Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
15:50:35
| Nuoroda
Na is musu sules tai tik pirmadieni prades taisyt valstybinius,tai manau,kad kitoje savaiteje gal paaiskes kaip ir kokios zinios is ten.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:26:15
| Nuoroda
Per dvi dienas lt istorija pakartojau,nzn ar tik tvirtai,uztai galva atrodo tuoj sprogs pusiau nuo tokio itempto mokymosi... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:27:53
| Nuoroda
ChiolYn rašė:
Sveiki, Aš esu dar viena, kuri bandys patekti į KI. Ne dėl to, kad 'bele įstot", bet tikrai ši specialybė traukia. Tik gąsdina informatikos egzaminas. Niekaip neišsiaiškinu ar jo reikės... IT egzo nereiks stojant,jei ta norejai suzinot http://www.vgtu.lt/priemimas/lt/konkursiniu_balu_sandara/27367.18743 |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:29:11
| Nuoroda
dainius.... rašė:
eina ta istorija laiko nera pakrtoti nuo pirmadienio pradeti reikes ruostis .. bet nemanau kad spesiu perskaityti 4 knygas... beda jauciu bus...
Pradek kuo greiciau,nes tkr nespesi as vakar pradejau kartot,ir tai galvoju ar spesiu,nes visi zemelapiai ir visa kita... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:35:13
| Nuoroda
dainius.... rašė:
:)p rašė:
dainius.... rašė:
eina ta istorija laiko nera pakrtoti nuo pirmadienio pradeti reikes ruostis .. bet nemanau kad spesiu perskaityti 4 knygas... beda jauciu bus...
Pradek kuo greiciau,nes tkr nespesi as vakar pradejau kartot,ir tai galvoju ar spesiu,nes visi zemelapiai ir visa kita. paskaiciau snd senoves istorija, bet tik puse, o nelabai noriu daug mokintis fizika maiso....o fizikos pasiruoses gerai paimti....:D Aaa,fizika na jei nera laiko,tai kaip kazkas cia anksciau rase,kartok lt istorija ir naujausius laikus,nes is ju didziausias % yra |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:40:37
| Nuoroda
dainius.... rašė:
na lyg lt istorija moku tad gal jos ir nereikes kartoti truputi tuos naujuosius laikus reiks pasikartoi.. siaip gera mintis..:Dbet as ir istorijos juodai dirbe 2 metus tai nusiteikes ir i auksta bala... Tada kitas reikalas as kadangi neatidirbus pakankamai,tai dbr bandau dirbt kiek iseina |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:45:00
| Nuoroda
dainius.... rašė:
:)p rašė:
dainius.... rašė:
na lyg lt istorija moku tad gal jos ir nereikes kartoti truputi tuos naujuosius laikus reiks pasikartoi.. siaip gera mintis..:Dbet as ir istorijos juodai dirbe 2 metus tai nusiteikes ir i auksta bala... Tada kitas reikalas as kadangi neatidirbus pakankamai,tai dbr bandau dirbt kiek iseina tada tave uzjauciu nes tikrai sunku butu tiek daug kartoti ir rimtai kartoti , nes man uztenka pvz zemelapius perverst ir viskas kaip ir pakartota..:D Na neisivaizduoju kaip cia bus,jei nesusimaisysiu gal ir neblogai pavyks,bijau tik kad kokiu saltiniu idiotisku nepakistu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:49:19
| Nuoroda
dainius.... rašė:
tikrekimes nebus, nes mano manymu siemet nebuvo juodai sunkus egzaminai kuriuos laikiau, tad gali ir istes bus palankus... koki napaleona idetu ar is didziojo seimo ka nors ar is molotovo pakto.. va tokiu zinomus ir reiksmingus dalykus....:D Aha,as irgi apsidziaugciau,nes jei bus visokiu smulkmenu tai man batai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
20:50:01
| Nuoroda
Indrutia rašė:
ir kaip Jus taip prisiverciate ar cia as beviltiska tinginio pantis Ne vien tu tokia,as irgi is prigimties tingine bet kadangi ist trbt labiausiai bijau,tai susiemiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-06
18:23:30
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Turiu kvailą klausimą pasvarstymui dėl dar kvailesnio dalyko: kaip manot, ar užskaitys atsakymą, jei aš vietoj TAUGHT parašiau TEACHED? Nesuprantu, kas man tada susišvietė Ne vien tau susisviete as rigi taip parasiau,galvoju o taught kokia cia forma ar teach ar ne,ir vistiek parasiau teached ziauru |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-07
16:10:26
| Nuoroda
Gal galetumet man kai ka paaiskint : Vgtu svetainej raso,kad konkursiniai balai susideda is istorijos ,lt ir uzsienio kalbos egzaminu,o snd nusipirkau kur stoti,ir ten raso i ta pacia spec.kad reikia lt,istorijos ie IT egzo.Tai kaip yra istikruju? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-07
16:23:11
| Nuoroda
Eliza rašė:
100% garantuoju, kad reikia: istorijos 0.40, lietuvių k. 0.20, anglų k. 0.20 ir metinio IT 0.20 2009 m. birželio 18 d., 11 val., VGTU Architektūros rūmuose, Pylimo g. 26 / Trakų g. 1 Vilniuje, ATVIRŲJŲ DURŲ DIENOS renginys.tai jei kas netyčia susidomėjo, nori ir gali, tai susirašom ir einam.:) As irgi taip manau,bet mane ta knyga sumete Beje,aciu uz toki greita reagavima o kas del renginio,jei kas vyksit,tai praneskit visas naujienas nes man tolokai trenktis iki vilno |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-09
15:26:29
| Nuoroda
Na manau kad tokios nsm nebus,nlb jau reiksmingas dalykas |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-09
17:10:19
| Nuoroda
Mielieji kolegos,eikit prasiblaskyt,pasivaiksciot po lauka,grynu oru pakviepuot,o tai rmt jums stogas nuvaziuos,busit ryt kaip zombiai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-10
17:00:33
| Nuoroda
Jei kas turesit mazdaug teisingus ats testo tai imeskit |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-12
10:05:41
| Nuoroda
Visa informacija yra kur stoti 2009 ten parasyta kiek i kokias specialybes priima |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-12
16:44:15
| Nuoroda
zazunas rašė:
surinkau 85 taskus o jeigu paskutine uzduoti vertins pagal mokinio paisrinkima ir tinkama argumentavima, tada bus 88 o dar sakot, kad egzas sunkus Na ir dziaukis bet jei tau buvo egzas lengvas,tai dar nereiskia kad ir kitiems taip pat... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-12
16:48:33
| Nuoroda
Na musu mokytoja vaziavo taisyt,tai sake,kad bendrai paemus rezultatai bus geresni nei pernai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-12
16:48:55
| Nuoroda
Bet uztat tie kurie blogai parase,bus batai |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-12
16:54:51
| Nuoroda
Bent jau ji kaip taise,tai zmoniu budavao apie 60 surinke,o pernai buvo 40 labai daug,tai siemet geriau zmones paraso bet cia tik mano vienos mokytojos poziuris,taip kad visko dar gali but |