Vartotojo Deivizs pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:43:21 | Nuoroda
Rivas rašė:

Na buvo labai baisu laukti atsakymu,sulaukus ,ganetinai nudziugau.Pakako,nors nebutu pamaise ir dar daugiau :)))

kiek?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 22:48:55 | Nuoroda

www.lrytas.lt/-12144762961213949104-po-baigiamojo-gimtosios-lietuvi%C5%B3-kalbos-egzamino-kilo-viesulas-papildyta.htm

krč.. Kad nesugalvotų čia visų pertikrint ir taip gautųsi, kad sumaišę būtų darbus ir balas sumažėtų :D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 22:51:00 | Nuoroda
grečius rašė:
Deivizs rašė:

www.lrytas.lt/-12144762961213949104-po-baigiamojo-gimtosios-lietuvi%C5%B3-kalbos-egzamino-kilo-viesulas-papildyta.htm

krč.. Kad nesugalvotų čia visų pertikrint ir taip gautųsi, kad sumaišę būtų darbus ir balas sumažėtų :D

dar vienas. žiūrėk į DATĄ.

Whoooo :D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 23:22:46 | Nuoroda

Ir dar chemija 7 dieną.

O manot kad viską kartu pasakys, ar reiks laukti atskirai matkės ir dar chemijos po to?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 23:24:32 | Nuoroda
ji112 rašė:

18 balu surinkau, negaliu nustot verkt, as tikrai daug mokiaus 8 turejau metiniam.. prasau zmones galit man patart ar verta apeliacija rasyt? ir ar daznai numazina tenai? kokia to eiga? gal kas zada tai daryt ar yra susidures?, padekit..

Jei tikrai tikėjaisi daugiau būtinai rašyk.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 23:28:58 | Nuoroda
**** rašė:

Rasiau interpretacija ir is vis neislaikiau, isivaizduokit kaip ziauru. Atrodo lb gerai parasiau. Vis gi tikiu kad cia kazkokiaklaida.

Apeliuok

Žinutė parašyta: 2010-07-01 23:35:11 | Nuoroda
ji112 rašė:
Deivizs rašė:
ji112 rašė:

18 balu surinkau, negaliu nustot verkt, as tikrai daug mokiaus 8 turejau metiniam.. prasau zmones galit man patart ar verta apeliacija rasyt? ir ar daznai numazina tenai? kokia to eiga? gal kas zada tai daryt ar yra susidures?, padekit..

Jei tikrai tikėjaisi daugiau būtinai rašyk.

tikejaus daugiau, taip teksto suvokime gal 3 klausimuose susimoviau, na bet samprotavime 4 pvz su citatom turejau, pletojau mintis... tikrai ziauru, baisu rasyt ta apeliacija, bet ir dabar kaip kosmare su tokiu balu siaip klasej  68proc didziausias balas, Siaubas nezinau net kai ppasilelgt, bijau, kad visai nenumustu balu..

Iš profilio matau kad bio/che laikai, tai reiškia i gamtos mokslus trauksi. O ten reik aukstoku balu.. is dėlto tavo vietoje apeliuociau.. pagal pernai statistiką, daugeliui balas nekinta, kai kam pakyla, o tik labai mazam procentui sumazeja, tai gal nera ko bijot ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 23:35:40 | Nuoroda

bet tai kai siemet riba islaikymo 31 taškas.... daug tikrai

Žinutė parašyta: 2010-07-03 15:33:33 | Nuoroda

Už 45 taškus, kiek galiu gauti?

Kiek rodo praeitų metų egzaminai, tai paprastai balas truputį pakyla. pvz 45/65 yra 69, bet pakilus jam galiu tikėtis virš 70?

Žinutė parašyta: 2010-07-03 15:35:25 | Nuoroda

Gal kas gali pasakyti tikslias formules balų skaičiavimo? nes tos skaičiuoklės kartais nusigrybauja.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 15:39:55 | Nuoroda

O jei pvz aš gaunu matkės 99 o chemijos turiu metiniam 10, ir jeigu gaunu chemijos 100, o matematikos metiniam turiu 2?

tai man imtų balui chemijos simta ir matematikos 2, nepaisant kad su 99 ir 10 man balas susidarytų didesnis?

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:23:12 | Nuoroda

Nieko, jos biologijos 100 viską atpirks, o gal net bus 200? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:54:43 | Nuoroda

Už 45 taškus, kiek galiu gauti?

Kiek rodo praeitų metų egzaminai, tai paprastai balas truputį pakyla. pvz 45/65 yra 69, bet pakilus jam galiu tikėtis virš 70?

Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:27:24 | Nuoroda

jie šiaip buvo protingi ir mokėsi ne dėl pažymio, nebuvo kalikai. O dabar tiesiog buvo objektyviai įvertinti

Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:43:24 | Nuoroda

Dauguma mokytojų reikalauja daugiau, ir visai to ko nereikia egzaminui.. Kiti, kas suvokia kas yra egzaminas, mokosi tik tai, kas jiems atrodo svarbu. + Daug kam pažymiai nerūpi, nes skaičiukas mokykloje, parašytas pagal vardą neatspindi tikrųjų jo gebėjimų.

