Vartotojo ievusee pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-10 15:59:20 | Nuoroda
Moncceee rašė:

jei galit parasykit 2 dalies atsakymus, bet kas jau su mokytoja pasitikrinote.

2dalis.

1. 3

2.11

3.C

4.2

5.3

6.C

7.33

8.(cia TIK DIEVAI sudarinetojai žino, vieni sako 5, kiti 7, kiti 2)

9.3

10. i (jodas)

Žinutė parašyta: 2010-06-10 16:00:17 | Nuoroda
Olegas 3000 rašė:
ievusee rašė:
va, o ka parasei 6kl. 1uzd. su tuo oksidarotium I lygties? :}

Speju kad vanduo.

P.S. is testo 11 klaidu is tikro. Oh yes.

parašiau O3 ...hm... Okey, lekiu mokytis BIO. Laikysit ji? ;]

Žinutė parašyta: 2010-06-10 16:01:21 | Nuoroda
Gyvačiukas:) rašė:
ievusee rašė:
Olegas 3000 rašė:
jaučiu jo... aš tai 2,368 :// o tam 6kl. 2uzd. 4,8proc?

6.2 turetu but 4.8% nes dauguma taip gauna tuo paciu ir as. O is to pirmo uzdavinio irgi gavau 2.3 ar kazka tokio. Kazkur blogai iseiga paskaiciavom.

ŽINAI, ne ten pritaikėm išeigą.. ;] aš tai paskutiniu veiksmu, tu speju ir. :D

Bet šiaip išeiga tai proceso, todėl ja ir reiketu gale naudoti....

Tai va, ir dar paklausta kokia mase oksiduota, tai vadinasi NE visa ,...aj.. :DD

Žinutė parašyta: 2010-06-10 16:05:30 | Nuoroda
Moncceee rašė:

o jums neatrodo kad 2 dalyje 2 klausime 10 protonu, o 3 klausinme 3 skirtingi junginiai? nezinau, gal ir klystu taip manydama

Monikute, tikrai 11prot., o del tu junginiu, na beveik dauguma rado 2. ;}

Žinutė parašyta: 2010-06-10 16:06:58 | Nuoroda
Olegas 3000 rašė:
ievusee rašė:

As jau laikes praeitais metais. Siemet kaip eksternas laikiau chemija. Is biologijos surinkau 90. Linkiu kad tau rasinys biologjos nuskiltu kaip man praeitais metais apie fermentus. Ir pasikartok smegenis tuos visada megsta idet.

Tai, kad siemet jau rasiniu nebera..:}} valiO... chemija as prasciausiai mokejau, susigriebiau siemet.. o bio, tai ir olimpiadas laimejus esu, bet labiausiai bijau.. :?

Žinutė parašyta: 2010-06-10 16:09:14 | Nuoroda
Olegas 3000 rašė:
ievusee rašė:

As jau laikes praeitais metais. Siemet kaip eksternas laikiau chemija. Is biologijos surinkau 90. Linkiu kad tau rasinys biologjos nuskiltu kaip man praeitais metais apie fermentus. Ir pasikartok smegenis tuos visada megsta idet.

siemet jau rasiniu nera.. :} valiO.. tai tu studijuoji kur? as chem, tai tik siemet susigriebiau, bet del bio tai drebu.. atrodo ir moku, nes ir olimpiadose dalyvavus, uzemus syta.. bet.. :>

Žinutė parašyta: 2010-06-10 16:10:51 | Nuoroda
Moncceee rašė:
ievusee rašė:
Moncceee rašė:

o jums neatrodo kad 2 dalyje 2 klausime 10 protonu, o 3 klausinme 3 skirtingi junginiai? nezinau, gal ir klystu taip manydama

o kodel tada 11? nesuvokiu as:)

H2O + H+  ane? Na tai, H2 jau 2p, dar O - 8p. ir dar vandenilio protonas H+ - viso 11.

Žinutė parašyta: 2010-06-10 16:11:33 | Nuoroda
Gabrielle* rašė:
Moncceee rašė:
ievusee rašė:
Moncceee rašė:

o kodel tada 11? nesuvokiu as:)

deguonis 8 ir trys vandeniliai po 1. mano draugė va 3 su 8 sudėjo ir gavo 12;D

Tavo drauge šaunuOlė, tinka prie mūsų chebrOs.. :DDD

Žinutė parašyta: 2010-06-10 16:13:42 | Nuoroda
Gabrielle* rašė:
ievusee rašė:
Olegas 3000 rašė:
ievusee rašė:

Tai, kad siemet jau rasiniu nebera..:}} valiO... chemija as prasciausiai mokejau, susigriebiau siemet.. o bio, tai ir olimpiadas laimejus esu, bet labiausiai bijau.. :?

man tas pats, bet jaučiu bio egzas kai olimpiada bus, jei tokios tendencijos užduočių:D

