Vartotojo shiaudine pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-26 11:02:50 | Nuoroda
Kęstutis1244 rašė:
:) rašė:

mažai mūsų čia.. kaži kodėl :((

labas, dar studentu forume prie KMU ergoterapijos parase tokia Lina. Gaudyk ja:-)

Idomu, as is vaikinu vienas busiu? tikiuos, ne, nes mane uzmustu panos:-D

Na jau, nereikia iš anksto baimintis

Žinutė parašyta: 2009-07-28 15:17:22 | Nuoroda

Taip, eilės didelės.. Draugės stovėjo ilgiausiai prie anglų testo. Nusidriekė milžiniška eilė, o ten vos keli kompiuteriai

Žinutė parašyta: 2009-07-31 19:38:03 | Nuoroda

Kad ir kaip apmaudu, daugeliui iš tiesų atrodo, jog slauga itin prastas pasirinkimas.. jau ne iš vieno tai išgirdau. Na, bet man kaip nuo žąsies vanduo visi tie jų žodžiai, tegu pliauškia ką nori.

Žinutė parašyta: 2009-08-01 14:02:46 | Nuoroda

Visi jūs čia į VU, aš tik viena iš KMU įlindus  ;D

Žinutė parašyta: 2009-08-03 15:44:06 | Nuoroda
klasika;DDD rašė:

siaudine, ne viena as ir i kmu slauga

šaunumėlis, jau radau du žmonės, kurie įstojo ten pat kur ir aš.

Žinutė parašyta: 2009-08-04 16:45:39 | Nuoroda

Ko jūs tokie pasyvūs, nejaugi nėra apie ką plepėti?

Žinutė parašyta: 2009-08-05 14:16:16 | Nuoroda

Mano draugė sakė, jog apie bedrabučius sužinosit rugpjūčio vidury, nors nežinau, ar tai tikrai tiesa. : ) Laukiu rugsėjo, nes velniškai nuobodi vasara, norisi veiklos ;D o kaip jums?

Žinutė parašyta: 2009-08-07 17:46:41 | Nuoroda
:) rašė:

taip vėlai ? :0  o tu negyvensi bendrabutį? :) man tai vasara visai nenuobodi, užsiėmimų netrūksta, bet rugsėjo irgi laukiu :)

o tu nori greit? >D  Ne, aš gyvensiu savo namuose, nes esu kaunietė :P

Žinutė parašyta: 2009-08-08 10:18:57 | Nuoroda

Ar ne per daug garbės mes jam suteikiam aptarinėdami jo lėkštą išsišokimą? Akivaizdu, kad jo tikslas vien pažemint ir pasišaipyti. tegu kalba ką nori, nėra ko kreipti į jį dėmesio.

Žinutė parašyta: 2009-08-08 17:21:42 | Nuoroda

Turbūt niekas jo neklauso, tai bent čia išisilieja O ką? Ne taip ir blogai, reikia juk išsakyti savo nepaprastas mintis. 

Žinutė parašyta: 2009-08-08 22:52:45 | Nuoroda

Na, ar laukiat rugsėjo? Aš labai. jau nunešiau į banką gaminti savo lsp ;D tikiuosi, kad spės pagaminti iki rugsėjo :?

Žinutė parašyta: 2009-08-08 22:55:58 | Nuoroda
fragilee rašė:

Jus vaziuosit i ta susirinkima rugpjucio 20diena? galvoju cia verta nuvykti ar nea, ka ten papasakos  

Nuvažiuok, juk sužinosi šį tą naujo, pačiai visgi įdomu turėtų būti :}

Žinutė parašyta: 2009-08-09 14:20:40 | Nuoroda
edvinas2 rašė:
_Lee_ rašė:

Nebeturiu net ka pasakyt :DDD Tu kaip koks gerasis samarietis praverei mums akis i realybe :DDD Nezinau cia ar rytas, ar dar kas, bet tawo komentaras taip prajuokino :D Tas noras iteikti sawo...mmm klasiska :D tu naktim nemiegi ir kuri tokius didingus tekstus? :DDD Dw, ka dar pasakysi jaunam fuxu, treciakursi? Nuosirdziai aciu, bet nereikia!:D Taip, kad origato ir sajonara ;)

o tu,zinau kad cia isisukai del mergu o ne speclybes,gali nepasakot

Klaikumėlis Geresnės priežasties nesugalvosi

Žinutė parašyta: 2009-08-10 17:33:13 | Nuoroda

Suprantu :) Elkitės kaip jums atrodo geriausia. iš tiesų kauniečiai galėtų jums papasakoti, pasidalinti informacija.

Žinutė parašyta: 2009-09-14 19:35:55 | Nuoroda

Sveiki. Įmetu čia savo parduodamų knygų sąrašą, gal kam reikia. kaunascity.olx.lt/vadoveliai-iid-45332958

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:31:59 | Nuoroda

Seiki, būsimi kolegos! Turiu jums klausimą: ar mokant registracijos mokestį jums banke užrašė įmokos kodą? Ar jis ten būtinas? Aš pasižiūrėjau į kvitą ir nematau, kad būtų parašyta. turbūt teks grįžti atgal į banką? Atsiliepkit, kas žinot.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:46:40 | Nuoroda
Vytaaas rašė:
shiaudine rašė:

Seiki, būsimi kolegos! Turiu jums klausimą: ar mokant registracijos mokestį jums banke užrašė įmokos kodą? Ar jis ten būtinas? Aš pasižiūrėjau į kvitą ir nematau, kad būtų parašyta. turbūt teks grįžti atgal į banką? Atsiliepkit, kas žinot.

turetu gi tikti :) as savo apziurejau tai irgi niekur lyg neradau to kodo. svarbu gi kad pervesta parasyta kad kmu ir t.t. :)

Paskambinau ir sužinojau, kad tikrai viskas gerai : ) Jei yra norinčių susipažinti, rašykit skype Minttia

Žinutė parašyta: 2010-07-28 13:47:19 | Nuoroda
S@lsa rašė:

53,3 surinkau  nenoriu pas moksliukus. Tikiuosi i viduriuka pakliuti 

Man regis, kad antram sraute lengviau kvėpuoti bus :D Aš irgi pasistengiau, tai 60 proc.

Žinutė parašyta: 2010-07-28 21:26:47 | Nuoroda
juupeer rašė:
shiaudine rašė:
S@lsa rašė:

53,3 surinkau  nenoriu pas moksliukus. Tikiuosi i viduriuka pakliuti 

Man regis, kad antram sraute lengviau kvėpuoti bus :D Aš irgi pasistengiau, tai 60 proc.

Sveiki, ir aš norėčiau susipažinti su būsimais medikais
Įstojau su 19,48  O anglų testas nekaip sekės, kalbų nekomu, taigi spėjimo būdu surinkau 60%. shiaudine, būsim kartu 

Puiku : )

Žinutė parašyta: 2010-08-01 19:36:01 | Nuoroda

kmusa.lt rašo taip:

Mieli studentai,

Informuojame, kad LSP pagaminimą galima užsisakyti vėliausiai iki birželio 11 d. Liepos mėnesį LSAS sistema bus uždaryta profilaktiniam aptarnavimui, o LSS pradės naudotis naująja LSP platinimo sistemą, todėl tuo metu užsakyti LSP bus pagaminti, tačiau juos atsiimti bus galima tik po rugsėjo 1 d.
Studentai turi arba paskubėti ir pateikti užsakymus iki birželio 11 d. arba atidėti LSP užsakymą iki naujos sistemos viešo starto.

KMU SA

Taigi neverta  dabar kamuotis ir nerimauti. Gausim dar negreitai.