Vartotojo astut pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-30 13:18:22 | Nuoroda

Pirma karta girdziu, kad parasius prasyma reikia eit i baraka tartis del vietos, juk neaisku ar gausiu, kaip galiu tada tartis ??? Kai buvau priemimo komisijoje apie tai niekas neinformavo, tik pasake,jog internete bus sarasas zmoniu, kurie gaus bendrabuti ...

Žinutė parašyta: 2009-07-31 00:29:30 | Nuoroda

Naujienos tiesiog "dziuginancios" .... Arba bandymas gauti dvivieti arba kelione i buta hmmm :)

Žinutė parašyta: 2009-08-01 01:07:49 | Nuoroda

Stofke kiek zinau bus Paneriuose, ar as klystu...? :D

Žinutė parašyta: 2009-08-03 14:34:36 | Nuoroda
Njateneri rašė:

Karočia, mane dėl to buto pavedė, nu liepė dar ir šiandien vakaro laukt, atseit paskambins, pasakys, ką sugalvojo.. Ai nu dzin, nuvariau vakar į Kauną, paskambinau Marijai, sakė užregistruos mane į bendrikų sąrašą, paskui nuvažiavau tiesiai į LVA ir ten turėjau ekskursiją po du bendrikus :D ir su komendante pašnekėjau - šį savaitgalį vežu pinigus už rugsėjį, pasirašau sutartį ir gal gausiu aš tą kambarį. Tiesa ta, kad pirmakursiai TIKRAI negauna dviviečių, tik aukštesnio kurso studentai. Tai va, šiaip LVA neskirsto, kas su kuo gyvens. Tau paskiria bendrabutį, atvarai su panelėm, norinčiom būt tavo kambariokėmis (jei jos tam pačiam bendrike) ir sakai norim gyvent kartu, tada duoda kambarį pagal savo nuožiūrą. Šiaip 6tas bendrikas jau užimtas, aš būsiu 7tame greičiausiai, vienas yra kažkoks šeimyninis, ten sakė studentai retai kada būna apgyvendinami, na ir lieka paskutinis bendrikas, bet jis toliau nuo LVA. Taigi, panelės, grupuokimės į trijulę, nenoriu būt apgyvendinta su visai nepažįstamom :D

Dar vakar turėjau garbingos progos susimatyti su stovyklos koordinatore aušrine - pinigėlius jau daviau už stovyklą, sakė nuo dabar kainos brangsta, tad nemiegokit :D

Jei neapsigalvosiu del buto, tai susitiksim 7ame bendrabutyje :P

Žinutė parašyta: 2009-08-04 15:44:55 | Nuoroda
Justuole rašė:

Man buvo pasakyta, kai vežiau dokumentus, kad sekti interneto puslapi(lva.lt) ir ten bus paskelbta, kas gavo bendrabučius. taigi pas komendantes nėjau Tai čia negerai? Bet mane tikrai užtikrino, kad bendrabuti gausiu, o ir prašymą, ir visus prašymo dokumentus taipogi nunešiau...

Negerai, kad  į dviviečius nėra šansų mums

Na nelabai gerai... Patariu nuvykti pas komendante ir pasirasyti sutarti, nes as turejau tokia pat situacija ir negavau vietos i ta bendrabuti , kuri norejau. :( Manes irgi niekas neinformavo, bet pasiklausinejus zmoniu supratau,kad reikes vaziuoti antra karta. Del dvivieciu kambariu tai pirmakursiams LVA neduoda, tik vyresniems... Tu gausi, bet kur ir su kuo gyvent tave paskirstys bendra tvarka. O vietu bebuvo tik 7 bendrabutyje, 5 ir 6 jau seniai uzimti... Tad geriau nesnausk ir lek i bendrabuti uzsiimti savo vietos :P 

Žinutė parašyta: 2009-08-06 18:29:38 | Nuoroda
Justuole rašė:

Aš tai kambarių nemačiau, kažkaip kas ėjo, visi tik iš išorės apžiūrėjo, man irgi nedaejo mintis, kad galima įeiti i viduna bet nieko, pamatysiu, speju net atsibos...

