Vartotojo Mirt pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-22 19:30:43 | Nuoroda
Kad tave kur rašė:

Kam tu i ta teise lendi, ir taip, kaip prisikta ekonomistu, vadybininku ir teisininku :O darbo neranda 3 pazistami baige ir gerais pazymiais baige. Dabar lietuvai siulo uzdraust verslo vadyba ir leisti teise studijuot tik tiems, kurie ruosiasi kurti savo versla, nes kaip jau sakiau ju pilnos darbo birzos.

nėra kad siūlo uždraust, vienas diedas pasakė kad galima 10 metų ar kiek neruošt nei vadybininkų nei teisininkų ir pan.
o šiaip aš irgi manau kad pilkos masės tapimas, teisę jei studijuot nori, tai ne Lietuvoj geriausia.

Žinutė parašyta: 2011-07-22 19:41:16 | Nuoroda

anksčiau tai palikdavai tą atestatą ir viskas... o dabar tik kopijas pasilieka.
na bet manau ten vietoj nusikopijuos ar kaip.

Žinutė parašyta: 2011-07-22 20:55:37 | Nuoroda
Adele=) rašė:

nors jau velu,bet paklausiu...kur buvo skiltis "egzaminai ir motyvaciniai testai"....tai jei uzpildzius prasyma vis tiek rasydavo toje skiltyje  "egzaminu nera".tai reiskia,kad ne vienai mano specialybei pasirinktai ir nereikejo to motyvacinio? pvz lietuviu filologija vdu nereikia?

taip

Žinutė parašyta: 2011-07-22 23:18:19 | Nuoroda
LadyShadow rašė:

Nu ka. laukiam antradienio, beja nezinot ar su 17.9 i KTU vf istociau? Bijau ziariai

nu žiūrėk pagal praeitus metus.

Žinutė parašyta: 2011-07-23 03:01:38 | Nuoroda
Viltee rašė:
violke rašė:
vaidassab rašė:

jeigu norit organizuoju "islikimo stovykla" jau barake, kuri truks kazkada visa savaitgali;DD garantuoju daug juoko, graziu bei isimintinu akimirku ir daug alkoholio;DDD

va taip va;DDD

susivežkit gitaras :)))))

:) nu va, jau užsinorėjau įstot į pedagoginį :D

Nu jo, su Vaidu tai tikrai linksma ;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-23 12:36:06 | Nuoroda

Vaidai pažįstami :D 
aš nors ir ne į pedagoginį, bet blem pakvietimo į balių norėsiu :D

Žinutė parašyta: 2011-07-23 12:43:40 | Nuoroda
Light Arus rašė:
Mirtise rašė:
Kuisys rašė:
Light Arus rašė:

Dokumentai:
• Prašyma rektoriui;
• Pažyma apie šeimos sudeti ir deklaruota gyvenamaja vieta;
• Pažyma apie paskutiniu 3 menesiu tevu darbo užmokesti;
• Socialini remtinuma liudijancius dokumentus (abieju tevu ar vieno iš tevu mirties liudijimus, ištuokos liudijima, abieju tevu, vieno iš tevu arba paties studento nedarbingumo lygio pažyma).

Neklaidink žmonių ! Palei tave nereikia nei asmens patvirtininčio dokumento, nei atestato.. ? :D

tu gaudykis apie kokius dokumentus šneka :D

Pats gaudykis, net nežinai, o jau pezi. 

Skelbiamas konkursas del bendrabuciu konkursinio balo kitiems mokslo metams. Laiku nepristates dokumentu gyventojas patenka i sarašo pabaiga.

Dokumentai:
• Prašyma rektoriui;
• Pažyma apie šeimos sudeti ir deklaruota gyvenamaja vieta;
• Pažyma apie paskutiniu 3 menesiu tevu darbo užmokesti;
• Socialini remtinuma liudijancius dokumentus (abieju tevu ar vieno iš tevu mirties liudijimus, ištuokos liudijima, abieju tevu, vieno iš tevu arba paties studento nedarbingumo lygio pažyma).

tai ir sakau!
Kuisy, koks dar atestatas, čia apie baraką.

Žinutė parašyta: 2011-07-23 12:44:43 | Nuoroda

Ė Vaidai motyvacinį laikei? :D pakeisi Makštutį ;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-23 12:47:19 | Nuoroda

kur čia parašyta, kad jei balas vienodas žiūri į sąrašo numerį??

