Vartotojo Kayen pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-03 15:54:06 | Nuoroda
seomas rašė:

šiandien atidaviau prašymą Vu, nerašiau mokamų, tai priėmus pagrasino, kad neįstojus į vf, mokamo negausiu. Ar yra reali tikimybė su 19.76 biomedicinoj negauti vf?

Tiksliai niekas tau nepasakys. O šiaip jei nori apytiksliai: eini į www.lamabpo.lt/2008_priemimas.pdf ir pažiūri kokie buvo praeinamieji balai pernai. Tada susirandi formulę ir pasiskaičiuoji savo konkursinį balą ir pažiūri ar būtum pernai įstojęs. Jei taip - manau turėtum ir šiemet įstot. Na aišku paklaida turėtų būti, tačiau kažkiek orentuotis tikrai galima. Ypač jei pagal praeitų metų stojimus būtum pirmoj pusėj.

Dar gali pažiūriėt bp.lamabpo.lt/bp2009/vu_am$progr_pasirenk.show ar panašiai stojančių - jei mažiau tai tikimybė tau įstoti didėja.  Ir dar čia gali pažiūrėt ar finansuojamų vietų mažės/didės pagal jų prognozes www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf

Žinutė parašyta: 2009-07-03 18:25:51 | Nuoroda

na mano pamąstymais į PS pereinamas bus kažkur 17-17,5, į informatika žemesnis kokių 15-16.

Žinutė parašyta: 2009-07-03 19:30:07 | Nuoroda

Mano nuomone jei yra dar kažkokia viltis gauti VF tai nebent kolegijose.

Žinutė parašyta: 2009-07-03 19:32:17 | Nuoroda

Nuo 7 dienos nebegalima redaguot internete, reikės tada prašymus rašyt raštu.

Žinutė parašyta: 2009-07-03 23:22:05 | Nuoroda
vienodaisviecia rašė:

O gal zinot kas nors koks lamabpo telefono numeris? Internete nelabai randu. 

numerio nežinau, bet e-mail pateikia - gali mėgint rašyt.

Žinutė parašyta: 2009-07-04 15:22:41 | Nuoroda

Na nežinau aš čia nieko blogo nematau kad jie tokiais budais bando prisitraukt studentų. Ir vieniem gerai, ir kitiem. Abi pusės laimi.

Žinutė parašyta: 2009-07-04 22:49:52 | Nuoroda

Aha aš irgi įrašiau šia spec, aišku šiektiek žemiau sąraše. Jei kas domėjotės būtų malonu kad pasidalintumėt, ypač jei atsirastų ir studijuojančių šia spec.

Žinutė parašyta: 2009-07-05 00:27:56 | Nuoroda

Na jo dėl tų pažymių man irgi nepatinka. Čia viskas nuo mokytojo priklauso. Kiti tiesiog "išsiprašo" tą pažymį, o pas griežtesnius mokytojus jau reikia rimtai pasistengti.

Aš irgi turiu  7 metiniam, aišku pats kaltas tikrai nesimokiau beveik nieko visus metus. Tiesiog ta anglų naudojama daug kur apart mokyklos. Iš egzo 88 surinkau, galėtų bent konvertuoti į 9 ar bent 8 metinį.

Žinutė parašyta: 2009-07-05 17:17:59 | Nuoroda
tituska rašė:

Destomas, tik gal grupe nesusidare, gal dauguma pasirinko hiperteksta...

Koks dar pasirinkimas ? Ten yra mokyklos programa pagal kurią turi išaiskinti ir tą hipertekstą, ir visus officus.

Kas dėl grupės tai aišku kėbloka. Tarkim mano mokykloje VBE IT laikė 3 žmonės. Mano grupėje aš vienintelis laikiau VBE, nors pascalio nėra ten ką aiškinti papildomai - pagrindus mokė 9-10 klasėje berods, tada visiems buvo privaloma.

Žinutė parašyta: 2009-07-05 17:25:22 | Nuoroda

Jei viską užpildei, sekančią dieną į e-mail turėtų atsiųsti patvirtinanti laišką, kad užregistravo tavo prašymą. Na tiksliau ne sekančią dieną, o maždaug 3h nakties.

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:52:10 | Nuoroda
Ramuniukas rašė:

Siuolaikines techonologijos, galvojau bus kur nors duomenu bazeje :DD ka as zinau. O kur cia reikes vaziuot? ir iki kada? 

Nu juk aukščiau aiškiai parašyta - nuo liepos 9 iki 18d. Jei registravaisi internetu vežti į betkurią aukštają mokyklą berods, šito tiksliai nežinau, sąrašas yra lamabpo tinklapyje.

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:53:23 | Nuoroda

Stojant į kokį kontretų universitetą gal ir prideda, konkurse dėl VF - ne.

Žinutė parašyta: 2009-07-06 00:28:54 | Nuoroda

Tai aišku kad kažkas stos, stojančiu tūkstančiai o čia lankosi vos keli šimtai.

Žinutė parašyta: 2009-07-06 00:33:55 | Nuoroda

Svarbu įstoti ten kur reikėtų mokytis daug, sunkiai ir ilgai.

Žinutė parašyta: 2009-07-06 04:17:34 | Nuoroda

Juk jau buvo kalbėta jog tie pliusai už atestatus negalioja konkurse dėl VF.

Žinutė parašyta: 2009-07-06 17:00:35 | Nuoroda
dot rašė:

jei sumokėjai už 16 specialybių internetu, bet tu suvedei tik 13, tokiu atveju registruos tokį prašymą ar būtina visas 16 užpildyt...?

Nebūtina. Gali nors ir 2 parašyti.

Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:21:37 | Nuoroda
access denied rašė:
siestaa rašė:
access denied rašė:

Man raso busena: ivedimasbaigtas, bet kazkaip baisu jei neperskaicius el pasto neuzskaitys prasymo  

uzskaitys, nesirupink tik, juk iki termino pateikei

aciu , neisivaizduoji kaip man palegvejo   

Juk registruojantis rašė, jog e-mail siunčiami pranešimai jokios galios neturi. Registruojantis juk pažymėjai, kad esi susipažinęs su taisyklėmis.

Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:27:33 | Nuoroda

Brokoliu_Majonezas jei žmonės klausia, kur man stoti su tokiu ir tokiu balu, abejoju ar jie supras tavo paaiškinimą. Reikia vaizdinės medžiagos, lengviau apdorojama. Geriausia būtų animacinio žanro.

Žinutė parašyta: 2009-07-07 03:23:16 | Nuoroda
Leeee rašė:

o yr sansu istot i m wadybas kokias su konkursiniu balu apie17?nes i vf tj jau manau ner sansu,bet i m,na bet tik i uniwerus,,na ten be kokiu vdu ar pan,o pwz i vu,vgtu ar dr kur? :)

snsu gl ir ra tk va dr neaishq kks perejnamas baljas bs ns tik liejpos 22 djena bs aishq qkio uzhteks o qkio nje.

Žinutė parašyta: 2009-07-07 13:37:30 | Nuoroda

Mr.Lazy iš kur tokios žinios, kad medikams labai gerai moka ir jiems lengva susirasti darbą ? 

Beje, tu galvoji, jog vos tik pradėjus gražinti paskolą, nebeskaičiuoja palūkanų... ? Gerai būtų.