O kas kambariuose? yra spintos?

Sienines spintos... Nelabai kokios isvaizdos sakyciau :D 3 lovos ir galima stalu paprasyt komendantes,taip pat ir kedziu,  o daugiau nieko, kaip supratau, reikia viska savo vestis, jei ko dar truksta ;)

Žinutė parašyta: 2009-08-06 18:30:26 | Nuoroda
Jusstytee rašė:

Sveikuciai,istojau i vet.medicina.tik db netiketai pamaciau si foruma.norejau paklausti gal kas zinot iki kada vyksta registracija i stovykla?

Registracija manau dar vyksta, bet tokiems pavelavusiems, ji kainuoja jau 80 lt :)

Žinutė parašyta: 2009-08-07 02:34:49 | Nuoroda
Jusstytee rašė:

o kur galima uzsiregistruoti?  

866268297 Ausrine ;) fuxu stovyklos koordinatore ... Su ja ir susisiek ;)

Žinutė parašyta: 2009-08-16 16:18:54 | Nuoroda

Saunu, laukiam stovyklos ! Tikiuose ne vienas nenusivilsim ;) o galbut kas nors zinote kiek mazdaug ten musu bus ? :P

Žinutė parašyta: 2009-08-16 16:21:16 | Nuoroda

zinot ka, as irgi noriu i bendra chata, skype karamelee ;)

o bendrabuciuose yra internetas ? 

Žinutė parašyta: 2009-08-19 13:29:05 | Nuoroda

lsp dar ne, manyciau patvirtins rugsejo pradzioje... :)

Žinutė parašyta: 2009-08-20 01:17:19 | Nuoroda

na nesiginčysiu, bet remiuosi ankstesnių studentų patirtimi :) Bet kiekvienais metais taisyklės keičiasi.

Žinutė parašyta: 2009-08-21 01:12:00 | Nuoroda

hm... tai ramybes neturesiu , vadinasi :D

Žinutė parašyta: 2009-08-22 01:33:57 | Nuoroda

Viską parodys rugsėjis :P

Žinutė parašyta: 2009-08-22 09:24:41 | Nuoroda
Njateneri rašė:

Čia kažkas klausė dėl neto barake - jis yra. Šiaip už baraką moki 165Lt, o su netu + 5Lt, nu tai va ir gaunas 170 :)

Whoohoo, man liko atart paskutinę pamainą :D Ej, panos, o jūs pasakykit, ar daug skudurų vežatės? Pradėjau saviškius kraustyt ir išsigandau - didžiausi maišai ir tašės, mane juk kambariokės užmarmaliuos :D o kur dar kiti pribumbasai.. negerai, kad tie kambariai tokie mažučiai :D beje, ir aš gavau laišką dėl stofkės - labai maloniai nudžiugino, jog taip gražiai ir tvarkingai viskas sureguliuota, suplanuota.. vienas didelis minusas - daug SPORTO :D teks rimtai iki nakties į forso kostiumą lįst, nu nebūtų Kaunas nu :D tik va vakare nerealu - old school, čia fun, būtų gerai, jei ir muziką tokio stiliaus leistų :D

manyčiau ne tau vienai iškilo problema dėl daiktų, juk vis del to panos esam ir be daug garderobo neapseisim :)) viena draugė sakė taip, prisiimsi daug, bet per pirmą gryžimą namo pusė rūbų veši atgal :DD

Žinutė parašyta: 2009-08-26 09:41:16 | Nuoroda

as i 7 :)

Žinutė parašyta: 2009-08-26 19:38:07 | Nuoroda

paradoksas :DDD

Žinutė parašyta: 2009-09-01 21:10:28 | Nuoroda

stofle buvo unreal :D

Žinutė parašyta: 2009-09-13 19:04:41 | Nuoroda

Bandom įsivažiuoti :) o kaip tau Justuole ?

Žinutė parašyta: 2010-05-10 12:43:38 | Nuoroda

Mokslas ir miegas - štai studentiškas gyvenimas :DD