Mane TAI PJAUNA tie bandymai visoki, ir skaiciavimai per BiO, va ju ir BUS. :S ok, einu jau tikrai, vakare paskaitinesiu, ka jus cia pletikinOt.. :DD Geros dienos, lyskit i lauka, pas mane +30... :}}}}} pats tas sedeti lauke su BIO knyga ir gerti sampana, uz taip "nusisekusi" chemijos egzamina.. gal kas man i kompanija? :DDD :}}

Žinutė parašyta: 2010-06-10 16:14:56 | Nuoroda
Moncceee rašė:

oj blem....nu jau tokia ziopla as kad baisu.... gal tada kas su mokytoja pastikrine ir turi laiko gali kitus klausimus parasyti? bent kelis:) buciau labai dekinga

Pasiskaityk, cia jau kokia 50psl snd aptarta visos uzduotys.. ;]]]

Žinutė parašyta: 2010-06-10 16:15:59 | Nuoroda
Olegas 3000 rašė:
ievusee rašė:
 siemet jau rasiniu nera.. :} valiO.. tai tu studijuoji kur? as chem, tai tik siemet susigriebiau, bet del bio tai drebu.. atrodo ir moku, nes ir olimpiadose dalyvavus, uzemus syta.. bet.. :>

Nestudijuoju. Stosiu siais metais kurnors. Blogiausia biologijoje yra tai kad jei nezinai tai ir tikriausiai neparasysi. Chemijoje tai galima ismastyti 50% egzamino su minimaliom ziniom.

Aš svajojau i bendraja medicina.. jau nuo 7klases.. spekit, pavyks?? :SS O dar tas Lt egzas.. su savO "Baltom drobulem."".. :S

Žinutė parašyta: 2010-06-10 16:16:36 | Nuoroda
Deivizs rašė:

~75 taškai :( Kiek gali būt %?

Klausk pono DievO. :DD

Žinutė parašyta: 2010-06-10 16:18:28 | Nuoroda
Gyvačiukas:) rašė:

Cia taip paskaiciau ir smagu pasidare... Nesam per biologija jokio bandymo dare... O visi skaiciavimai- genetikoj.........

Oj..tai tau p..... nepyk, bet tai tiesa.. isigyk knygute kokia su bandymais.. nes TIKRAI TIKRAI BUna..arba bent jau issipresk praeitu metu... ;]] pamatysi "SMAGUMELIS"... :P

Žinutė parašyta: 2010-06-16 14:35:25 | Nuoroda

Sveiki, peržiūrėjau visus jūsų pasisakymus, norėčiau paklaust, aš parašiau 6klausime 3uzd. Modifikacinis kintamumas, idomu tinka? ;]] Nes modifikacinis lemia tik fenotipo pasikeitima, kuri lemia aplinkos salygos, o genotipas lieka toks pat...

Žinutė parašyta: 2010-06-16 14:41:09 | Nuoroda
Kevin rašė:

Parasykit 4 dali kas nors. Kaip ten su tais viksrais turejo but?

1. Pasirinkti vienodos pradinės masės vikšrus. Vienodas augalų lapų dydis.

2.Kad lapas gautų iš oro CO2, o vikšras O2.

3.6300mg

Bet nzn, ar gerai..komentuokit. ;]

Žinutė parašyta: 2010-06-16 14:43:12 | Nuoroda
Alchemikė... rašė:

8 klausimai

1 Paisrinkti vienodos mases viksrus, lapus, izoliuoti viksra nuo kitu lapu, palaikyti pastovias aplinkos salygas (dregme, temperatura, sviesa)

2.kad bandymas butu tikslesnis, nes viksras gali pradeti misti ir kitais lapais.

3 6300mg

4 A 325, B 225

5. kad ir kokios rusies butu augalu lapai, vis tiek toks pacios rusies subrende viksrai svers vienodai.

6. viksras mirs, nes augalas negaudamas sviesos pats prades kvepuoti, o tai reiskia greitai mazes O2 atsargos, be to augalas nebe tiek sukaups C6H12O6, nes ir pats ja naudos vid. lasteliniam kvepavimui, tai reiksia viksras maziau gaus gliukozes. Del maisto stokos ir O2 stygio viksras mirs. :D Bet jauciu nlb cia tiksliai. :D

mano 4, 5 ir 6 lb net panašūs.. ;D

Žinutė parašyta: 2010-06-16 14:44:54 | Nuoroda

Geriau trbt nesitikrinsiu, nes dar silpna pasidarys... per daug pasitikėjau savimi, ir per daug lengva pasirodė... :?

Žinutė parašyta: 2010-06-21 13:01:46 | Nuoroda

Gal kas žino, kur bus galima pasižiūrėti rezultatus egzaminų, nes kiek žinau, jau 3dienį jie turi būt aiškūs? :}

Žinutė parašyta: 2010-07-28 17:06:04 | Nuoroda
Vasarėlė rašė:

Gal kas atsisako odontologijos vnf ?:)

aš atsisakiau vnf :}

Žinutė parašyta: 2010-07-28 17:09:10 | Nuoroda

SveikOs dantukų fėjos ir fėjai.. ;DDD "Skraidysim" kartu :D ManO skype: ievuskaite :} primeskit prie chat'o :}}