Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
15:54:06
| Nuoroda
seomas rašė:
šiandien atidaviau prašymą Vu, nerašiau mokamų, tai priėmus pagrasino, kad neįstojus į vf, mokamo negausiu. Ar yra reali tikimybė su 19.76 biomedicinoj negauti vf? Tiksliai niekas tau nepasakys. O šiaip jei nori apytiksliai: eini į www.lamabpo.lt/2008_priemimas.pdf ir pažiūri kokie buvo praeinamieji balai pernai. Tada susirandi formulę ir pasiskaičiuoji savo konkursinį balą ir pažiūri ar būtum pernai įstojęs. Jei taip - manau turėtum ir šiemet įstot. Na aišku paklaida turėtų būti, tačiau kažkiek orentuotis tikrai galima. Ypač jei pagal praeitų metų stojimus būtum pirmoj pusėj. Dar gali pažiūriėt bp.lamabpo.lt/bp2009/vu_am$progr_pasirenk.show ar panašiai stojančių - jei mažiau tai tikimybė tau įstoti didėja. Ir dar čia gali pažiūrėt ar finansuojamų vietų mažės/didės pagal jų prognozes www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
18:25:51
| Nuoroda
na mano pamąstymais į PS pereinamas bus kažkur 17-17,5, į informatika žemesnis kokių 15-16. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
19:30:07
| Nuoroda
Mano nuomone jei yra dar kažkokia viltis gauti VF tai nebent kolegijose. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
19:32:17
| Nuoroda
Nuo 7 dienos nebegalima redaguot internete, reikės tada prašymus rašyt raštu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
23:22:05
| Nuoroda
vienodaisviecia rašė:
O gal zinot kas nors koks lamabpo telefono numeris? Internete nelabai randu. numerio nežinau, bet e-mail pateikia [email protected] - gali mėgint rašyt. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
15:22:41
| Nuoroda
Na nežinau aš čia nieko blogo nematau kad jie tokiais budais bando prisitraukt studentų. Ir vieniem gerai, ir kitiem. Abi pusės laimi. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-04
22:49:52
| Nuoroda
Aha aš irgi įrašiau šia spec, aišku šiektiek žemiau sąraše. Jei kas domėjotės būtų malonu kad pasidalintumėt, ypač jei atsirastų ir studijuojančių šia spec. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
00:27:56
| Nuoroda
Na jo dėl tų pažymių man irgi nepatinka. Čia viskas nuo mokytojo priklauso. Kiti tiesiog "išsiprašo" tą pažymį, o pas griežtesnius mokytojus jau reikia rimtai pasistengti. Aš irgi turiu 7 metiniam, aišku pats kaltas tikrai nesimokiau beveik nieko visus metus. Tiesiog ta anglų naudojama daug kur apart mokyklos. Iš egzo 88 surinkau, galėtų bent konvertuoti į 9 ar bent 8 metinį. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
17:17:59
| Nuoroda
tituska rašė:
Destomas, tik gal grupe nesusidare, gal dauguma pasirinko hiperteksta... Koks dar pasirinkimas ? Ten yra mokyklos programa pagal kurią turi išaiskinti ir tą hipertekstą, ir visus officus. Kas dėl grupės tai aišku kėbloka. Tarkim mano mokykloje VBE IT laikė 3 žmonės. Mano grupėje aš vienintelis laikiau VBE, nors pascalio nėra ten ką aiškinti papildomai - pagrindus mokė 9-10 klasėje berods, tada visiems buvo privaloma. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
17:25:22
| Nuoroda
Jei viską užpildei, sekančią dieną į e-mail turėtų atsiųsti patvirtinanti laišką, kad užregistravo tavo prašymą. Na tiksliau ne sekančią dieną, o maždaug 3h nakties. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
19:52:10
| Nuoroda
Ramuniukas rašė:
Siuolaikines techonologijos, galvojau bus kur nors duomenu bazeje D ka as zinau. O kur cia reikes vaziuot? ir iki kada? Nu juk aukščiau aiškiai parašyta - nuo liepos 9 iki 18d. Jei registravaisi internetu vežti į betkurią aukštają mokyklą berods, šito tiksliai nežinau, sąrašas yra lamabpo tinklapyje. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
19:53:23
| Nuoroda
Stojant į kokį kontretų universitetą gal ir prideda, konkurse dėl VF - ne. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
00:28:54
| Nuoroda
Tai aišku kad kažkas stos, stojančiu tūkstančiai o čia lankosi vos keli šimtai. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
00:33:55
| Nuoroda
Svarbu įstoti ten kur reikėtų mokytis daug, sunkiai ir ilgai. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
04:17:34
| Nuoroda
Juk jau buvo kalbėta jog tie pliusai už atestatus negalioja konkurse dėl VF. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
17:00:35
| Nuoroda
dot rašė:
jei sumokėjai už 16 specialybių internetu, bet tu suvedei tik 13, tokiu atveju registruos tokį prašymą ar būtina visas 16 užpildyt...? Nebūtina. Gali nors ir 2 parašyti. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:21:37
| Nuoroda
access denied rašė:
siestaa rašė:
access denied rašė:
Man raso busena: ivedimasbaigtas, bet kazkaip baisu jei neperskaicius el pasto neuzskaitys prasymo uzskaitys, nesirupink tik, juk iki termino pateikei aciu , neisivaizduoji kaip man palegvejo Juk registruojantis rašė, jog e-mail siunčiami pranešimai jokios galios neturi. Registruojantis juk pažymėjai, kad esi susipažinęs su taisyklėmis. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:27:33
| Nuoroda
Brokoliu_Majonezas jei žmonės klausia, kur man stoti su tokiu ir tokiu balu, abejoju ar jie supras tavo paaiškinimą. Reikia vaizdinės medžiagos, lengviau apdorojama. Geriausia būtų animacinio žanro. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
03:23:16
| Nuoroda
Leeee rašė:
o yr sansu istot i m wadybas kokias su konkursiniu balu apie17?nes i vf tj jau manau ner sansu,bet i m,na bet tik i uniwerus,,na ten be kokiu vdu ar pan,o pwz i vu,vgtu ar dr kur? snsu gl ir ra tk va dr neaishq kks perejnamas baljas bs ns tik liejpos 22 djena bs aishq qkio uzhteks o qkio nje. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
13:37:30
| Nuoroda
Mr.Lazy iš kur tokios žinios, kad medikams labai gerai moka ir jiems lengva susirasti darbą ?
Beje, tu galvoji, jog vos tik pradėjus gražinti paskolą, nebeskaičiuoja palūkanų... ? Gerai būtų. |