Vartotojo Mirt pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:25:15 | Nuoroda

pažiūrėk tos įstaigos į kurią įstojai puslapyjke, bus ir dokumentai reikalingi ir sąskaita viskas.
o sumokėt, tai nueisi į banką, užpildysi tą informaciją ir sumokėsi. kvitą pasilik.

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:42:14 | Nuoroda
vakarpuse4 rašė:
vakarpuse4 rašė:
Mirtise rašė:

o iš skirtingų fakų kaip apsigyvent? prašyme žymėt? ar irgi reikia eit šnekėt? ir kada?

is skirtingu faku imanoma, bet sunkiau, nes skirtingus fakultetus skirtingomis dienomis priima, net skirtingi adminai yra, pvz 4 ir 6 baraku ir 10 ir 12 visai kiti :)

ir dar, sneketi, jog nori kartu gyventi reikia eiti tada, kai nuvaziavus pasirasyti dokumentu del barako, ieini pas admina i patalpa, kad tau paskirtu kambari , tai eini su draugu ir sakai: noriu gyventi su juo :)

bet dabar žinok kada važiuot ar kai istorijos fakas gyvendins ar kai mifas..
o jeiprašyme pažymėsi? suveiks?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 19:09:08 | Nuoroda

aš čia vf su  17.42 :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 19:36:11 | Nuoroda

jėga galima pabendraut iš anksto :D

Žinutė parašyta: 2011-07-28 14:10:40 | Nuoroda

į mmt ;>

Žinutė parašyta: 2011-07-28 14:11:58 | Nuoroda

vakar pasirašiau sutartį, belieka laukt rugsėjo ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-28 14:18:02 | Nuoroda
Ruby rašė:

Dabar aš jau įstojau 1 prioritetu ten, kur norėjau, 2 etape ir papildomame priėmime tikrai nedalyvausiu, sutartį su universitetu šiandien pasirašiau. Man ten reikia ką nors Lamabpo patvirtinti, kad kituose etapuose nedalyvauju? Nes šiandien pažiūrėjau savo puslapį Lamoje ir man ten atsirado skiltis "II etapo prašymas".

ne

Žinutė parašyta: 2011-07-28 14:19:37 | Nuoroda
maraja1 rašė:

ėėė ar gali būti taip, kad pasirašius sutartį su vnf, tada stojant antru etapu man ten patekus, ir atsisakius anos vietos ir nutraukus sutartį reiks mokėt pusę studijų kainos?;>>

ne nereiks.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 14:21:41 | Nuoroda
Andrius27 rašė:

Sveiki, esu visiskai pasimetes. Istojau antru numeriu i VDU vf, bet visiskai nenoriu ten studijuoti. Noriu bandyti istoti i vgtu. Tai jei atsisakau stoti i VDU, tai galiu toliau dalyvauti antram etape ir bandyti istoti i VGTU vf? Nes kazkas man minejo jei atsisakai 1-3 kvietimo, tada negali dalyvauti antram etape, o treciame etape gali dalyvauti tik del vnf. As labai noriu istoti i VGTU vf.

antrame etape dalyvauti negali. 
trečiame etape dalyvauti gali tiek vf tiek vnf, bet neaišku ar vietų bus.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 18:00:55 | Nuoroda
Dusan rašė:

PLZ HELP!!! JEI DABAR ESU PASIRASES SUTARTI DEL VNF (6 PAGEIDAVIMU ISTOJAU) AR GALIU DALYVAUTI 2 ETAPE DEL VF VIETU NIEKO NEPRARASDAMAS IR NEANULIUOJANT MANO SUTARTIES? ZODZIU AR DRASIAI GALIU DABAR PILDYT PRASYMA 2 ETAPUI???

ACIU

taip.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 18:01:24 | Nuoroda
martisss123 rašė:

Kažin kaip geriau, laukt 2,3 etapų dėl norimos VF? Ar studijuot kita specialybę VF, bet tos pačios krypties kaip norimos ir po semestro pereiti į savo norimą specialybę?

žiūrint į ką ir kokios galimybės bus pereit.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 18:02:39 | Nuoroda

nu pasirašant sutartį užrašė ir dėl lsp, tai manau bus rugsėjį padarytas?

