Vartotojo Frozen_Fire pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-11 18:40:30 | Nuoroda

Dar nepraradau vilties čia įstoti, bet net nežinau kokio rezultato iš istorijos tikėtis, pats keisčiausias egzaminas... 

Žinutė parašyta: 2009-06-14 20:16:20 | Nuoroda
giedreu rašė:

Ai tai gerai,nes ten kazkas gasdino kad neduok Dieve riba perzengta -1 nuo turinio iskart ;D

Taip ir yra. Jei neklystu, tai -1 duoda , kai 11 ir daugiau žodžių peržengta 

Žinutė parašyta: 2009-06-15 22:37:00 | Nuoroda

Jeigu vėl pakeistų egzaminus, tai dėčiau ant šios betvarkės, ir kitąmet užsienyn varyčiau 

O dėl specialybių, tai iš komunikacijos ir informacijos srities ši pas mane bus vienintelė, bet 1 nr.  gal kažkuriuo numeriu įrašysiu ir mokamą

Žinutė parašyta: 2009-06-21 02:35:31 | Nuoroda
***** rašė:

Skaičiau skaičiau ir man va toks klausimas iškilo, apšvieskite, jei galit...
Ar šiemet bus tie stojamieji? Nieko apie tai neteko girdėti. Juk po tų reformų stojamuosius tik į meno sritis paliko, t.y. dailė, architektūra. O žurnalistikoj, kiek teko domėtis ir girdėti, stojamųjų nebeliko. Viskas priklauso nuo egzaminų įvertinimo.

Stojamasis lieka toks pat, tik vietoj įvertinimo dešimtbalėje skalėje šiemet bus vertinama tik išlaikyta/neišlaikyta. Tie, kas neišlaikys, negalės įstoti, o Išlaikiusiujų likimas toliau priklausys tik nuo vbe rezultatų.  kaip busimieji žunralistai, turetumėt patys info susirast 

Žinutė parašyta: 2009-06-26 12:33:14 | Nuoroda

Kaip manot, ar 16,8 balo (toks be fizikos egzamino) užtektų gauti technologinių mokslų krepšeliui?

Žinutė parašyta: 2009-06-26 13:20:54 | Nuoroda

Kas iš to pagyrimo, jei vienas tarkim su rezultatais 50-70 gauna pagyrima, ir praktiškai negali istoti į jokią populiaresnę specialybę, o tuo tarpu kitas, be pagyrimo, pukiai išlaikęs jam reikalingus 3 egzaminus įstoja kur nori ir nusispjaut į tą pagyrimą :)

Žinutė parašyta: 2009-06-26 21:06:50 | Nuoroda
Gassy rašė:

Gavau matematikos VBE 32%. Kaip manot ar verta duoti apeliacija, jei buvau nesuzymejus testiniu atsakymu ir siaip tikejaus pagal uzdaviniu ats nors 50%

jeigu prie uždavinių sužymėjai, o tik toje lentelėje, kuri gale, nieko nesurašei, tai tada tikrina prie uždavinių apibrauktas raides

Žinutė parašyta: 2009-06-26 21:21:18 | Nuoroda
Gassy rašė:

O tai tuos testinius klausimus, jei nesurasai ju gale i lentele, ziuri tik kai duodi apeliacija? Nes kazkokia nesamone, galetu iskart juos pridet prie darbo ivertinimo, jei istikruju cia viskas taip ir yra,nejau gaila, o tai dabar kankint zmones su tom apeliacijom, nu beprotybe.!

Ne, jei lentelėje nėra nieko įrašyta, tada atverčia pačias užduotis ir žiūri atsakymus ten. Ne po apeliacijos, o iš karto.

Žinutė parašyta: 2009-06-29 01:11:02 | Nuoroda
Jutaura rašė:

statybos inzinerijoj kazin ar tiek uztektu...su tokiu konkursiniu dar klausimas ar isvis i sia specialybe istosi... 

Įstot tikrai įstočiau, taip kad nereikia čia vgtu visad tokie konkursiniai balai budavo, kad ir be fizikos egzamino galima buvo įstot. Pvz. pernai paskutiniojo, priimto į vf vietą statybos inžinerijoje balsas buvo 14,49. Tik nuo šiemet su krepšelių sistema nepavyks lengvai vf gauti.

