Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
23:36:12
| Nuoroda
Kas nors, kas rašė Savickį, pakomentuokite
Įžangą parašiau labai gerą, nes mokėjau mintinai. Trecioj pastraipoj iskeliau kaip ir materialumo, netikrumo problema, bet pletojau ja taip abstrakciai, lyg nesuprasdamas teksto normaliai tai vertintojai gali pastebet. Pabaiga irgi abstrakcia tokia, labaiu apibendrinancia visa Savickio kuryba, o ne Menesien, bet minejau materialuma, zmoniu dirbtinuma kazkoki ir pan. Klaidų turetu rasybos but mazai. ~14 taškų tureciau uz klaidas gaut. Tai vat nzn kaip cia bus su ta analize. ka manot, rasiusieji? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-02
13:15:48
| Nuoroda
bis aufs Messer rašė:
Kuri iš šių schemų vaizduoja redukcijos procesą? Visų pirma, tai reikia nusistatyti oksidacijos laipsnius. Jei oksidacijos laipsnis iš 0 arba neigiamo virsta teigiamu - reiškia atomas ar jonas atidavė elektronus, jis reduktorius, vyko oksidacija ir atomas ar jonas - oksidavosi. Tavo atveju reikia redukcijos, tai turi ieškoti redukuojančių atomų ar jonų, kurie yra oksidatoriai ir prisijungia elektronus. A. Mn oksid. laipsn. = +8, O -2. po reakcijos Mn2+, tai reiškia, kad jis prisijungė elektronų, tai ir vyko redukcija B,C,D atveju vyko oksidacija, nes azotas ir vandenilis atidavė elektronų, jie buvo reduktoriai. Ats.: A |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-02
13:16:06
| Nuoroda
bis aufs Messer rašė:
Gal kas nors galėtų pakomentuoti, kaip tokius spręsti/suprasti? Nelabai juos moku, o jie dažni. Kuri iš šių schemų vaizduoja redukcijos procesą? Kuri iš šių schemų vaizduoja redukcijos procesą? Visų pirma, tai reikia nusistatyti oksidacijos laipsnius. Jei oksidacijos laipsnis iš 0 arba neigiamo virsta teigiamu - reiškia atomas ar jonas atidavė elektronus, jis reduktorius, vyko oksidacija ir atomas ar jonas - oksidavosi. Tavo atveju reikia redukcijos, tai turi ieškoti redukuojančių atomų ar jonų, kurie yra oksidatoriai ir prisijungia elektronus. A. Mn oksid. laipsn. = +8, O -2. po reakcijos Mn2+, tai reiškia, kad jis prisijungė elektronų, tai ir vyko redukcija B,C,D atveju vyko oksidacija, nes azotas ir vandenilis atidavė elektronų, jie buvo reduktoriai. Ats.: A |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-02
13:17:14
| Nuoroda
bis aufs Messer rašė:
Gal kas nors galėtų pakomentuoti, kaip tokius spręsti/suprasti? Nelabai juos moku, o jie dažni. Kuri iš šių schemų vaizduoja redukcijos procesą?
