Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-16
20:59:18
| Nuoroda
mellisa rašė:
Is viso tie suvokimo testai, manau, yra pats neobjektyviausias dalykas koks tik gali buti egzaminu programoj... Visi juk skirtingai suvokiam ta pati kurini, svarbiausia , kad zmogus kazka is skaitomo teksto gauna, kad kazkas jo viduje pasikeicia, jis ima kitaip galvoti apie tam tikrus dalykus... O dabar... kazkas sugalvojo, kad toks turetu buti atsakymas, tai jau tik jis vienas gali buti teisingas? Man net nesvarbu, kad tokius atsakymus sugalvojo profesoriai, kiekvieno zmogaus vidinis pasaulis kitoks ir negalima jo kaltint, kad jis netaip suvokia kurini... Nieko labai gero is suvokimo nesitikiu, bet rasinys, tikiuosi, neapvils manes... Pasikeicia viduje po meninio teksto Kitas dalykas vertinimo instrukcijos... Juk imanoma daugybe atsakymo formuluociu. Cia jau vertinamas ne teksto suvokimas, o mokejimas issireiksti. Ypac kai klausimai sukti. Tikiuosi, kad neatsiras tokiu vertintoju, kurie grieztai ir tik pagal instrukcija vertins. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
13:44:41
| Nuoroda
V3rSus rašė:
dorido rašė:
Ir mano konkursinis balas tenkina i 2 numeriu pazymeta SU ir 1 numeriu i VK, tai i kuri istojau?
Įstojai į ŠU Nekniskit proto |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
14:23:36
| Nuoroda
dorido rašė:
PsicLt rašė:
V3rSus rašė:
dorido rašė:
Ir mano konkursinis balas tenkina i 2 numeriu pazymeta SU ir 1 numeriu i VK, tai i kuri istojau?
Įstojai į ŠU Nekniskit proto chi.. tai db vel gaunas, puse uz tai, kad tikrina univieru sarasa, ir jei istojai neziur kolegiju ir puse uz tai, kad gali nepasirasyt ir laukt kolegiju saraso patvirtinimo. RVU teisingai rase |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
14:50:26
| Nuoroda
Tiesiog labai daug zmoniu, paskutiniu metu, kurie nezinodami patys, bruka savo nuomone kitiem ir dar ja visaip kaip gina |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
14:54:29
| Nuoroda
Jo, is mano pazistamu rato, kaip taisykle, prasimuse yra tie, kuriems patiems IDOMU, ka jie studijuoja, o ne tie, kurie pasirinko tai, kas, neva, labai pelninga. Jei bus idomu studijuot, parodysi visu pirma save. Kai idomu, daugiau ir ismoksti. Turiu kelis draugus ekonomistus, kuriems matematika nesiseke, bet vargais negalais ten istojo. Nors ir mokejo, dziauges, tipo "paskutines vietas traukiny uzemem, je". Dabar sedi ir nosi krapsto... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
14:58:22
| Nuoroda
As asmeniskai psichologija rinkciaus |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
15:32:08
| Nuoroda
Na, pazindinotes, pazindinotes |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
15:35:02
| Nuoroda
Nemanau, kad bus daug surinkusiu 45+ :) Kaip ir kiekvienais metais, mes, abiturientai, esame linke pervertinti savo jegas. Visad taip buna, vieni nustemba, kiti isvis lieka sokiruoti |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
15:36:59
| Nuoroda
www.lamabpo.lt -> bendrasis priemimas , nedaug skaityt ten. Prasyma gali pildyti betkuriame Lietuvos universitete ar kolegijoje, nesvarbu kur stoji. Vistiek i viena katila suplaukia jie. O dokumentus reikia nest ten, kur pildei prasyma. Jei prasyma pildei internetu - dokumentus nesi i betkuria Lietuvos aukstaja mokykla, dalyvaujancia bendrajame priemime |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
15:45:26
| Nuoroda
Geografijos maziau tikrintoju gal |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
16:01:58
| Nuoroda
Pagal nec.lt suvestine, 3-6 valstybinius rinkosi apie 20000 mokiniu. Tai cia tu, kurie be mokykliniu stoja |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
16:03:04
| Nuoroda
Uz 5lt galiu nusipirkt ka tik noriu ? Oho... Daug kas iseina turbut |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
16:04:11
| Nuoroda
vycas0722 rašė:
sveiki, man toks klausimas pasistojo. jei as perlaikau lietuviu vbe pakartotines sesijos metu, tai yra birzelio 12 d. ir as ji neislaikau arba maziau surenku nei turejau aksciau. tada teks mokyklini perlaikyti liepos kazkelinta ar galesiu pasirinkti kad senesni rezultata paliktu? Tu VBE perlaikyt negali. Jei laikei pirma kart VBE, antra kart perlaikyt gali tik MBE. Antrasis VBE turas skirtas tiems, kas del ligos negalejo laikyit pirmaji karta ir eksternams. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
19:53:30
| Nuoroda
Splatt rašė:
PsicLt rašė:
vycas0722 rašė:
sveiki, man toks klausimas pasistojo. jei as perlaikau lietuviu vbe pakartotines sesijos metu, tai yra birzelio 12 d. ir as ji neislaikau arba maziau surenku nei turejau aksciau. tada teks mokyklini perlaikyti liepos kazkelinta ar galesiu pasirinkti kad senesni rezultata paliktu? Tu VBE perlaikyt negali. Jei laikei pirma kart VBE, antra kart perlaikyt gali tik MBE. Antrasis VBE turas skirtas tiems, kas del ligos negalejo laikyit pirmaji karta ir eksternams. Biški kai ko nesupratau, jeigu pvz.šiais metais laikiau lietuvių VBE ir rezultatu esu nepatenkintas, tai kitais metais VBE perlaikyt negalėsiu? Aisku, kad galesi |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
19:55:12
| Nuoroda
k@r@mele rašė:
as issiunciau sms uz 2 lt, ir negavau jokio patvirtinimo, tai gerai ? Turbut, kad nieko gero |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
10:51:12
| Nuoroda
LadyAnn rašė:
Saulėgrąža rašė:
Aš neįsivaizduoju, kaip turėtų jaustis žmogus gavęs 1 prc laimingas zhm0gus butu.. ;DD 1% VBE tau daugiau balu duotu, nei 10 is MBE. Galesi perlaikyt, todel betkuriuo atveju islosei |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
10:52:15
| Nuoroda
Cia as apie stojima |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
11:26:37
| Nuoroda
O jei nepaslaptis kam dvi iskart ir kokios ? :) Manai pavesi ? Juk buna, kad ir su viena sunku susitvarkyti, ypac 3-4 kurse |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
11:29:48
| Nuoroda
Aha, as ir tu antru pusiu nesuprantu |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
12:06:04
| Nuoroda
skiper rašė: