Vartotojo astut pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-04 17:32:11 | Nuoroda

Sveiki, norėčiau prisijungti prie Jūsų bendrų norų stoti į LVA veterinariją.

Žinutė parašyta: 2009-06-04 22:53:14 | Nuoroda
Njateneri rašė:
astut rašė:

Sveiki, norėčiau prisijungti prie Jūsų bendrų norų stoti į LVA veterinariją.

Į medeciną, ar ne? Prašom išdėstyti savo tikslus, norus ir metinį semestrą :D

Taip, i veterinarinę mediciną :D tiklsas įstoti, noras mokytis (nors kaip čia pasakius) , o semestras berods 8,8 :P

Žinutė parašyta: 2009-06-04 22:56:49 | Nuoroda

... ir Sekmės ryt tiems, kas bandysit laikę Biologijoje !

Žinutė parašyta: 2009-06-05 15:52:46 | Nuoroda

Aš irgi apie fermentus rašiau, pats egzaminas buvo man gana sunkus, nors atrodo nemžai žinių turėjau. O kaip jums ?  dėl rašinio, tai sasiuvy turėjau tos kopu bendrijos temos visą konspekta iš ekologijos knygutės... tačiau nebuvau jo perskaičius  nemaža mūsų dalis renkasi į bendrabutį, siaubsim

Žinutė parašyta: 2009-06-05 15:54:03 | Nuoroda
FitasX rašė:

Aš taip pat pirma norėčiau pagyventi barake, kad pajusti ką tai reiškia :) Po to jau bus matyt kaip kas. Kaip jums biologija praėjo? Man tai ŽIAURIAI blogai... Daugiausiai vilčių į ją dėjau ir viskas nuėjo šuniui ant uodegos... Ir beje, kas ten buvo vienam klausime grana ar tilakoidas? Aš pažymėjau, jog tilakoidas, nors buvo ir jie du apibrėžti, tai išeitų kaip ir grana, bet juk prašė organoido. Kaip jūs atsakėt?

realiai fotosintezė vyksta tilakoido membranoje... aš irgi parašiau tilakoidas... :)

Žinutė parašyta: 2009-06-05 16:24:09 | Nuoroda

eij gal keičiam temą, jau biologija per tiek metų smegenis išgraužė, geriau paplepam apie tai,kas kelia nuotaiką :D nėra ko nervuotis, vis tiek, kaip parašėm taip, kai bus rezultatai, tada matysim...

Žinutė parašyta: 2009-06-05 16:32:20 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:

astut o tu gali dar galvoti apie ka nors kita nei biologija? juk tai musu, veterinaru, gyvenimo prasme :D ypac dbr...

juk reikia ir atsipalaidavimo... Nesiginčyju, tai mūsų neatsiejama dalis, bet nuo rudens, reikia ir kitais gražiais dalykais pasimėgaut :) ar ne ?

...turiu klausimą, o bendrabutis LVA arti akademijos ? Nes niekada nesu ten buvusi...

Žinutė parašyta: 2009-06-05 16:33:28 | Nuoroda

svyla ir man... dar ir kaip, bet tuo gi nesibaigia gyvenimas :DDD

Žinutė parašyta: 2009-06-08 16:08:51 | Nuoroda

sveiki,

klausimas, šiek tiek, ne į temą. Prašymą dėl bendrabučio reikia nuvešti, kai jau žinai,kad įstojai į universitetą ir veži dokumentus įformint ? :D

Žinutė parašyta: 2009-06-16 23:10:39 | Nuoroda

pritariu ... Vis galvoju ir negaliu nusprest ka rasyt po veterinarines medicinos. Gal galit pasidalint savo ketinimais ? Nes negaliu apsisprest... Galvojau apie kineziterapija :) O jus ? 

Žinutė parašyta: 2009-06-18 12:33:22 | Nuoroda

O apie kokia kineziterapiją galvojate ? LKKA, KMU ar VU ? ;) 

aciu uz informacija apie galimybę perstoti LVA po metu i kita specialybe... :)

Žinutė parašyta: 2009-06-18 23:00:16 | Nuoroda

malonu,kad atsiranda žmonių, kurie informuoja apie LVA šitą daugiau. Aš irgi vistiek noriu į vet. mediciną :D 

Žinutė parašyta: 2009-06-20 12:13:47 | Nuoroda
Markiziene rašė:
astut rašė:

O apie kokia kineziterapiją galvojate ? LKKA, KMU ar VU ? ;) 

aciu uz informacija apie galimybę perstoti LVA po metu i kita specialybe... :)

As meginsiu kineziterapija rasyt i LKKA,Vln kolegija ir Kns kolegija.

Aisku :) aš tik į LKKA. 

Kaip nuotaikos prieš VBE atsakymų savaitę ? Man tai viduje kažkas nerimsta :D

Žinutė parašyta: 2009-06-26 15:08:00 | Nuoroda

nuotaikos tikrai nekokios... aš taip pat biologijos tikėjausi daugiau..... :( chemija dziaugiuosi, nes tikslas buvo išlaikyti....hmm...

Žinutė parašyta: 2009-06-28 19:51:49 | Nuoroda

mano nuomone, tikrai nedaug, nes aukštojo mokslo reforma to ir siekia - sumažinti besimokančių skaičių , juk jų teigimu Lietuvai reikalingi darbininkai :) 

...ir dar... Gal kas žinote kiek kainuoja bendrabutis ? 

Žinutė parašyta: 2009-06-29 12:21:21 | Nuoroda

Gal kada gyvenime kitą specialybę baigsiu, kurioje matematikos prireiks... ir šeip patiko visai :)

Žinutė parašyta: 2009-07-22 17:54:28 | Nuoroda

wuhu !!! Įstojau į Veterinarinę mediciną ir dar nemokamą  !  Iki rugsėjo :DDD

Žinutė parašyta: 2009-07-23 23:18:59 | Nuoroda

ačiū už išsamų papasakojimą :P hm... Kas kartu i dvivietį kambarį norit ? :D O šeip gal kas nors daugiau žinot apie bendrabučių situaciją  ( kas būtina atsivešti, kas yra ir pnš.) ?

Žinutė parašyta: 2009-07-23 23:25:43 | Nuoroda

...ir dar, kada reikia pateikti prašymą dėl bendrabučio ? 

Žinutė parašyta: 2009-07-29 12:13:38 | Nuoroda

Aš rašydama prašymą neparašiau į kurį noriu bendrabutį... ir galvoju ar galima juos pasirinkt ? Buvau vakar LVA , pridaviau dokumentus ir vis dar dvejoju del Fuxų stovyklos, todel neužsirašiau... :) 

Matosi ne viena aš čia tokia... :D