Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-04-07
18:53:41
| Nuoroda
As irgi sia specialybe buvau susidomejus... |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-07
18:57:28
| Nuoroda
as tai girdejau tik "fotografija ir mediju menas" VDA.. tai ar cia tu klaida padarei, ar cia dar kazkokia nauja specialybe? jei taip, tai ar i ja bus kazkokie stojamieji egzai ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-10
17:44:57
| Nuoroda
tai pasiskaitykit gi bernardinai.lt pavyzdziui.. atskiras skyrius yra "ziniasklaida" |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-10
18:04:39
| Nuoroda
www.akiraciai.lt/Akiraciai/Media-Culpa/A pie-laisve-buti-puslaukiniu va dabar sita kaip tik skaitau.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-15
09:54:46
| Nuoroda
Labai aciu tiems, kurie pasidalino |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-21
15:27:00
| Nuoroda
nu kaip matau nesunkios temos siandien buvo.. sako 2a diena sunkiau..labai paguodzia |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-19
16:58:36
| Nuoroda
as irgi noriu prie totalizatoriaus prisidet:-D mano spejimas- Vanda Juknaite, Kristijonas Donelaitis ir Salomeja Neris... (tikiuosi kad taip ir bus! |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-19
20:45:53
| Nuoroda
tai dienorastis kokio stiliaus zanras yra?jei viesas, tai publicistinio?:-) |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-31
20:34:56
| Nuoroda
jei zinai ko nori, gali ir viena specialybe rasyt |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-03
17:04:33
| Nuoroda
o as ir susidomejau, nors ir ne prie jusu ginco cia- ar butinai composition reikejo ir priesinga nuomone parasyt? :-o nes musu tai mokykloj nemoke taip, tai as tik tris pastraipas pavariau apie environment protection ir tiek.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
12:57:48
| Nuoroda
o prancuzija skaitosi kaip didzioji valstybe ar ne? nieko kito nesugalvojau tai ja parasiau...:-s o siaip shudegzis galiu pasakyti...:-D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
13:06:14
| Nuoroda
tavicius rašė:
sand rašė:
batonas_su_sviestu rašė:
o prancuzija skaitosi kaip didzioji valstybe ar ne? nieko kito nesugalvojau tai ja parasiau...:-s o siaip shudegzis galiu pasakyti...:-D prancuzija teise, tai ji nedalyvavo lemiamąjį žodį turėjo tik Anglijos, Prūsijos, Rusijos, Austrijos bei Prancūzijos atstovai, teisė ne Prancūziją o Napaleoną. O dėl skirtumų Vokietijos ir Italijos suvienijimų, tai parašiau, kad Vokietija kariavo labiau išorės karus, o Itlija lokalius (garibaldžio žygis). Dar dėl testo, kaip rašėt dėl Klaipėdos? Kokios ten autonomijos teisės, aš uostą pavariau, nors garantuoju, kad lempa
|
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
13:08:44
| Nuoroda
as tai apie klaipeda rasiau kad svietimas..bet visiskai belekaip, spejau... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
13:14:06
| Nuoroda
tiktyla rašė:
dėl Klaipėdos rašiau irgi ,kad uostas, bet nežinau man atrodo kad jei tik 'zemaitis' ir 'vanagas' parasai tai vistiek uzskaitys:-) as pati taip parasiau:-) |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
13:39:39
| Nuoroda
Vilou rašė:
Na pagal vadoveli tai krikscionybe atsirado Palestinoje tikrai o jeruzale yra palestinoj ar ne?...:-/ |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
13:46:25
| Nuoroda
ciaesuas rašė:
batonas_su_sviestu rašė:
Vilou rašė:
Na pagal vadoveli tai krikscionybe atsirado Palestinoje tikrai o jeruzale yra palestinoj ar ne?...:-/ jaruzale toks dalykas saltojo karo metu atsirado.
o su profesinem kazka tai asocijuotos manau tai cia izraelis saltojo karo metu, o jeruzale?ji juk senai jau buvo? tik ar ji palestinos dalis a kaip ten..?:-o |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
13:51:12
| Nuoroda
rasaaa rašė:
palestinos sostine jaruzale je, tada gerai! man su istorija geriau sekas, nei su geografija:-D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
13:34:39
| Nuoroda
paskaiciau kai kuriuos senesnius atsiliepimus...na ir svaigsta kai kurie cia....kad islaike egza blogiausiai 97% ir jau nesitiki i mokama istot?wtf??? taigi dauguma zmoniu, padave prasymus i sia specialybe, yra ir egzaminus panasiai kaip jus islaike, ir masto panasiai- bijo kad neistos ir pan... aisku konkurencija didele, bet ja sudaro daugelis tokiu, kurie kaip ir siame forume rasineja- islaike visus egzus 40-60% ir labai abejoja ar istos..tai jie ir turetu abejoti...:) as pvz buvau lb susidomejus sia specialybe, bet pasikalbejau su studentais ir studentemis, paskaiciau stud.programa ir db rasysiu ja tik 3 nr..atsarginiu atveju.tiesiog cia socialine sritis ir dar gaus zmones komunikacijos bakalaura, o man kurybines industrijos turetu but arciau kurybos ir meno(menas+verslas). Gaila, tokios specialybes LT dar ner, o vat Skotijoj tuo paciu pavadinimu, yra... www.courses.napier.ac.uk/U54601.htm hehe, atrodo VGTU nevykusiai kazka nukopijavo:-/ |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
13:37:09
| Nuoroda
www.napier.ac.uk/sci/Pages/default.aspx ta nuoroda neveikia kazin kodel, tai va cia jei kam idomu, gal veiks:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
16:09:36
| Nuoroda
Tai o KAIP SUZINOT KURIUO NR istojau? man sitas dalykas baisiai idomu, o jo niekur nematau..gal kas nors spejo priemimo komisijai paskombyt ir paklausti? nes man jau nebekelia ragelio..:-( |