, kas cia zino kaip buvo, galbut pamate nustebsit, kad kuri nors viena is darbo daliu yra ne JUSU.

SEKMES!

as bijau,kad po perziuros nieko nebegausiu....

Nezinau kokie TAVO tolimesni planai ir ka ketini daryti (bet jei ketini stoti i universiteta vf) ir jauti, kad tikrai per mazai gavai, nieko nelauk, bek i mokykla ir rasyk apeliacija.

Tasku vidurkis po apeliaciju buna apie + nuo 2 iki 3 balu, pabreziu, kad vidurkis!

Tavo situacijoje visiskai realu ir 15-20 proc (aisku nuo sumazinimo irgi neapsisaugosi) nors tokiu darbu palyginus buna labai labai mazai.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:16:34 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
hmmm rašė:
Justė, rašė:
hmmm rašė:
hmmm rašė:

SEKMES!

as bijau,kad po perziuros nieko nebegausiu....

Nezinau kokie TAVO tolimesni planai ir ka ketini daryti (bet jei ketini stoti i universiteta vf) ir jauti, kad tikrai per mazai gavai, nieko nelauk, bek i mokykla ir rasyk apeliacija.

Tasku vidurkis po apeliaciju buna apie + nuo 2 iki 3 balu, pabreziu, kad vidurkis!

Tavo situacijoje visiskai realu ir 15-20 proc (aisku nuo sumazinimo irgi neapsisaugosi) nors tokiu darbu palyginus buna labai labai mazai.

o manai, kad kazkas jai bu geriau, jei pakels 2 procentais? ts pats s..., tik kitoj saujoj. sugais laiko ir nervu, o nudos 0. tas pats ar tu 9 gausi ar 10

Na yra atveju kuomet  po apeliaciju "objektyvus"  vertintoju darbas pasikeisdavo ir iki 30 proc.

Tie mazi balai yra vidurkis, tu apie 2 000 darbu kurie buvo apeliuoti, gal del to taip ir atrodo...

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:29:13 | Nuoroda

Ir  beje TAIP, as manau, kad JEI  bus geriau :)  bent jau zinos, kad kazka padare, o ne kaip dauguma sedejo ir tik verksleno.  Jeigu TAU atrodo, kad esi verta daugiau ir nieko nezadi daryt, tai istikro taip tik ir atrode.. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 15:42:58 | Nuoroda
Rojus rašė:
Ganyta rašė:

kankina vienas klausimas mane prie to pačio paklausiu,ar su mokykliniu lietuvių egzaminu sakykim įstoju į universitetą,bet į mokamą? :)

Žiūrint į kokį universitetą tu nori įstoti. Tarkim aš esu "tiksliukas", tai aš žadu stoti į KTU elektroniką. Mano gyvenimo noras yra paprastas. Noriu palengvinti žmonių ir visuomenės gyvenimą technologijomis. Jau dabar esu  sukūręs magnetinį elektros generatoriu - modelį. Taip sakant nemokama energija (amžinasis variklis, kuris nesustoja). Prie šio projekto dirbau daugiau nei puse metų. O dabar kažkoks nelemtas egzaminas turi sustabdyti mano svajonę. Gaila man LIETUVOS. Kaip mes jai galime padėti, kad joje ne visiems yra suteikta galimybė.

bijau, kad jis jau egzistuoja ir tikrai nera amzinas :) o gal gali pati principa papasakot?

Žinutė parašyta: 2010-07-03 16:21:42 | Nuoroda
Rojus rašė:
hmmm rašė:
Rojus rašė:
Ganyta rašė:

kankina vienas klausimas mane prie to pačio paklausiu,ar su mokykliniu lietuvių egzaminu sakykim įstoju į universitetą,bet į mokamą? :)

Žiūrint į kokį universitetą tu nori įstoti. Tarkim aš esu "tiksliukas", tai aš žadu stoti į KTU elektroniką. Mano gyvenimo noras yra paprastas. Noriu palengvinti žmonių ir visuomenės gyvenimą technologijomis. Jau dabar esu  sukūręs magnetinį elektros generatoriu - modelį. Taip sakant nemokama energija (amžinasis variklis, kuris nesustoja). Prie šio projekto dirbau daugiau nei puse metų. O dabar kažkoks nelemtas egzaminas turi sustabdyti mano svajonę. Gaila man LIETUVOS. Kaip mes jai galime padėti, kad joje ne visiems yra suteikta galimybė.

bijau, kad jis jau egzistuoja ir tikrai nera amzinas :) o gal gali pati principa papasakot?

