Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-22
16:58:23
| Nuoroda
Unga_ rašė:
gal kas i psichologija VPU taikosi ? :) as tai liepos 1 motyvacini laikysiu. O psichologija |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
11:24:44
| Nuoroda
Unga_ rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Unga_ rašė:
gal kas i psichologija VPU taikosi ? :) as tai liepos 1 motyvacini laikysiu. O psichologija o kelintu numeriu rasai VPU ?;p Antru, o tu kelintu? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
13:30:15
| Nuoroda
dussy rašė:
miigglute rašė:
dussy rašė:
aš laikau 27d. 10:30 ŠU buvau seminare, kur aiškino kas per biesas tas motyvacinis testas, ką ten daryt reikės, bet kad daugiau papildomai ruošiuosi tai nemanau ;D vis dėlto, jei laikai testą todėl, kad tikrai nori tapti pedagogu, vertintojai tai ir pamatys be papildomų pastangų o ka tam seminare tau pasakojo ? seminarą vedė toks vyriškis, kuris pernai buvo to testo vertinimo komisijoj. tai maždaug supažindino kas ir kaip ten bus, kaip vyks, kokių klausimų galima tikėtis, net apie ką kalbėti ;D čia buvo kovo 19d. VDU. žinau, kad neperseniausiai panašus seminaras vyko ir ŠU. šiaip tai gal ir naudinga visai, dabar bent jau žinau, kad ten nelabai yra ko bijoti O tai kokių klausimų galima tikėtis?:)) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
13:33:38
| Nuoroda
Jėėė... 10 |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
13:34:45
| Nuoroda
Unga_ rašė:
R
Antru, o tu kelintu? trečiu. antrą Romeriui atidaviau. O pirmą VDU?;DD Na aš dar galvoju, ar Romerį rašyt ar ne |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
13:37:26
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
O as dar mastau, ka cia reiks daryt.Kiek teko girdet vdu bendrabuti nelengva gaut.Tai galvoju ar isvis apsimoka,vargt tuos dokumentus rinkt ir po to dar nk negaut.Hmm pasimeciau.. Na aš atvirkščiai girdėjau. Kalbėjau su VDU studente ir ji pasakė,kad nėra labai sunku gauti bendrabutį, na nebent gyveni netoli Kauno. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
13:38:25
| Nuoroda
historia rašė:
Oi laukiam fuksės , oi kankinsim Kokie blogi;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
15:59:15
| Nuoroda
dussy rašė:
Roberta Aurėja rašė:
O tai kokių klausimų galima tikėtis?:))
raštu bus 3 klausimai ir ten reikės: 1. pagrįsti profesijos pasirinkimą 2. aptarti situaciją, kurioje susidurta su žmonių įvairove (amžius, lytis, kalba, tautybė, fizinės savybės). čia reikėtų parodyti toleranciją, jautrumą ir pan. 3. atskleisti savo veiklą mokykloje ir/ar kitose bendruomenėse. reikėtų parodyt savo gebėjimus bendrauti, bendradarbiauti, burti, kurti veiklą toliau pokalbis (5 klausimai), iš esmės, tai klausimai turėtų būti panašūs, gal tik kitaip suformuluoti. taip daroma specialiai, norint dar kartą patikrinti motyvaciją tokiam darbui. o jei smulkiau, tai ten reikės: * argumentuoti asmeninį pasirinkimą, konkrečiai įvardinant bent tris priežastis * papasakoti apie asmeninę mokymo patirtį. bet čia nebūtinai, kad mokykloje kokias pamokas vesti pradinukams ;D paprasčiausi gebėjimai informuoti, konsultuoti kitus * toliau turėtų būti kažkas apie sunkumus ir bendradarbiavimą (konkrečiai įvardinti savo mokymosi sunkumus ir kaip juos įveikiu; renginių organizavimas ir vaidmuo tarp kitų žmonių) * tada vizija - kaip įsivaizduoji savo darbo perspektyvas po kelerių metų.