Žinutė parašyta: 2011-07-28 18:04:08 | Nuoroda

nežinau.gal ir ne.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 18:37:06 | Nuoroda
koshkin rašė:
enga rašė:
koshkin rašė:
Greta Sin ~ rašė:
enga rašė:
Greta Sin ~ rašė:

Aš jau jaučiu ką duos 1dienį tą ir imsiu, nors ir kaip bebūtų :| ir gal reiks bandyt kitais metais perstot ar dar ką daryt. nes už mokslą kokiu >6000 tikrai nemokėsiu..tuo tarpu kai kb mano nėra žemas, ir labai nedaug pritrūko :|

man ir labai pikta, mokiaus gerai, tad neketinu mokėt už mokslą ;X lauksiu metus. nežinau ar apsimoka perstot tau, nes metus veltui kažką darysi. na nežinau, jetus kaip lievai ;/

va būtent :| lieva sistema kažkokia. Man tai kažkaip nesinori visus metus nieko neveikt. Ar apsimoka ar ne aš jau nebeisivaizduoju ;s užknisa. baa ir poto zyzia visi kodėl emigruoja žmonės.

o tu natram ture zadi dalyvaut?as jei neistosiu tai eisiu dirbt kas belieka - arba uzsienis

bandom dalyvaut antrame, kas bus tas. eisiu aš į darbo biržą jei niekur nepriims. šiaip nesamone mūsų atžvilgiu, jei tu raudonu baigei ir neįstoji, tai čia omg... ;O o Greta irgi su tokiais balais turėtum ne kolegijoj mokintis o universitete. pvz mano giminaitis visiškai nieko nesimokino, egzu rezai žemi ir ktu mokosi vf, čia pernai stojo....

va kame esmė pas mane,raudonu baigiau o dbr melsiuosi kad paimtu i kolegiją..........................o jei nepakliusiu i nieka tai nusisausiu

nu dar žiūrint juk kur stojat,  jei į teisę, medikus ir pan kur didelis konkursas tai 18balų ir raudonas ar ne nėra skirtumo. gi būna 90+ ir neįstoja ten kur nori.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 18:40:49 | Nuoroda

pas mane kaip tik atrodo per daug ten priimtų.. :D

Žinutė parašyta: 2011-07-28 18:43:58 | Nuoroda
doroti rašė:
Sandrittta rašė:
doroti rašė:

Kažin, o jeigu kvietimas yra vf 3 vietoj, ar galima dalyvauti II etape vf

Ne

Ačiū. O aplamai galima dalyvauti II etape? O III etape taip pat negalima rinktis vf. Nevykusiai psidariau eiliškumą :((( 3vietoj įrašiau KK, balų turiu 16, tai gal būčiau pakliuvusi ir į kokį univerą vf

nu tau dabar negalima. papildomama priėmime pildysit prašymą iš naujo, ir bus šešios vietos. 
taip nevykusiai .

Žinutė parašyta: 2011-07-28 20:49:08 | Nuoroda
studijos lt rašė:
studijos lt rašė:

sveiki, kaip manot ar yra sansu istoti i medicina LSMU , kb 18.36?

II etapu

mokamam

Žinutė parašyta: 2011-07-28 20:55:00 | Nuoroda

nu jei bus koks žmogelis kuris atsisakė vf vietos medkėj, ir tu būsi pirma sąraše į vf, tai gausi vf.
o šiaip nemanau kad tokių bus.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 21:06:35 | Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Mirtise rašė:
studijos lt rašė:
studijos lt rašė:

sveiki, kaip manot ar yra sansu istoti i medicina LSMU , kb 18.36?

II etapu

mokamam

sutikciau ir mokamam, kad tik kas duotu :) labai tikiuos kad gausiu..

ziuriu mes dviese vis dar nervinames del tos medicinos..;/ o jei nepavyktu istot, tu turi pakvietima kur kitur?

visus rasiau vf , nes nesitikejau kad tokie auksti balai, tai niekur negavau...

as ir... o ka per papildoma priemima galvoji rasyt?

tai kad nieko rasyti negalima.. tik vietom sumaisyti, tas ir yra durniausia..;( o ka tu galvoji?

ti va kad nieko naujo tu nepridėsi dabar, tik tikėsies kad į vf pateksi ar kitur, o per papildomą jei bus vietų rašyt vnf.

Žinutė parašyta: 2011-07-29 10:31:07 | Nuoroda

na mane VU šiaip užrašė ten duomenis dėl lsp, o pasirodo dar reiks pačiai čia ;D nu ok ok :D