Žinutė parašyta: 2009-06-29 14:14:57 | Nuoroda
spy053 rašė:

SMS atejo 85 gavau!! :D Thank's God

tas pats pas mane ;D norejau bent 80, gavosi geriau :)

Žinutė parašyta: 2009-06-29 16:35:32 | Nuoroda

Mano balas 19,7. Kažin ar patekčiau tarp tų 22 ar kiek ten vf vietų bus

Žinutė parašyta: 2009-06-29 16:50:09 | Nuoroda
Agesy rašė:

kaip matau man jau tikrai galimybiu nera,,,

manau yra. reikia gerai nusiteikt. Bet kadangi KI labai išpopuliarėjo, tai mane kankina paranoja jog čia stos daug šimtukininkų ir neliks vietų

Žinutė parašyta: 2009-06-29 17:31:41 | Nuoroda
Išprotėj rašė:

Sakyčiau abi (abu) jūs čia per daug stresuojat. Su tokiais balais manau garantuotai įstosit O_o

Abu. Aš vaikinas

Žinutė parašyta: 2009-06-29 17:40:58 | Nuoroda
nuisance rašė:
saras* rašė:

99. 

pamenu ir tu kai skaičiavai balus surinkai 60 taškų.. :D kaip ir aš...  :D tai negi tikrai šiemet už tiek taškų galima buvo gaut 99? ;DD

Tikrai ne. Aš už 60-70 taškų 85 turiu, taip, kad daugiau gavot

Žinutė parašyta: 2009-06-29 18:12:14 | Nuoroda

Socialinių mokslų kryptis. Balas 19,3 - 19,7

Žinutė parašyta: 2009-06-29 18:17:38 | Nuoroda

Tikrai nepatariu lygint su praeitų metų balu, nes:

1) pernai visai kitaip skaičiavosi. Informatika buvo pagrindinis egzaminas ir net su mokykliniu galėjo įstoti. Šiemet pagrindinė istorija, kurios VBE laiko kur kas daugiau žmonių.

2) Pernai buvo pirmi metai, kai atsirado Kūrybinės industrijos, tai šiemet turėtų būti daugiau stojančiųjų.

Taip kad balas neabejotinai kils ir manau nemažai.

Žinutė parašyta: 2009-06-30 15:36:30 | Nuoroda

Mokamų vietų tikrai bus, nes taisyklės nurodo, kad universitetai į vf gali priimti iki 110% nuo praėjusių metų vf vietų skaičiaus. Pernai vf vietų buvo 20, tai šiemet išeina kad iki 22. Gal daugiau, jeigu kitaip perskaičiuos, turėdami omeny, kad šiemet iš viso daugiau žmonių čia priims

Žinutė parašyta: 2009-07-02 18:11:41 | Nuoroda
Oazee rašė:

man negaila 19.86  rasiau 4 numeriu

Linkiu įstot 1-3 numeriu mano 19.7

Žinutė parašyta: 2009-07-02 22:57:21 | Nuoroda

Galvojau sąraše kažkur įrašyti VU lietuvių ir ispanų filologiją, bet kiek žiūriu, vaikinų ten nenusimato, tai gal ne

Žinutė parašyta: 2009-07-06 15:58:15 | Nuoroda
knopkyte000 rašė:

Sveiki,

Forumą vis pasiskaitydavau, bet tik dabar rimtai susirūpinau ir nusprendžiau pasisakyt:)) Ar žinote, kad VGTU už atestatą su pagyrimu (vadinamąjį raudoną) prideda 1 balą? Ar daug Jūsų tokių?

Aš pati KI parašiau pirmu numeriu, bet rašiau tik nemokamą...  Su tuo papildomu balu mano KB yra 20,34, pagal praeitus metus laisvai patekčiau, bet kaip Jūs ir kalbėjote, šių metų balai nenuspėjami, dar kai svertiniai dalykai pasikeitė... :)

O dėl perspektyvumo , kiek teko girdėti, turėtų būti labai perspektyvi specialybė, juk ir sukurta specialybė dėl rinkos poreikio:)) beje, kalbėjau su ten studijuojančiais, sakė informatika labai sunku, bet apkskritai tai įdomu be galo:)

Už mokyklos atestatą su pagyrimu papildomų balų neduoda www.vgtu.lt/priemimas/lt/papildomi_balai/27367.18744

Cituoju: "Stojantiesiems baigusiems tos pačios švietimo srities profesinio mokymo programas su pagyrimu arba baigusiems tos pačios švietimo srities profesinio mokymo programas ir turintiems ne mažesnį kaip vienerių metų darbo stažą pagal įgytą kvalifikaciją – 1 balas.“