Vartotojo Monstras pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-30 20:50:23 | Nuoroda
361degrees rašė:
Monstras rašė:
361degrees rašė:

Aš po vakar tamo.lt bajeriukų viskuo tikiu :D

Tai ir rezultatai.nec.lt buvo 93? :) Geras tada, labai įdomu. :)

Jo. Žiaurioje situacijoje pasijaučiau vakar. Mistika čia man. Mokykloje nebuvau, tai gal tik per išleistuves išsiaiškinsiu kas čia ir kaip. Niekaip nenoriu tikėti, kad mokytoja 2h nakties suvedinėjo mūsų rezultatus. Be to, klausimas, ar jie tikrai gavo ankščiau nei mums nec'e pateikti buvo.

Dar iš matkės 93 gauk ir bus puiku :D

Žinutė parašyta: 2011-06-30 20:56:24 | Nuoroda
361degrees rašė:

Būtų fainai. Deja, tikrai džiaugsiuos, jei nors 75% ištempsiu. Kiek tu planuoji gauti?

~95-98%. Vienintelis dalykas, kuris sekėsi mokykloj. :) Bet nesvarbu, jei ir mažiau gausiu, visvien į nemokamą turėčiau įstot, tai prieš matkę visiškai jokių nervų, kaip prieš lt buvo.

Žinutė parašyta: 2011-07-01 10:23:00 | Nuoroda

100 :) O tie už 53 taškus, kiek gavot?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 18:45:09 | Nuoroda
AdasLv rašė:
Eglė* rašė:
asima rašė:

mano 55 taškai 86 balai, jomajo, 9 taškais mažiau, tai ir 9 balais iš 100 turėjo būti mažiau. Pagal 2010, 2009 m būčiau turėjus apie 97 balus, kaip NEC sakičiuoja. Šiandien portaluose rašo, kad NEC egzaminų verinimą politizuoja, NECo direktorius Zybartas pripažino, kad iš dalies. Ko jie tiek ilgai tempia dėl vertinimo, visą mėnesį. Egzaminai-politika, įsivaizduojate▼

Supranti šių metų egzaminas tikrai buvo lengvas, lyginant su praeitais ar dar senesniais, palygink preitų metų paskutinius uždavinius ir šių, čia nebuvo jokio olimpiadinio uždavinio kur tikrai reiktu pasukti galvą, todėl šiais metais kiekvienas balas buvo tikrai svarbus, buvo daug iššlaikiųsiu šimtuikui, berodos sakė 180 ar 160, tai ko čia bereikia norėti :)

100 dar nieko, kai mąstai apie kitus egzaminus, bet šitam menkiausia klaida viską griovė, tuo labiau, kad didžioji dalis liko ant ledo ne dėl to, kad kažko neišmąstė ar nežinojo, o dėl to, kad padarė daug žioplų klaidų...

Žioplų klaidų nebūna, būna žiopli žmonės. :)

O šiaip dabar, tai kažkaip apmaudu, kad viskas baigėsi... :)