Principas. Jis sudarytas iš elektro magnetų . pats įrenginys turi būti pasviras 45 laip. kampu, kad enercijos metu maždaug išsilygintu G ir g. Elektro magnetai impulsyviai ir periodiskai dirba, kad reiketu kuo mažiau energijos ištekliu. Savo bandymais gavau iki 33% naudingo darbo. O pačių magnetų principas yra paprįstas N<>S. Skirtingi poliai traukia, vienodi stumiai. Į savo modelį sukišau apie 700Lt. Darbingumo galia kolkas siekia iki 1kW. skaityk, jau savo kalbarĮ esu apsirūpinęs elktros energija įskaitant ir PC.  

gal turi koki video kaip jis veikia ar ka nors panasaus?

sorry visu, kad ne i tema :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 16:49:42 | Nuoroda
Rojus rašė:
hmmm rašė:
gal turi koki video kaip jis veikia ar ka nors panasaus?

sorry visu, kad ne i tema..

Dabar ne namuose, atostogauju. Galiu nete kažka panašaus surasti, o kaip grįšiu galesiu nufilmuoti savo įrenginį ir įdeti ;)

www.youtube.com/watch?v=Jc9rbysrv24&feature=fvst

čia yra paprastų magnetų variklis. Su juo nedaug darbo išloši bet principas yra panašus, tik pas mane chipas (kompas) ir automobilinis generatorius dar stovi ant variklio ir reguliuoja srovės periodą :) matai elektro magnetų traukos atstumą dar galima valdyti įmontuojant auto reostatą, o jų stabilumą - keičiant jų temperatūrą. Dar daug darbo prie jo reiks praleisti :)

puiku, jeigu ka tai linka i privata numesk.

O siap kas liecia KTU, tai gali ir i nemokama laisvai istoti net ir su mokykliniu lietuviu kalbos egzaminu. As i pats ten studijuoju tai ne viena pavyzdi toki zinau, kas pernai stojo net ir su mokykliniu matematikos vf :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:28:06 | Nuoroda
ginciukė rašė:

Ar pagal pernai metus taip pakilo stojamasis bakas, kad aš į 7 inžinerijas neįstojau? Prenai metais turėjau įstoti, mano balas 11.08.

taip tai galejo nutikt. Visu pirma buvo maziau skirta vf vietu technologijos srityje nei pernai ir antra siemet nebuvo mokykliniu egzaminu (fizikos matematikos) nu ir savaime suprantama del to tas balas taip ir galejo  pasislinkt.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:54:17 | Nuoroda
ginciukė rašė:

Nu tada aišku, o gal ką žinote dėl papildomo turo? Kokios ten galimybės?

na kaip suprantu galesi tik koreguot savo jau esama pasirinkimu seka arba palikt tai ka ir buvai parasius. Galimybe tai visada yra, tarkim jau istojes pirmu etapu atsisakys vietos arba tiesiog neatvyks pasirasyt sutarties ir tu galesi pretenduot i jo vieta.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:53:35 | Nuoroda

padarykit  prnt scr savo diagramu kam nesunku ir parodykit...

Žinutė parašyta: 2010-09-03 20:24:09 | Nuoroda
Ateistė rašė:

gal žinot ką tvarkaraštyje reiškia VIII-1 br. ?

8 rumai yra mechanikos ir mechatronikos fakultetas, o 1 br yra pirma braizykla, inzinerines grafikos katedra, treciam aukste ji yra :)