tai tiek tikiuosi padėjau Labai ačiū:)) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
16:23:13
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Sandrittta rašė:
O as dar mastau, ka cia reiks daryt.Kiek teko girdet vdu bendrabuti nelengva gaut.Tai galvoju ar isvis apsimoka,vargt tuos dokumentus rinkt ir po to dar nk negaut.Hmm pasimeciau.. Na aš atvirkščiai girdėjau. Kalbėjau su VDU studente ir ji pasakė,kad nėra labai sunku gauti bendrabutį, na nebent gyveni netoli Kauno. Sakai? na as tai gyvenu visai kitam Lietuvos gale Tikrai,kad bandyk, nuo to blogiau nebus |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
20:31:12
| Nuoroda
kkristy16 rašė:
Aš ir į psichologiją. VPU pirmu numeriu rašiau, todėl esu beveik užtikrinta, kad ten ir įstosiu Gal grupiokės būsim |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-24
09:49:53
| Nuoroda
candya rašė:
Žmonės, kaip ruošiatės motyvaciniam pokalbiui? Ką maždaug ketinate kalbėti? Ko paklaus, tą atsakysim;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-24
15:52:44
| Nuoroda
Unga_ rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Unga_ rašė:
R
Antru, o tu kelintu? trečiu. antrą Romeriui atidaviau. O pirmą VDU?;DD Na aš dar galvoju, ar Romerį rašyt ar ne nee. pirma VU Aaa, na aišku;DD Gal susimatysim;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-24
15:54:11
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Sandrittta rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Sandrittta rašė:
O as dar mastau, ka cia reiks daryt.Kiek teko girdet vdu bendrabuti nelengva gaut.Tai galvoju ar isvis apsimoka,vargt tuos dokumentus rinkt ir po to dar nk negaut.Hmm pasimeciau.. Na aš atvirkščiai girdėjau. Kalbėjau su VDU studente ir ji pasakė,kad nėra labai sunku gauti bendrabutį, na nebent gyveni netoli Kauno. Sakai? na as tai gyvenu visai kitam Lietuvos gale Tikrai,kad bandyk, nuo to blogiau nebus Linkiu įstoti Ačiū. Tau taip pat. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-25
11:23:17
| Nuoroda
Monieka rašė:
Sveiki, turiu klausima protingiems zmonems As uzsiregistarvau tam motyvaciniam testui, bet prasyme rasiau dvi specialybes (nalgu ir geografija) tai apie kuria man reikes sneket pokalbyje? Ar reikes du testus laikyt? nes lam'oj tai neraso kokios butent specialybes testas bus :? Sveika. Man tokia pati dilema buvo iškilusi, na bet kadangi aš labai įkyrus žmogus, tai parašiau lamb'o atstovybei. Gavau atsakymą, kad vienas motyvacinis galioja visose aukštosiose mokyklose. (manau,kad tuomet ir visose specialybėse O kalbėk apie tą, kurio labiau nori;DD (aš irgi taip darysiu;D) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-25
11:49:59
| Nuoroda
Monieka rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Monieka rašė:
Sveiki, turiu klausima protingiems zmonems As uzsiregistarvau tam motyvaciniam testui, bet prasyme rasiau dvi specialybes (nalgu ir geografija) tai apie kuria man reikes sneket pokalbyje? Ar reikes du testus laikyt? nes lam'oj tai neraso kokios butent specialybes testas bus :? Sveika. Man tokia pati dilema buvo iškilusi, na bet kadangi aš labai įkyrus žmogus, tai parašiau lamb'o atstovybei. Gavau atsakymą, kad vienas motyvacinis galioja visose aukštosiose mokyklose. (manau,kad tuomet ir visose specialybėse O kalbėk apie tą, kurio labiau nori;DD (aš irgi taip darysiu;D) Geras patarimas, tik va nezinau kurios labiau noriu Na tai tada varyk tą, kurią geriau pateikt galėtum;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-25
13:13:44
| Nuoroda
ePovilas rašė:
miigglute rašė:
ePovilas rašė:
miigglute rašė:
ePovilas rašė:
miigglute rašė:
as ir laikiau egzamina buvo nesunku ,gal yra zadanciu studijuot geografija vpu ? žadu studijuot geografiją, bet Klaipėdoje, KU. okur motyvacini testa laikai ? :) sioms studijoms jo reikia? motivacinis testas manau tik pedagoginems specialybems as manau reikia .o tu paraiskas jau padaves ,nes ten rodo reikia ar ne pakolkas dar nieko nedariau, laukiu visų egzaminų rezultatų. Tik, Povilai, neapsigauk. Jeigu tau reiks motyvacinio testo, o tu jo nebūsi išsilaikęs(laikęs) , negalėsi pretenduot į finansuojamą vietą. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
13:14:42
| Nuoroda
ylksis rašė:
aš prisimenu, kad kalbėjau apie tai, kad noriu stoti į psichologiją, tuo metu tikrai kažkaip ji buvo įrašyta pirmu numeriu, tai kalbėjau apie prevencinę veiklą mokykloje ir t.t, aišku, toliau dėl tam tikrų priežasčių sukeičiau vietomis:) O gal galėtum papasakoti plačiau ką kalbėjai? Nes aš irgi noriu į psichologiją.:))) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
16:10:45
| Nuoroda
U mad? rašė:
Čia faktas, kad jeigu cechas bus neteisingas tai netiks ir dirbtuvės. philosophus nors gal ir per aštriai bet teisingai viską išdėstė, skaudu tai pripažinti kaip pačiam cechą, manufaktūrą ir fabriką parašius. Na jei taip bus,tai aš prisidedu prie tavęs, nes parašiau tą patį;DD Galėsim kartu save graušt;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
16:12:44
| Nuoroda
guillermo rašė:
apsikabinkim rašė:
Veronikusia rašė:
Esu VU studentė, gyvenu bendrabutyje, jei kažkas domina, klauskit. Galiu papasakot (: Domina tik viena... Tai kaip su tais tarakonais? :D Legendų visokių girdėjau, norisi pagaliau normalaus atsakymo Baigiau VU prieš metus. Nežinau kaip dabar, bet prieš metus VU bendrabutis buvo tarakonų irštva. Atsimenu vieną rytą prabudęs savo lovoj radau krūvą tų šlykščių gyvių, bet nieko po pora mėnesių apsipratau prie jų, nebetrukdė man jie, susidraugavom, vėliau visas šventes laistydavom kartu. Kas ne kas, bet jie tūsintis moka. ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
16:13:32
| Nuoroda
ylksis rašė:
kaip minėjau, aš akcentavau prevencinę veiklą mokykloje, kad daugiau bendraučiau su moksleiviais, jų tėvais, mokytojais, organizuočiau akcijas, renginius, pakalbėk, kokias įžvelgi mokykloje problemas ir t.t:) Ačiūūū |