Aišku, kitai pusei gal tiesiog pasisekė.
o kalikais pavadinau tuos, kurie tiesiog daug mokosi, įskaitant tai, ko nereikia :)

Žinutė parašyta: 2010-07-04 22:14:08 | Nuoroda
lauklas rašė:
Deivizs rašė:

Dauguma mokytojų reikalauja daugiau, ir visai to ko nereikia egzaminui.. Kiti, kas suvokia kas yra egzaminas, mokosi tik tai, kas jiems atrodo svarbu. + Daug kam pažymiai nerūpi, nes skaičiukas mokykloje, parašytas pagal vardą neatspindi tikrųjų jo gebėjimų.

Aišku, kitai pusei gal tiesiog pasisekė.
o kalikais pavadinau tuos, kurie tiesiog daug mokosi, įskaitant tai, ko nereikia :)

na čia tai visai apgailėtinas pasisakymas ;) kalbi kalbi, o argumentų nė vieno. paspėlioti ir penkiametis vaikas gali, o tu, juk tu Tas, kuris mokosi tai kas REIKALINGA..tu galvoji, kad žmogus, besimokydamas tai, kas jam nereikalinga, pamiršta tai kas yra svarbu? na čia visai juokinga, visai kaip iš tos scenos kine, per viena ausį įeina, per kitą išeina. argi tu ne tai norėjai pasakyti? oho, juk tu rimtas moksleivis, kuris mokosi tik tai kas reikalinga, savo kalba paremi komedijomis. NUOSTABU!! rašydamas samprotavimo rašinį rėmeisi animaciniais filmukais? tarytum žmogus būtų koks invalidas, kurio seną atmintį nuolatos pakeičia nauja..nežinau kaip tu, bet aš dar dabar atsimenu tą, ka aš mokiausi penktoje, šeštoje ar bet kurioje kitoje klasėje. . Matosi, kad mokykloje kelnes trindavai.  Pažimys pagal varda? o jei tave kas pydaru pavadintu, tu butum pydaras?  jei neturi argumentu, geriau bėk su kamuoliu pažaist.

O vertintojų visokių buna. vieniem vertintojam kokio kaimo atsilikelio rašinys gali pasirodyti labai gražus ir argumentuotas, o kitas rašinys, parašytas 12 metų besimokusio pirmūno, pasirodys nesuprantamas, pilnas tarptautinių žodžių, alegorijų, metaforų..o ką gi vertintojui lieka daryti? nesuprantu - vadinasi rašinys prastos kokybės..štai ir viskas.

Aš rašiau interpretaciją iš J.Savickio novelės. Ir kadangi gavau 89, tai gana neblogą ir parašiau.

Tiesiog norėjau pasakyti, kad dauguma negali skųstis, kad buvo mokykloje geri mokiniai, o išlaikė egzą prastai, nes dažnai (ne visada) jie mokykloje būna neteisingai įvertinami, nes atsiranda ne objektyvių mokytojų. Iš patirties žinau moksleivių, tarp kitko besimokančių labai gerai olimpiadoms ir netgi respublikinėse olimpiadose užimančių aukštas vietas, besiruošiančius pačius ir kurie turi gyvenime tikslą tapti mokslininkais, tačiau į mokyklą žiūri kreivai, nes joje mokoma tik primityviai , arba egzaminui, o tie kurie savarankiškai patys mokėsi žymiai stipriau tą dalyką namuose visus nuvilia, nes mokykloje mokėsi dvejetais (kadangi mokykla sucks su savo apgailėtinu mokslu) o susižėrė 100ukus :) ..

Žinutė parašyta: 2010-07-04 22:32:39 | Nuoroda

Sakėte, kad galima gauti lietuvių kalbos egzamino savo darbo kopiją, ar negalėčiau jos gauti elektroniniu paštu, kad nereikėtų važiuoti 100km į NEC?

Žinutė parašyta: 2010-07-05 12:52:14 | Nuoroda

Tiesiog atsiranda tokių, kurie pamokų laiką geriau išnaudoja mokindamiesi ką jie nori ir reikia, o nedalyvaudami apgailėtinose pamokose.  Aišku čia gal vienetiniai atvejai bet taip būna, ir aš tokių pažįstu. ;) Nepaslaptis, kad kai kuriose mokyklose būna mokytojų, kurie yra labai silpni ir netgi pamoka nueina veltui, pats per tą laiką butum daugiau išmokęs :)

Žinutė parašyta: 2010-07-05 16:18:03 | Nuoroda

Kiekvienas atsirenka ko nori. Man pvz visiškai neaktualu, kokius puodus perka mokytoja ar kaip ji studijų metu paukščius stebėjo, jei kalbant apie bio. O lietuvių kalba viskas tvarkoje pas mane. Nesistengiau kišti į galvą sausų faktų apie rašytojus, kada ir kur gimė, o tiesiog perskaičiau beveik visus reikalingus kūrinius ir išmokau įžangas :)

Žinutė parašyta: 2010-07-05 21:14:42 | Nuoroda

Suskaičiavau, kad absoliutus minimumas taškų kuriuos galiu gauti yra 68, kiek maždaug % galiu tikėtis su tiek taškų?