Žinutė parašyta: 2011-07-23 16:48:34 | Nuoroda
invol2ver rašė:

O tą mokestį būtinai reik pervest 27-29 dienomis, ar galiu pavyzdžiui kad ir pirmadienį nueit į banką ir susimokėt, kad nereiktų tas dienas porą valandų eilėje stovėt?

kai įstosi ir susimokėsi. ar 26d ar kitą. ir kodėl jau banke turėtų reikėt stovėt? univere tai reiks.
o galiausiai internetu gali

Žinutė parašyta: 2011-07-23 16:50:58 | Nuoroda

nu ką čia šnekat. pati sistema neleidžia ir pirmam ir antram prioritete rašyt NL. jeigu rašai NL tai rodo tik ties pirmu, jeigu NL ir I tada jau abiejuose.
ir tikrai nebus problemų dėl šito. greičiausiai kontaktiniai duomenys blogi, mokykla ar ten paso kodas ar kas.

Žinutė parašyta: 2011-07-23 17:48:41 | Nuoroda
invol2ver rašė:
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:

O tą mokestį būtinai reik pervest 27-29 dienomis, ar galiu pavyzdžiui kad ir pirmadienį nueit į banką ir susimokėt, kad nereiktų tas dienas porą valandų eilėje stovėt?

kai įstosi ir susimokėsi. ar 26d ar kitą. ir kodėl jau banke turėtų reikėt stovėt? univere tai reiks.

Šiaip prie bankų būna ne ką mažesnės, kai visi sulekia mokėt ;) beto, kai man reik važiuot į kitą miestą rašytis sutartį, tai ir taip daug laiko užims. Todėl noriu kuo mažiau popierių tvarkymo pasilikt. Mokant internetu, reik atsispausdint kvitą, o aš be printerio ;)

nu tai savo mieste į banką nueik, gi nebus ten šimtai studentų.

Žinutė parašyta: 2011-07-23 18:16:34 | Nuoroda
invol2ver rašė:
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:

Šiaip prie bankų būna ne ką mažesnės, kai visi sulekia mokėt ;) beto, kai man reik važiuot į kitą miestą rašytis sutartį, tai ir taip daug laiko užims. Todėl noriu kuo mažiau popierių tvarkymo pasilikt. Mokant internetu, reik atsispausdint kvitą, o aš be printerio ;)

Na tomis dienomis tai bus

na tai sužinai kad įstojai ir eik :D tikrai nebus dar 26dieną.

Žinutė parašyta: 2011-07-23 20:45:34 | Nuoroda

arba grįžta namo prisivalgo ten savaitei ar kiek į priekį :D dar visokių uogienių prisitempia

Žinutė parašyta: 2011-07-23 20:47:52 | Nuoroda

arba čia gal tiem adresuota, kur baigė iki 2010 metų ir turėjo dokumentus pristatyt... nu gi nesamonė būtų jei va kažkas iš mūsų kažką blogai padarė. arba mokykla ko nenusiuntė

Žinutė parašyta: 2011-07-23 20:49:32 | Nuoroda
invol2ver rašė:
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:

Na tomis dienomis tai bus

na tai sužinai kad įstojai ir eik :D tikrai nebus dar 26dieną.

Na 26 tikriausiai ir reiks nulėkt ;) o nežinot, kurią dieną gali būt mažiausios eilės? :D spėju trečiadienį bus mėsmalė, penktadienį taip pat, kadangi paskutinė diena ir lengviau žmonėms iš kitų miestų, o ketvirtadienis? :D

dėl banko tai nemanau kad bus mėsmalė iš viso.
mėsmalė bus universitete, nes dauguma sekančią dieną vyksta. paskutinę dieną bus mažiausia.

Žinutė parašyta: 2011-07-24 12:52:28 | Nuoroda
zmogusx rašė:
Mirtise rašė:
zmogusx rašė:

kas į MMT šiemet? nesijaudinat,kad labai sunku mokytis bus?

aš greičiausiai į mmt :D 
na ką, niekas ir nesako kad Mife lengva ;D

joa,na bet aš jau nusiteikinėju paplušėt :D o bandysi į bendrabutį kliūt?

jap į bendrabutį irgi varau :D

Žinutė parašyta: 2011-07-24 12:53:33 | Nuoroda

tai vat pagooglink, į tą univerą į kurį įstoji, ir į tuos barakus.
aš žinau apie vu.

Žinutė parašyta: 2011-07-24 12:56:49 | Nuoroda

man tai jau kurį laiką smalsu ką valgysiu, kai visokių bulvių ir makaronų privengiu :D
bet šiaip jo, temsiuos sloikučius visokius ;D o pinigų ir alui ir panašiai turi pakakt :D

Žinutė parašyta: 2011-07-24 16:41:36 | Nuoroda

kiekvienam skirtingai, pvz VU tai moka pirmiems 5 gal iš kurso geriausiems.

jei kas iš socialiaii remtinos šeimos ar be tėvų ir pan, tai gali pretenduoti į socialines stipendijas 390lt.