Visų pirma, tai reikia nusistatyti oksidacijos laipsnius. Jei oksidacijos laipsnis iš 0 arba neigiamo virsta teigiamu - reiškia atomas ar jonas atidavė elektronus, jis reduktorius, vyko oksidacija ir atomas ar jonas - oksidavosi. Tavo atveju reikia redukcijos, tai turi ieškoti redukuojančių atomų ar jonų, kurie yra oksidatoriai ir prisijungia elektronus. A. Mn oksid. laipsn. = +8, O -2. po reakcijos Mn2+, tai reiškia, kad jis prisijungė elektronų, tai ir vyko redukcija B,C,D atveju vyko oksidacija, nes azotas ir vandenilis atidavė elektronų, jie buvo reduktoriai. Ats.: A |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-02
13:18:15
| Nuoroda
Biškį pastreikavo Forumas tai postų pridėjo per daug |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-04
14:24:45
| Nuoroda
GiedreGudauskaite rašė:
eina sau, as rasiau Savicki ir susiveliau, nes nepastebejau per skubejima ar siaip issiblaskyma teksto interpretacijai kitoj lapo pusej, tai perrasiusi svarrasti tik pamaciau, kad dar teksto neskaityto kelios pastraipos liko;D ziauru cia, bet ka jau....O beje, kokius aspektus nagrinejot, kas rase apie Savicki? Tai to teksto, kuris už juodraščio buvo ir nereikėjo analizuot. Jis tik šiaip pateiktas buvo, kad Novelę geriau suprastum. Čia tiem, kas jo sneskaitę buvo. O aš kaip i rminėjau ankščiau rašiau irgi Savickio interpretaciją: Trecioj pastraipoj iskeliau kaip ir materialumo, netikrumo problema, bet pletojau ja taip abstrakciai, lyg nesuprasdamas teksto normaliai tai vertintojai gali pastebet. Pabaiga irgi abstrakcia tokia, labaiu apibendrinancia visa Savickio kuryba, o ne Menesien, bet minejau materialuma, zmoniu dirbtinuma kazkoki ir pan. Klaidų turetu rasybos but mazai. ~14 taškų tureciau uz klaidas gaut. Tai vat nzn kaip cia bus su ta analize. ka manot, rasiusieji? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
03:05:46
| Nuoroda
turiu. jei nesi stipri konkurentė man - atsiųsiu. deividas_x skype |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
13:22:51
| Nuoroda
Strujus rašė:
Himalaya rašė:
Bliam, aš ten su vektoriais D koordinatę gavau trupmeninius skaičius, kažkokius nesąmoningus Aš gavau D ( 10 ; -5 ) Aš irgi |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
13:23:14
| Nuoroda
Deivizs rašė:
Strujus rašė:
Himalaya rašė:
Bliam, aš ten su vektoriais D koordinatę gavau trupmeninius skaičius, kažkokius nesąmoningus Aš gavau D ( 10 ; -5 ) Aš irgi Ai ne |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
18:08:48
| Nuoroda
O trikampius pagal 3 kampus įrodėt? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
18:12:36
| Nuoroda
PEAS13 rašė:
Greta- rašė:
PEAS13 rašė:
O 14.2 neturėjo būti +/-3? Šaknis iš 27 / šaknis iš 3 = 3 šaknys iš 3 / šaknis iš 3. Šaknys susiprastina, lieka 3. tai, kad gaunasi kvadratinė šaknis iš 9, tai kaip ir +\- 3. ar aš ką ne taip mąstau? Ne. jei būtų X^2=9 tada taip, o juk dabar ištraukęs šaknį iš 9 negausi minus 3 su skaičiafke pasitikrink |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
18:23:48
| Nuoroda
PEAS13 rašė:
Greta- rašė:
PEAS13 rašė:
Greta- rašė:
PEAS13 rašė:
O 14.2 neturėjo būti +/-3? Šaknis iš 27 / šaknis iš 3 = 3 šaknys iš 3 / šaknis iš 3. Šaknys susiprastina, lieka 3. tai, kad gaunasi kvadratinė šaknis iš 9, tai kaip ir +\- 3. ar aš ką ne taip mąstau? Jeigu 27 / 3 tada gautum 9. O dabar juk šaknys yra, analogiško veiksmo atlikti negalima. Taigi yra taisyklė šaknis iš a/šaknis iš b lygu šaknis iš (a/b), tai gautųsi šaknis iš (27/3) Nu OMG nuo to mokslo as isvis parasiau saknis is 27/ saknis is 3 = saknis is 9 =3. viskas |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
20:36:07
| Nuoroda
As berods rasiau 55Lt. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:54:43
| Nuoroda
Kur cia? :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
00:07:02
| Nuoroda
Perskaityt pranienės knygą ir užavinių paspręst + egzą padaryt kokį |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
00:07:52
| Nuoroda
Aš irgi po klausimu rašiau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
16:15:53
| Nuoroda
~75 taškai Kiek gali būt %? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
16:38:48
| Nuoroda
Ai visur aš susimoviau, 60-70 is visu egzu gausiu ir nemanau kad istosiu kur nors |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
17:06:38
| Nuoroda
Tai taip ir nesupratau ar esteri reikejo rasyt ar rugstis 3 oktadekano... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
20:19:39
| Nuoroda
Riebalai yra esteriai. Lipidus manau irgi užskaitytų |