Vartotojo Lenocka pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-13 15:45:41 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:

Man įdomu, kada pagal naująją tvarką bus švenčiamo išleistuvės - rugpjūčio 31 d.?

eina sau, kokia nesamone =)))  Ruostis tikrai pradekit is anksto, busimieji (jau dabartiniai) dvyliktokai =) Tikrai paskui nesigailesit, kad ir vasara skirsite laiko pasikartojimui, juk nebutina diena nakti kalt.. =))

Žinutė parašyta: 2009-07-13 15:46:37 | Nuoroda

As nuejau, nusifotografavau uz 5lt, padare 6 nuotraukas ir sedziu laiminga =)) Nereikia sukt galvos =)

Žinutė parašyta: 2009-07-13 15:52:34 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:

O aš vis tiek patariu vasarą skirti poilsiui. Tuo labiau devynių mėnesių yra sočiai  viską dešimt kartų pakartoti. O kadangi pavėlinta egzaminų sesija, apskirtai neverta dabar taip skubėti.

Gal ir taip =) Ssvarbu, kad per vasara protas nepriprastu stipriai tinginiaut... =D

Žinutė parašyta: 2009-07-14 08:47:12 | Nuoroda
siestaa rašė:
bright_night rašė:

o jus taip gerai islaiket egzaminus, nes visose klasese moketes, ar uzteko ir dvyliktos klases pasiruosti egzaminui? as kitais metais laikysiu chemijos vbe, bet astuntoj, devintoj klasese mokiausi gana atsainiai, todel pas mane spragu yra pagrinduose, desimtoj, vienuoliktoj klasese mokiausi kaip reikiant, bet paprasciausiu dalyku kartais nezinau. tai ar imanoma dvyliktoje klaseje tinkamai pasiruosti?

jei chemoja mokinaisi pastaruosius du metus - tiesiog perfect  as ja mokinausi tik paskutiniais metais

Tuo labiau tavo rezultatas irodo, kad viskas imanoma

Žinutė parašyta: 2009-07-14 10:34:28 | Nuoroda
Frostpwz rašė:

mano draugui is 39% sumazino i 11, dabar as geriau islaikiau nei jis :D

eina sau kaip ziauriai...

Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:02:14 | Nuoroda

Taip, labai patiko =) Labai siuolaikiskas! Daug jaunimo buvo, ko nesitikejau kazkodel =)))) Aciu labai =))

Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:03:21 | Nuoroda

Siandien buvau Vilniuje MRU registruot dokumentus, tai zutrukau 10 min =D Net nustebau, nes kiek cia skaiciau tai po keleta valandu buvo kas pralauke... Laukiam rezultatu dabar... =) Visa vasara kupina laukimo.. =D

Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:03:56 | Nuoroda

Beje, mokejau imoka internetu, atsispausdinau ta israsa ir neprase jokiu banko patvirtinimu =) Viskas tiko =) Atestato kopijas jie ten patys pasidare

Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:04:24 | Nuoroda

Mokejau irgi per SEB, ir man viska rase teisingai, 150lt =)

Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:07:01 | Nuoroda

Man isvis tas vertinimas nesamoningas, duotu perziuret darba savo istaosyta, o tada galima spres ar duot apeliacija ar ne, o musu situacija Lietuvoje primena lyg valstybine paslapti =D Negalima nieko paziuret ir t.t. Nesamone..

Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:09:34 | Nuoroda
minimoo rašė:

atleiskit, bet nebesuprantu ;/ jei as jau esu uzpildziusi prasyma, nunesusi kopijas ir visa kita jau birzelio men, tai ar man dar reikia eiti dbr iki liepos 18d. ir vel viska nesti???

Tai jeigu tavo dokumentus bei prasyma uzregistravo, ir gavau ta lapuka, registracijos pazyma, su savo pasirinkimais bei egzmainu balais surasytais, tai nereikia daugiau nieko nesti. Lauki rezultatau =)

Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:15:19 | Nuoroda
zibudaite rašė:

na cia sunku paaiskinti, bet pabandysiu. na man iskilo toks klausimas, jeigu as pirmu nr parasau ta ka labai noriu antru ka noreciau ir t,t ir istoju tarkim kokiu antru numeriu, bet ystojus suprantu kad noriu studijuoti ten ka parasiusi treciu arba ketwirtu, tai ka daryti? ar yra perziurimi wisi mano pageidawimai ir keli uniwersitetai mane priima ir as paskui tik atsirenku i kuri wezu dokumentus ar ziuri tik pirma pageidawima, jei ne pirma tai antra ir jei tarkim i antra istoju tai toliau nei neziuri? na tikiuosi nelabai painiai cia parasiau

Butent del to, kad ziuri pagal tavo surasyta prioritetu sarasa, reikia atsisesti ir gerai apmastyti ka noretum labiausiai studijuoti.. Jeigu po to vis del to dvejoji tai tada belieka perstot

Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:19:00 | Nuoroda
sanemis rašė:

Na, bet kokia šio tvirtinimo logika?

