Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-12
15:37:07
| Nuoroda
ŽmonÄ—s, kuria Äia balų skaiÄiuokle naudojatÄ—s? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
21:36:38
| Nuoroda
Pakeitimai buvo publikuoti tikrai jau gerokai po pasirinkimų... be to, dar ilgÄ… laikÄ… bvo rašoma ''MATEMATIKA ARBA ISTORIJA'' svarbiausia. O dabar... žodžiu, nusivyliau jau seniai aš mÅ«sų švietimo sistema. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
23:04:54
| Nuoroda
Nuolat jos ieškojau ir sakau, kad sužinojau tai tikrai ne tada, kai atsirado žurnalas ''KUR STOTI'', o tikrai daug anksÄiau. Šiaip ar taip nerodau aš Äia jokių pretenzijų, bet tiesiog sakau, jog mano nuomone (taip pat, manau, ir daugelio), svarbiausias matematikos egzaminas geografijoje - visiška nesamonÄ—. Tai padaryta tik dÄ—l krepšelių, nes taip 'lengviau bus juos paskirstyti'. Bet tai - didelÄ— neteisybÄ— daugelio abituriantų atžvilgiu, nes žmogus turintis geografijos egzamino (kuri ten tikrai - svarbiausia) 10 neįstos, o kitas NET NETURINTIS GEOGRAFIJOS EGZAMINO, bet turintis vos keletÄ… procentų matematikos vbe ir nepavykus įstoti kažkur kitur, kaip sakant ''ant durniaus įrašÄ™s'' TIKRAI įstos. Geografijos egzaminas, skaityk, tapo bevertis. ;) Tuolab, (kalbÄ—jau su paÄia geografijos studente) kad nÄ— per nago juodymÄ… nÄ—ra ten tiek tos matematikos ir nÄ—ra ji tokia svarbi, kad sudarytų net 0,4% koeficiento. Na ir šiaip, man nesuprantama, kaip stojant į kažkokiÄ… bÅ«tent specialybÄ™, kaip GEOGRAFIJA, kada jau vien tik iš pavadinimo viskÄ… galima suprast, svarbiausias egzaminas - matematika. O jÅ«s, PKfyz, kaip matau sÄ—dite su matematikos VBE, tai bepigu jums ir kalbÄ—ti žodžiu, whatever, tikrai nenoriu ir daugiau nesiruošiu aš Äia kažkÄ… įrodinÄ—ti. Šaunu, kai žmonÄ—s turi savo tvirtÄ… nuomonÄ™ ir gina jÄ…. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:55:35
| Nuoroda
Hey ! O kur jÅ«s Äia susiskaiÄiuojate tÄ… balÄ… galit pasakyt ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
18:09:16
| Nuoroda
Gal galit pasakyt, kur jÅ«s Äia tuos balus apsiskaiÄiuojat? : ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-26
19:36:16
| Nuoroda
Sveiki mielieji, aš taip pat jungiuosi į jÅ«sų gretas:) gal jau kas žinote kÄ… dÄ—l fux'ų stovyklos ? Kur galima bÅ«tų regintis ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-30
02:01:47
| Nuoroda
O, mÅ«sų daugÄ—ja ! :))))) Jeigu netyÄia norÄ—tum iš anksto susipažinti, tai mano skype: Dzastule P.s Äia ir visiems kitiems galioja. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-30
02:22:13
| Nuoroda
Wow, mÅ«sų daugÄ—ja ! )))) Jeigu netyÄia norÄ—tum iš anksto susipažinti, tai mano skype: Dzastule P.s į stovyklÄ… tikrai važiuosiu, o tu? :) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-30
03:04:55
| Nuoroda
Sveiki mielieji ! ApžiÅ«rÄ—jau, kad tokios temos dar kaip ir nÄ—ra. Taigi, kas ruošiasi važiuoti? BÅ«tų labai malonu iš anksto susipažinti. (: Skype: Dzastule |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-07
02:11:04
| Nuoroda
O, smagu ! Tai iki pasimatymo antradienį )) |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-28
02:30:40
| Nuoroda
Sprite, manau, visi mielai su meet'ais !! :)) O fikusai, man rodos ir ne tik pirmam kurse, susipazinsim. |
||
Žinutė parašyta:
2009-12-05
06:03:40
| Nuoroda
ievužė rašÄ—:
Esu dar tik dešimtokÄ—, bet jau planuoju stoti Ä® VU. galbÅ«t į hidrologija ir meteorologijÄ…, arba į aecheologijÄ…. gal galeciau gauti studentu, studijuojanciu sias specialybes kontaktus, noreciau pasikonsultuoti.:) Mielai kreipkis irklausk kas domina ;) studijuoju hidrologija ir meteorologija. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
05:18:44
| Nuoroda
Ett, maždaug prieš metus man Äia viskas buvo nauja... o dabar, LAUKIAM LAUKIAM FUX'Ų ! ; ) P.s Saima bus geriausia jÅ«sų kuratorÄ—! Pažadu |