Juk kaip tik jaunas žmogus turi nebijoti keisti kažko jei jam nepatinka, ieškoti kitų vietų, kur gali save realizuoti labiau, o ne tai, kad įstoji čia ir privalai būti, nesvarbu ar tau patinka , ar ne. Žinoma, neprivalai, bet kai turi susimokėti, o pinigų neturi, tai juk nepabėgsi nuo skolų...

Cia logika kaip tik ta, kad nestotu belekur studentai, o gerai apmastytu savo pasirinkima.. Irgi girdejau, kad nori aptvirtinti, kad jeigu atsimokai tarkim 2 metus ir meti tas studijas, tai privalai valstybei grazinti ta suma, kurie jie isleido.. As pritariu visiskai sitam dalykui =)

Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:25:02 | Nuoroda

Mane irgi kartais stebina kai stojimo sarase atsiranda tokie skirtingi, priesingi dalykai.. Galbut del to, kad daugeli, kaip ir mane pvz, traukia kelios sritys, bent pavirsutiniskai. As noreciau studijuot irgi daug dalyku, man viskas idomu atrodo =))) Taciau isivaizduoju save tik vienoje srityje, ir mano prasyme visi dalykai vieno srities =)

Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:30:19 | Nuoroda
siestaa rašė:
torquoise rašė:

filosofija ir politikos mokslai skiriasi kaip diena nuo nakties. kaip jus galit taip metytis...:) 

tiesa, abu uztikrina ilgas sunkias  darbo paieskas...

nenoreciau sutikti. politikoje  filosofija taip pat figuruoja.

Taip, figuruoja. Taciau zvelgiant i konkretu darba baigus studijas, tai darbai labai skirtingi =) O del mokslu, tai bent man, tai noretusi mokytis visko po truputi =DD Bet dirbti tik konkrecioje srityje, kur traukia..

Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:37:57 | Nuoroda
serty rašė:

vakar registravau dokus utenos kolegijoje, tai sugaisau 3 val, pries mane buvo vaikinas tai jis sedejo nuo 7 val ryto... is viso manau buvo kokiu 300 zmoniu ...  atejo zmones kurie vakar nespejo, nes ju neprieme... pertraukos nebuvo))) taigi ten buvo tikras pragaras))

Siaubas koks.. Na, kur as buvau tai ten tu priemimo staliuku buvo mazdaug 25-30 tai smagu labai, greit viska atlieka =)

Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:44:36 | Nuoroda
sanemis rašė:
Lenocka rašė:
sanemis rašė:

Juk kaip tik jaunas žmogus turi nebijoti keisti kažko jei jam nepatinka, ieškoti kitų vietų, kur gali save realizuoti labiau, o ne tai, kad įstoji čia ir privalai būti, nesvarbu ar tau patinka , ar ne. Žinoma, neprivalai, bet kai turi susimokėti, o pinigų neturi, tai juk nepabėgsi nuo skolų...

Cia logika kaip tik ta, kad nestotu belekur studentai, o gerai apmastytu savo pasirinkima.. Irgi girdejau, kad nori aptvirtinti, kad jeigu atsimokai tarkim 2 metus ir meti tas studijas, tai privalai valstybei grazinti ta suma, kurie jie isleido.. As pritariu visiskai sitam dalykui =)

Žmogus niekada negali būti visiškai tikras, kad jam tos studijos patiks. Pavyzdžiui man dabar kineziterapijos studijos atrodo tikrai patrauklios, bet aš nežinau ar man ten patiks mokytis vėliau, jei pamatysiu, kad tai neatitinka mano lūkesčių, tai ir išstoju. Juk žmogus ir klysta, aš net nepasakyčiau, kad čia klydimas, tiesiog tu ieškai kitų sau artimų specialybių, parodai savo drąsą, kad tau rūpi tavo gyvenimas, kad tu nori kažką keisti, o ne sustaikyti, kad jau įstojau ir ką čia bepadarysiu, teks mokytis, nesvarbu ar patinka, ar nepatinka. O jei ta specialybė kainuoja 7000? Tada imi paskolą ir sumoki už tai, kad nori perstoti? Nors mokinaisi gerai. Nesąmonė.

Taip, tikras niekada negali but, cia tiesa. Na, del kineziterapijos studiju.. Turetum ziuret ar patiktu darbas toks, na o studijos.. Juk atsimokysi ir tiek, igysi ziniu. Reikia zvelgti truputi toliau, ar domintu toks darbas ir pan. =) Aisku, jeigu isigaliotu sitas punktas, kaip ir visur, butu ir kita medalio puse, tamsioji.. Galbut reikia tada placiau dometis, pries pasirenkant specialybe, pasidometi ko mokytis reikes, ka, kaip, kokiu budu ir t.t.

Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:45:53 | Nuoroda
Sharkiuz rašė:
PanevezioArmada rašė:

1 VU ekonomika VF

2 VU ekonomika M

3 MRU Finansu Ekonomika VF

4 KTU ekonomika vf

5. VDU ekonomika vf

6. VU KHF ekonomika vf

7 VU teise VF

8 MRU teise vf

ir tt.. visokie teise ir valdymas viesasis administravimas.. ;D

Man tai nedaeina kodel dauguma taip pilde, juk jei y 1nr neistosi, tai y mokama ciuju antru nr paims be klausimu ir nebelieka sansu ten kur kitus nemokamus rasei ystot.

Tikriausiai nori butent i VU=)

Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:51:42 | Nuoroda
sanemis rašė:
Lenocka rašė:
sanemis rašė:
Lenocka rašė:
sanemis rašė:

Žmogus niekada negali būti visiškai tikras, kad jam tos studijos patiks. Pavyzdžiui man dabar kineziterapijos studijos atrodo tikrai patrauklios, bet aš nežinau ar man ten patiks mokytis vėliau, jei pamatysiu, kad tai neatitinka mano lūkesčių, tai ir išstoju. Juk žmogus ir klysta, aš net nepasakyčiau, kad čia klydimas, tiesiog tu ieškai kitų sau artimų specialybių, parodai savo drąsą, kad tau rūpi tavo gyvenimas, kad tu nori kažką keisti, o ne sustaikyti, kad jau įstojau ir ką čia bepadarysiu, teks mokytis, nesvarbu ar patinka, ar nepatinka. O jei ta specialybė kainuoja 7000? Tada imi paskolą ir sumoki už tai, kad nori perstoti? Nors mokinaisi gerai. Nesąmonė.

Taip, tikras niekada negali but, cia tiesa. Na, del kineziterapijos studiju.. Turetum ziuret ar patiktu darbas toks, na o studijos.. Juk atsimokysi ir tiek, igysi ziniu. Reikia zvelgti truputi toliau, ar domintu toks darbas ir pan. =) Aisku, jeigu isigaliotu sitas punktas, kaip ir visur, butu ir kita medalio puse, tamsioji.. Galbut reikia tada placiau dometis, pries pasirenkant specialybe, pasidometi ko mokytis reikes, ka, kaip, kokiu budu ir t.t.

Na, tu gali belekaip daug domėtis ir panašiai, bet tai neužtikrina, kad tau patiks šis darbas, iš pažiūros gali atrodyti visai gerai, o kol neatliksi praktikos, tol nesužinosi ar šis darbas skirtas tau. Tada turi mokytis keturis visus metus, o įsivaizduoji kaip lėvai mokytis, kai tau nepatinka, kiekviena paskaita tau tampa peilis, apie motyvaciją iš vis jaučiu net nėr kalbos, tada ir prasideda visoks paruoštukų darymas, nusirašinėjimas. O tada tampi kažkoks surambėjęs, piktas, kinezistas.

Taip, del sito tu teissus visiskai.. mokytis to, kas nepatinka ziauru.  O mokantis motyvacija butina.. Na, tada belieka palinketi visiems, kad neatsitiktu taip, kad tektu dvejoti del savo pasirinkimo =) O tai visgi patvirtino si punkta ar ne?

Žinutė parašyta: 2009-07-15 11:58:25 | Nuoroda

Jo, apie musu seimunu sugebejimus bei smegenine galima butu diskutoti ilgai ir nuobodziai =D Tik, deja, niekas nepasikeis.. Arba pasikeis kazkada, kai jau musu tai nelies... =))